oana_CS
Sr. Member

amir von haus selia
|
 |
« on: February 25, 2011, 09:15:58 PM » |
|
buna seara.ma rugat o prietena sai postez un mesaj aici ca ar vrea sa cumpere un cg.dispune de 100 euro.daca se poate undeva aproape de oravita,caras severin.off ca nu ma pricep la anunturi.multumesc
|
|
|
|
|
|
ciobanesc german
|
|
|
oana_CS
Sr. Member

amir von haus selia
|
 |
« Reply #1 on: February 25, 2011, 09:29:54 PM » |
|
e prea putin 100 de euro asai?dar poate totusi o sa aiba noroc.ca atat il pupaceste pe max al meu de ia luat culoare deja
|
|
|
|
|
|
ciobanesc german
|
|
|
|
|
Dino
Full Member

|
 |
« Reply #2 on: February 25, 2011, 10:11:18 PM » |
|
La adoptie s'a gandit ? http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,5795.0.htmlsau mai sunt vreo 2 anunturi parca ...Si cu transportul cred ca te poate ajuta persoana care tine cainele, sau se rezolva intr'un fel daca chiar vrea.
|
|
|
|
|
|
Definitia nebuniei - a face incontinuu acelasi lucru si a te astepta la rezultate diferite
|
|
|
oana_CS
Sr. Member

amir von haus selia
|
 |
« Reply #3 on: February 25, 2011, 10:39:41 PM » |
|
am sa o chem maine sa vada anuntul acela cu adoptia.dar nu a precizat de adoptie nimic.probabil vrea sa ia unu de care sa fie sigura ca e sanatos
|
|
|
|
|
|
ciobanesc german
|
|
|
dann
Newbie
Bleck Nizza Hund
|
 |
« Reply #4 on: February 26, 2011, 01:55:17 PM » |
|
Nu vreau sa fiu rau, dar pretul oferit este mic pentru un pui cu pedigree (adica CG demonstrat), iar pe partea cealalta se pune si altfel problema, adica banii care trebuiesc bagati in el. Uite, de exemplu eu am piticul de doua luni, am bagat in doa luni in coada lui lejer 200 de euro pe mincare, jucarii, accesorii si vizite la veterinar. Adevarul este ca sint tare sensibili cind sint mici, si trebuie sa ai de unde suporta un tratament.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oana_CS
Sr. Member

amir von haus selia
|
 |
« Reply #5 on: February 26, 2011, 02:22:55 PM » |
|
eu chiar stiu ce spui tu.am si eu un blanos acasa care intradevar nu lam luat chiar de pui dar stiu cata cheltuiala e.nici cu ficamea cred ca nu am cheltuit atatia bani.dar merita pentru ca ei oricum nu stiu sa spuna cand ii doare ceva asa ca noi fuga la doctor ca nu stiu ce are baiatu mami.in schimb noi pana nu cadem jos nu mergem la doctor(las ca trece)
|
|
|
|
|
|
ciobanesc german
|
|
|
oana_CS
Sr. Member

amir von haus selia
|
 |
« Reply #6 on: February 26, 2011, 02:27:07 PM » |
|
eu nu am dat bani pe el lam adoptat dar cheltuielile doar nu era sa le cer la fostu propietar.cum ar vrea unii in ziua de azi.si pedigree dar daca se poate si un sac de mancare dar sa fie gratis.hai ca deja sunt rea
|
|
|
|
|
|
ciobanesc german
|
|
|
dann
Newbie
Bleck Nizza Hund
|
 |
« Reply #7 on: February 26, 2011, 06:05:30 PM » |
|
Nu este vorba de rautate, dar un catel este o responsabilitate, la fel ca si un copil. Daca este bolnav trebuie tratat, si nu e ieftin, mincarica buna trebuie, lesa, zgarda adaptate la talia catelului trebuie, dresaj macar de baza trebuie. Astea toate inseamna bani. Efectiv, fara urma de rautate, trebuie sa-ti permiti financiar sa ai un catel, mai ales unul de talie mare.
LE Uitate la sectiunea adoptii, tocmai a aparut o catelusa de doi ani superba, poate o vrea prietena ta, este mai usor decit cu un pui, si este si gratis, banii ai poate folosi pentru papica si alte alea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ciornea florin
Full Member

pui de vanzare
|
 |
« Reply #8 on: September 29, 2011, 08:17:08 PM » |
|
am eu 2 masculi si 2 femele de vanzare tel 0762591993
|
|
|
|
|
|
|
|
|
florin BV
Jr. Member

|
 |
« Reply #9 on: September 30, 2011, 03:09:43 PM » |
|
4 femele de vinzare tel 0764446193
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sasha_marian
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: March 31, 2012, 10:31:18 AM » |
|
am un ciobanesc gernan de lucru, culoare standard, in iunie face 2 ani , bun de paza. as dori sa l vand deoarece eu voi pleca din tara si nu am pe nimeni sa aiba grija de el. pretul este de 7 milioane negociabil. pentru doritori numarul de telefon este 0729264123
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ungureanucatalin67
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: January 02, 2013, 10:40:01 AM » |
|
Am 3 pui de ciobanesc german 4 luni (nascuti pe 2 septembrie 2012). Au urechile ridicate, labe masive, 15 kg. Le-am administrat calciu si vitamine. I-am deparazitat intern. Mai am 2 fete si un baiat. Au spatele drept. Mama lor este neagra cu putin maro pe labe, talie medie. Tatal este ciobanesc german regal, talie mare. Mai multe detalii la 0784 416 878
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tafarel
|
 |
« Reply #13 on: January 02, 2013, 05:09:02 PM » |
|
Mai sa fie , cata nesimtire , nu ma pot mira... 
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #14 on: January 03, 2013, 11:49:25 AM » |
|
ungureanucatalin67 , ban 7 zile.
|