Forum ciobanesc german
February 13, 2011, 05:22:01 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
salvanim title=
Anunturi: Cazare cu caini in Romania

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Linked Events
  • Curs Handling Expozitional: February 28, 2011 - March 06, 2011
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: CURSURI HANDLING LA “RINGSTAR CLUB” Bucuresti 28 febr 2011  (Read 38 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
razvan
Ciobanesc German
Administrator

German Shepherd

« on: Today at 10:14:06 AM »

Va anunt ca pe data de 28 februarie incep primul curs din anul 2011 de HANDLING EXPOZITIONAL la Clubul de dresaj canin RINGSTAR, pe Str Barbu Vacarescu Smiley

Sub stricta mea indrumare! Smiley Inscrierile se fac la Robert Caraman sau la mine.

Pe parcursul celor 12 sedinte, 2 sedinte de teorie si 10 de practica, 2 sedinte pe saptamina (martea si joia) va pun la dispozitie cunostintele teoretice si va initiez in arta dresajului prezentarii in ring a cainilor vostri! Va voi impartasi din experienta mea de aproape 20 de ani de handler si Instructor de dresaj canin de baza.

http://www.ringstarclub.ro
http://www.golden-swan.ro/contact/

Brandusa.
« Last Edit: Today at 10:44:53 AM by razvan » Logged

darzenia, loialitatea si devotamentul pe care il arata fata de stapan, situeaza Ciobanescul German in fruntea elitei canine....
r.c.
Hero Member

"Train people to train their dogs"

« Reply #1 on: Today at 10:30:33 AM »

Una dintre activitatile recreative pe care le putem desfasura impreuna cu cateii nostri este prezentarea la expozitiile canine.

Profesionisti sau nu, tot mai multi proprietari de catei aleg aceasta modalitate de petrecere a week-end-urilor, avand ocazia sa se intalneasca cu iubitori ai cainilor din toata lumea, pasionati si crescatori ai rasei favorite, sa obtina dreptul de monta sau diverse titluri pentru cainele lor si nu in ultimul rand sa viziteze locuri si zone placute impreuna cu prietenul patruped.
De foarte multe ori vedem in cadrul concursurilor canine, exemplare de foarte buna calitate care au obtinut calificative slabe datorita deficientelor de prezentare. Dar tot in aceeasi masura constatam ca majoritatea stapinilor, tocmai pentru ca isi iubesc si isi respecta cainele ca pe un membru al familiei, sunt dispusi sa depuna efortul necesar pentru a sublinia frumusetea acestuia. O buna prezentare a cainelui in ring poate evidentia calitatile acestuia si totodata poate masca usoarele defecte.
Venind in intampinarea nevoilor dumneavoastra, va propunem o premiera in chinologia romaneasca, si anume un "Curs de Handling Expozitional", curs care sa permita pasionatilor si nu numai, sa se familiarizeze cu handlingul si cu secretele acestuia.
Avem placerea si onoarea ca acest curs sa fie sustinut de Brindusa Gheorghiu, nume cunoscut si recunoscut al chinologiei romanesti, cu o carte de vizita de exceptie.

Incepem de la 28 Februarie. Detaii http://www.ringstarclub.ro/curs-de-h...ozitional.html

"Train people to train their dogs"
       www.RingstarClub.ro
www.facebook.com/Ringstar.Club
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora  doctorvet