Forum ciobanesc german
October 22, 2011, 09:01:25 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Asociatia Romana pentru Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: parca ar fi innecat  (Read 640 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
gix
Newbie
*

« on: February 24, 2011, 12:51:27 AM »

Salut....am o problema cu cainele meu.....parca ar fi innecat Undecided ...cum ar vrea sa scoata ceva ce i-a ramas in gat sau cum ar vomita(nu a vomat pana acum)....in rest e vioi; Daca ar avea ceva in gat ...stiti cum as putea sa il scot sau face asa fiind din alta cauza ... nu stiu; 
Scuze daca nu am postat unde trebuie....

Multumesc anticipat
 Not Worthy
bobo70
"Un câine recunoscător valorează mai mult ca un om nerecunoscător’’ - Proverb arab.
Hero Member

« Reply #1 on: February 24, 2011, 02:31:06 AM »

Medicul veterinar ce spune? Sau nu te-ai gandit sa treci pe acolo?Huh
Cum de crezi ca poate cineva sa-ti dea sfaturi (inutile delatfel), fara sa vada cainele?

Catelul este sugativa casei. El ne scoate toate petele cand venim murdari din lume.
- Paul Louis Lampert
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #2 on: February 24, 2011, 11:22:31 AM »

Salut....am o problema cu cainele meu.....parca ar fi innecat Undecided ...cum ar vrea sa scoata ceva ce i-a ramas in gat sau cum ar vomita(nu a vomat pana acum)....in rest e vioi;

Bobo, din fericire acest caz/simptomele descrise de gix sunt tipice.

In marea majoritate a cazurilor e o tonsilita(amigdalita) sau laringotraheita infectioasa (caz in care ar trebui sa si tuseasca mai des sau mai rar in functie de gravitate). Acesta e semnul cel mai des intalnit, cand proprietarul zice "parca are ceva in gat", "a inghitit un os". Nu cumva sa cauti osul care nu exista, nu faci decat mult rau(n-ai fi primul, am avut un caz la cabinet luna trecuta unde s-au chinuit pe rand mai multi prieteni...apoi dupa ce a fost diagnosticat corect s-a bucurat proprietarul ca nu a luat patentul sa agate osul care-i tot "scapa"). Cu aceasta ocazie trebuie verificate si glandele perianale si vidate daca e necesar. Necesita tratament cca. 7 -10zile. mergi la medic, fara nu trece, eventual se cronicizeaza! Chiar daca ii trec simptomele dupa 2-3 zile daca tratamentul nu se face corect sansele de recidiva sunt foarte mari.
« Last Edit: February 24, 2011, 11:29:11 AM by Ariana » Logged

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
gix
Newbie
*

« Reply #3 on: February 25, 2011, 12:42:42 AM »

Multumesc pentru raspuns Ariana....azi am fost la veterinar si mi-a spus acelasi lucru...  si acum ii dau niste pastile
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora