Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 01:19:39 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Antiparazitare  (Read 899 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jhonny
Newbie
*

« on: February 20, 2011, 09:04:34 PM »

Am gasit ceva interesant si m-am gandit sa va prezint produsul:
 http://www.tratamente.ca/parafree-forte-deparazitare-totala-zile-p-84.html

Eu voi incerca la cainii mei.
Sorina
Hero Member

Bellezza

« Reply #1 on: February 21, 2011, 12:47:12 PM »

Eu in locul tau as intreba mai intai un veterinar daca as putea sa administrez cainelui meu asa ceva,fiindca acolo spune ca este pentru oameni,nu pentru caini.

”Cand cainii potriviti ajung la oamenii potriviti nici o rasa nu se poate compara cu ciobanescul german.”-Joan Hustace Walker
petshop4you
Jhonny
Newbie
*

« Reply #2 on: February 22, 2011, 09:26:29 AM »

Eu in locul tau as intreba mai intai un veterinar daca as putea sa administrez cainelui meu asa ceva,fiindca acolo spune ca este pentru oameni,nu pentru caini.

Sunt medic  veterinar, si chiar daca scrie ca este pentru oameni  substantele active sunt de multe ori aceleasi cu cele din produsele veterinare .  Nu uitati ca orice produs medicamentos ajuns in vanzari ,trece intai de testele pe animale .  Tot ce este in compozitia acelui produs poate fii administrat cainelui.
   Cand am scris ca il voi incerca intai pe cainii mei m-am referit ca vreau sa aflu daca are eficienta  scontata.
   Nu oblig pe nimeni sa incerce , doar am semnalat existenta produsului  care pe mine m-a incantat.
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #3 on: February 22, 2011, 12:22:53 PM »

Acum 2 zile i-am facut deparazitare externa catelusei mele si a facut alergie fara a avea intoxicatie. Medicul veterinar mi-a spus ca unii catei sunt mai sensibili si chiar daca se foloseste acelasi deparazitant uneori pot face alergie alteori nu. I-am mai facut pana acum doua deparazitari externe fara nicio problema insa cu alt deparazitant. Voi ce ziceti? Multumesc!
freddy25
Hero Member

« Reply #4 on: March 31, 2011, 02:55:04 AM »

Si cateaua mea a facut alergie de la deparazitant. O data de la sampon, alta data cand era pui de la un spray antipurici.
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #5 on: March 31, 2011, 12:57:45 PM »

Si cateaua mea a facut alergie de la deparazitant. O data de la sampon, alta data cand era pui de la un spray antipurici.
A mea a facut alergie deoarece cand i-am facut deparazitare externa cu Advantix avea si zgarda Scalibor si deja era prea mult pentru ea..medicii astia...apoi n-am mai folosit zgarda si am deparazitat-o doar cu Advantix si n-a mai avut probleme.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof