Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 11:50:15 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Vreau test displazic SV cainelui meu  (Read 1022 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« on: February 05, 2011, 09:52:09 AM »

Deschid acest topic in speranta ca cei ce doresc sa aiba caini testati displazic, eventual ADN, se pot inscrie aici si astfel putem merge organizat la teste, cu mai multi caini deodata, scazandu-ne costurile cu deplasarea, poate si cu testele la medic, avand in vedere ca sunt mai multi in aceeasi zi.

http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,5509.msg121908.html#msg121908

Am facut trimitere la topicul unde sunt detaliate costurile, la cele 3 cabinete acreditate SV

1.) Iasi - Salvanim - costuri totale 160,-eur, daca sunt membri unui club e reducere la 105,-eur
2.) Mako - Ungaria, am inteles ca testele sunt 80,-eur, sa le dea cineva detaliat daca le are
3.) Regensburg Germania - Dr. Ramneantu - 197,-eur, daca sunt minim 3 caini, 180,-eur fiecare.

Acestea sunt taxele medicului, de anestezie, radiografie cot si sold,recoltare sange pentru ADN, interpretare radiografii, trimitere la SV.

Pe langa aceste costuri mai sunt cele de interpretare la SV Germania, cei ce pun stampila in pedigree.
Cine are aceste costuri detaliat, il rog sa le posteze.

Testele definitive acceptate de SV sunt la caini ce au implinit 1 an in momentul radiografierii.
Pretestul soldurilor, recomandat sa se faca la 6 luni e doar ca sa verificati sanatatea cainelui

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #1 on: February 05, 2011, 10:11:49 AM »

Fac prima inscriere pentru Iasi
Google von Hutweide, femela 7 luni , pentru pretest solduri.

Ciobanescul german e ca un drum cu sens unic...te poti opri, dar nu te poti intoarce.
petshop4you
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #2 on: February 05, 2011, 10:35:00 AM »

Tocmai am vorbit cu Dl. Dr. Edmond Stecyk de la Iasi, anestezia, radiografia soldurilor si interpretarea in cazului pretestului la catei de minim 6 luni este 250,-ron.
Personal, in cazul cateilor promitatori, recomand acest pretest, pentru a sti daca pot fi supusi, treptat, efortului pentru dresaj de ring si lucru.

E PACAT SA CHINUIM UN CAINE DISPLAZIC PE CARE SOLDURILE IL DOR CAND LE SOLICITA PUTERNIC !!!

man
Hero Member

www.ausbruch.ro

« Reply #3 on: February 05, 2011, 10:47:24 AM »

Inscriu si eu pe Jessy Ausbruch pt pretest la Iasi.
piticu
Sr. Member

« Reply #4 on: February 05, 2011, 01:46:00 PM »

Salut.
Bella are 2 ani ,momentan este la pregatire pentru BH,vreau sa merg si eu la Iasi.
vom Haus Barder
SV Romania
Hero Member

« Reply #5 on: February 05, 2011, 03:33:06 PM »

Si uite ca avem prima "grupare"...ne cunoastem toti trei, Urziceni, Calarasi si Ciolpani...ne putem grupa intr-o masina cu 3 caini, costurile deplasarii se impart in trei. Luam legatura pe privat.SUUUPER !!!
Si tot drumul, sigur nu ne plictisim, avand o pasiune comuna... Jump1 Jump2

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof