Forum ciobanesc german
April 13, 2008, 09:27:54 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
Anunturi: Rezultate Expozitii de Club Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: un sfat  (Read 2974 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mirela
Sr. Member

Ciobanesc German

« Reply #15 on: September 12, 2006, 09:48:51 AM »

Pe holul de la intrare si in bucatarie nu am decat gresie.Acesta este spatiul unde Ares isi petrece majoritatea timpului.Pe hol are locul lui special amenajat,un cos cu o saltea groasa de 10 cm si bolurile pt. apa si respectiv pt. mancare.Pe perioada cat suntem plecati ii limitez accesul in casa si ca urmare inchid toate usile,nu ramane accesibil decat holul si bucataria.Mi teama ca stand atat de mult doar pe gresia rece sa nu aiba mai tarziu probleme de sanatate.Cand venim de la plimbare,joaca,obosit fiind se tranteste pe gresie si sta asa pret de cateva minute bune,la fel si noaptea doarme la usa dormitorului nostru,am observat ca prefera gresia in detrimentul saltelei,pe saltea sta mult prea putin si nu stiu ce sa fac ca sa-l dezvat de gresie.Sa-mi pun pe tot holul si in bucatarie covoare nu prea imi surade ideea mai ales acum cand imi lasa la par de ma "omoara" cu zile.Habar n-am care ar fi calea de mijloc in asa fel incat sa impac si capra si varza.Voi ce pararere aveti ? Sad
scolaro
Hero Member

Ciobanesc German

« Reply #16 on: September 12, 2006, 11:16:44 AM »

Multi caini care stau in padoc nu au altceva decat cimentul si cusca. Al meu are doua podine de lemn, dar tot pe ciment doarme...

Leader of a screwed-up pack
ulck
Hero Member

« Reply #17 on: September 13, 2006, 11:27:36 AM »

Sunt destul de rezistenti la asa ceva, nu cred ca e cazul sa-ti faci griji. Pe la  8 luni, fiind iarna, i-am pus cainelui in cusca un pled ca nu cumva sa raceasca mititelu'. Il scotea de fiecare data afara si apoi se culca linistit in cusca. Dupa vreo saptamana am renuntat desi erau -25 de grade. Padocul este podit cu scandura dar de cele mai multe ori prefera cand este liber sa stea pe terasa, pe ciment. Asa ca nu e cazul sate ingrijorezi.
mirela
Sr. Member

Ciobanesc German

« Reply #18 on: September 13, 2006, 11:58:47 AM »

O.K...m-am linistit ! multumesc Kiss
alinasimona
Newbie
*

« Reply #19 on: December 10, 2006, 12:11:06 AM »

va rog am si eu o mare probl.am primit un catel, acum 4 zile. cand a ajuns la noi era deja infectat cu parvoviroza. la inceput am pus lipsa apetitului pe seama despartirii de mama dar cand am vazut ca incepe sa faca diaree si sa vomite l/am dus la doctor. de trei zile face perfuzii, dar refuza sa manance, nu are energie. totusi doctorul spune ca acum trebuia sa/l ajutam sa se mentina cel putin asa, sa dezolte anticorpi. nu stiu ce sa fac, asteptarea asta ma scoate din minti. as vrea sa stiu cam care sunt sansele unui catel de 7 sapt sa scape de asa ceva. am uitat sa va spun ca pana acum  nu a avut nici o hemoragie, nici in scaun, nici de alt fel .multumesc din suflet
Ariana
Global Moderator

Nati v. K

« Reply #20 on: December 10, 2006, 01:22:38 AM »

vezi si aici
http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php?topic=578.msg7976#msg7976
Avand in vedere ca nu are diaree hemoragica pot spune ca are mai multe sanse decat daca ar avea hemoragie.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 Vet'
alinasimona
Newbie
*

« Reply #21 on: December 11, 2006, 06:55:36 PM »

se pare ca sansele lui nu au fost foarte multe. catelul meu a murit azi, pe masa doctorului, de azi noapte nu si/a mai putut controla nici vezica, vomita in nestire. nici pana in ultimul moment nu a avut hemoragie, dar cred ca nu a mai facut fata, sa le fie rusine celor care se numesc doctori si fac cateilor vaccinuri care nu sunt pastate in conditii propice cum ar fi asa zisul domn doctor RADU HORIA din satu mare
repsy
Sr. Member

Tano v Haus Mofli

« Reply #22 on: December 11, 2006, 07:06:52 PM »

imi pare f rau pt puiutul tau Cry........sa stii ca f putin catei bolnavi de parvo raman in viata.

kike
crb
Hero Member

« Reply #23 on: December 11, 2006, 07:09:23 PM »

se pare ca sansele lui nu au fost foarte multe. catelul meu a murit azi, pe masa doctorului, de azi noapte nu si/a mai putut controla nici vezica, vomita in nestire. nici pana in ultimul moment nu a avut hemoragie, dar cred ca nu a mai facut fata, sa le fie rusine celor care se numesc doctori si fac cateilor vaccinuri care nu sunt pastate in conditii propice cum ar fi asa zisul domn doctor RADU HORIA din satu mare
....ai avut si tu si catelul un ghinion groaznic...departe de a avea intentia sa te contrazic,...citeste si  la General / Sanatate / Efecte urate postvaccinare...a mai fost recent cineva cu o pb asemanatoare...
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora