Forum ciobanesc german
January 14, 2012, 06:46:18 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Asociatia Romana pentru Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Ii este frica afara  (Read 629 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Aleksandra1923
Newbie
*

« on: February 28, 2011, 03:11:50 AM »

Am si eu un CG de 8 luni. L-am avut de la 2 saptamani iar medicul veterinar m-a sfatuit sa-l tin in casa pana la 3 luni cand a terminat cu vaccinurile si deparazitarile. Dupa 3 luni am vrut sa-l scot afara si nu vroia sa treaca nici pragul usii. Am reusit sa-l duc pe afara dar plangea si se baga in picioarele mele. Acum se uita singur pe geam,aduce lesa se bucura cand ne vede imbracati sa plecam, dar afara trage in lesa ca nebunu si plange incontinuu. L-am dus in parc de caini sa socializeze si el cu altii dar NIMIC.Fuge de ei,nici nu-i lasa sa se apropie. Cand vreau sa-l duc spre casa vrea sa intre in toate scarile de bloc sa ajunga in casa.
Am incercat sa-l calmez ( l-am oprit,i-am vb frumos,l-am mangaiat) si nimic ! Imi doresc sa fie si el normal 
Sunt sigura ca si eu gresesc cu el cand il scot afara dar si el se comporta exagerat ! Ceva sfaturi ?  Undecided
« Last Edit: February 28, 2011, 03:50:08 AM by Aleksandra1923 » Logged
Dino
Full Member

« Reply #1 on: February 28, 2011, 10:47:44 AM »

Parerea mea: Terapia prin joaca  Grin
Il poti invata petrecand cat mai mult timp cu el afara jucandu'va cu o mingie, bat sau jucaria lui preferata. Cauta sa confectionezi o lesa cam de 10m (gasesti prin magazine ca bricostore funii impletite care arata bine ca aspect ) si in lungimea ei va jucati. Cand il vezi ca ii e frica nu il mangaia, nu il baga in seama, continua sa il ademenesti cu jucaria si fii cat mai vesela, el va observa si incet, incet se obisnuieste. Asa am facut eu cu urecheatul meu toata luna decembrie, cat se dadeau cu artificii afara. Avea 7 luni si oriunde eram, el fugea spre casa cu mine in capatul lesei de abia il tineam.
In parcul cu caini cauta un caine mai mic sau de talia lui care sa fie jucaus si lasa'i sa se alerge un pic ca tom si jerry  Cheesy trebuie sa interactioneze cu el ca sa isi dea seama ca nu i se intampla nimic.

Definitia nebuniei - a face incontinuu acelasi lucru si a te astepta la rezultate diferite
Pet Shop Online cu Livrare Rapida PetShop4You
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #2 on: February 28, 2011, 02:56:06 PM »

Dino are dreptate, nu il mai mangaia cand ii este frica pt ca el intelege ca este bine sa fie speriat. Daca nu merge povestea cu jucaria, incearca sa inviti pe cineva cu un caine pe la tine si dupa ce imblanitii se imprietenesc incercati sa iesiti toti la o plimbare.
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #3 on: March 15, 2011, 10:31:30 AM »

Si fata mea se speria de artificii insa am avut noroc cu un rottweiler al unei vecine care nu se speria si usor,usor nu s-a mai speriat nici ea. Am mari probleme insa daca bate cineva covoarele sau cand aude muzica de la inmormantari(in rest poate sa auda orice muzica la orice volum) dar daca aude muzica de la inmormantari nu o mai scot din casa...de lucrul asta chiar nu stiu cum s-o dezvat.
Dino
Full Member

« Reply #4 on: March 15, 2011, 10:54:03 AM »

Si fata mea se speria de artificii insa am avut noroc cu un rottweiler al unei vecine care nu se speria si usor,usor nu s-a mai speriat nici ea. Am mari probleme insa daca bate cineva covoarele sau cand aude muzica de la inmormantari(in rest poate sa auda orice muzica la orice volum) dar daca aude muzica de la inmormantari nu o mai scot din casa...de lucrul asta chiar nu stiu cum s-o dezvat.
Incearca sa te joci cu ea pe fundal sonor "muzica de inmormantari" Smiley)  Pe bune vorbesc...joaca'te si arata'i ca nu te intereseaza muzica. Fii vesel si invit'o  la joaca cu ce ii place ei mai mult. In 2 cuvinte, JOACA SI VESELIE pe "fundal " de inmormantare.
Asa am scapat noi de frica de artificii si petarde. Bine, nu te astepta ca de prima data sa iasa figura. In timp o sa isi dea seama singura ca nu are de ce sa ii fie frica
« Last Edit: March 15, 2011, 10:55:42 AM by Dino » Logged

Definitia nebuniei - a face incontinuu acelasi lucru si a te astepta la rezultate diferite
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #5 on: March 15, 2011, 12:30:02 PM »

Multumesc Dino...ce macabru suna...
GabaraB
Newbie
*

Pisi

« Reply #6 on: March 18, 2011, 09:46:27 AM »

Si a mea era speriata de toata lumea dar in acelasi timp era si foarte curioasa. Ar fi vrut sa alerge cu alti caini dar nu ei dupa ea, ci ea dupa ei.
Daca te ajuta, noi mergem in parcul Circului, in tarcul pentru catei. Acum e noroi pana in gat.
Daca vrei, iesim cu cateii sa socializeze.
A mea are 4 luni jumatate si este extraordinar de jucausa.
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #7 on: March 18, 2011, 02:59:54 PM »

HEI  Cheesy si noi mergem in circului, poate ne vedem pe acolo, pe la ce ora veniti?
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora