Stere
Newbie
NEO
|
 |
« on: February 25, 2011, 04:42:11 PM » |
|
Buna ziua am si eu un ciobanesc german si la varsta de 9 luni sa imperecheat cu o catea, intrebarea mea este daca imperecherea la o varsta atat de mica afecteaza cresterea/dezvoltarea cu ceva?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cristi24diaconu
|
 |
« Reply #1 on: February 25, 2011, 04:58:09 PM » |
|
eu cred ca afecteaza doar femela nu si masculul + ca masculu nu stiu daca are spermatozoizii formati depinde si daca femela ce varsta are daca are sub un an o va opri din crestere restu la mascul nu e nici un risc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stere
Newbie
NEO
|
 |
« Reply #2 on: February 25, 2011, 05:10:03 PM » |
|
femela avea 7 ani si a facut si pui
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leo Brisan
|
 |
« Reply #3 on: February 25, 2011, 05:14:43 PM » |
|
Un mascul nu e bine sa se dea la monta inainte de 2 ani, hai la 1,5 ani, dar nu mai devreme. 9 luni mi se pare mult prea devreme, din cate stiu eu ii afecteaza dezvoltarea Buna ziua am si eu un ciobanesc german si la varsta de 9 luni sa imperecheat cu o catea, intrebarea mea este daca imperecherea la o varsta atat de mica afecteaza cresterea/dezvoltarea cu ceva?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stere
Newbie
NEO
|
 |
« Reply #4 on: February 25, 2011, 05:23:09 PM » |
|
pai de aceea intreb nu l-am dat eu din neatentie s-au imperecheat...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irshu
Sr. Member

Adi, Una si Jerro
|
 |
« Reply #5 on: February 25, 2011, 06:17:50 PM » |
|
pai de aceea intreb nu l-am dat eu din neatentie s-au imperecheat...
Varsta minima pentru imperechere conform AChR e 14 luni (fara diferente intre sexe). Ei se pot imperechea, de fapt, de la varsta de 6-8 luni. Nu este recomandata o monta asa devreme deoarece organele sexuale pot sa nu fie dezvoltate complet la o varsta asa frageda (masculii pot avea calitatea spermei proasta, testiculele inca necoborate etc.). Imi este greu sa cred ca ii va afecta cresterea, totusi. E responsabilitatea ta sa supraveghezi cainele si sa te asiguri ca nu se intample monte accidentale.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stere
Newbie
NEO
|
 |
« Reply #6 on: February 25, 2011, 06:28:50 PM » |
|
oricum la inaltime nu cred ca l-a afectat are peste 60 de cm insa ma refer la latimea pieptului etc !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irshu
Sr. Member

Adi, Una si Jerro
|
 |
« Reply #7 on: February 25, 2011, 07:55:10 PM » |
|
Nu l-a afectat fizic experienta asta. Ce te face sa crezi ca nu e dezvoltat corect? Fa exercitii cu el, tine-l activ.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stere
Newbie
NEO
|
 |
« Reply #8 on: February 25, 2011, 08:27:06 PM » |
|
in fiecare zi il alerg de 2 ori pe zi, de cand era mic i-am cumparat o jucarie in forma de os si este inebunit dupa ea cand ma vede mi-o aduce si o lasa jos sa iesim afara  deci exerciti fac cu el zilnic. Mi se pare slabut la piept fata de alti lupi insa aia sunt mai batrani (7 8 ani) Probabil asa va ajunge si el peste 3 4 ani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stere
Newbie
NEO
|
 |
« Reply #9 on: February 25, 2011, 10:41:30 PM » |
|
Uite niste poze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irshu
Sr. Member

Adi, Una si Jerro
|
 |
« Reply #10 on: February 26, 2011, 12:56:35 AM » |
|
Pare dezvoltat foarte frumos. Nu cred ca ai de ce sa iti faci probleme.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stere
Newbie
NEO
|
 |
« Reply #11 on: February 26, 2011, 01:04:24 AM » |
|
ok ms pentru raspuns !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cukulika
Newbie
|
 |
« Reply #12 on: January 30, 2012, 10:30:58 AM » |
|
Salut...Am si eu cateva probleme...am o catea de 5 ani si am incercat sa o dau la mascul.a stat la mascul dar nu a reusit sa faca pui..Acum a venit cainele vecinei si tot incearca.dar de ieri incoace la un moment dat ea a avut pe picioarele din spate sange si cainele intre picioare si pe penis..spune=-mi si mie te rog ce e de facut ca nu mai stiu ce sa fac...multumesc anticipat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #13 on: January 30, 2012, 11:32:48 AM » |
|
Salut...Am si eu cateva probleme...am o catea de 5 ani si am incercat sa o dau la mascul.a stat la mascul dar nu a reusit sa faca pui..Acum a venit cainele vecinei si tot incearca.dar de ieri incoace la un moment dat ea a avut pe picioarele din spate sange si cainele intre picioare si pe penis..spune=-mi si mie te rog ce e de facut ca nu mai stiu ce sa fac...multumesc anticipat
Peste 10-15 zile trebuie dusa la un control la medicul veterinar si el poate sa-ti spuna mai clar care este situatia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cukulika
Newbie
|
 |
« Reply #14 on: January 30, 2012, 12:33:33 PM » |
|
Dar se poate sa fi ramas inciotati si de aceea sa aiba acele sangerari?cat timp trebuie sa ramana inciotati ciobanestii germani...?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|