Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 11:15:45 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Pernite crapate  (Read 465 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Aleksandra1923
Newbie
*

« on: February 28, 2011, 04:35:22 AM »

De cateva zile am observat la CG meu ca are pernitele crapate. Cele din spate au niste cratere adanci . Nu cred ca il deranjeaza la mers si nici nu-l dor. De mentionat ca umbla foarte mult pe gresie prin casa si are si unghiile tocite. Imi puteti recomanda un unguent,ceva?
Multumesc anticipat !
freddy25
Hero Member

« Reply #1 on: February 28, 2011, 08:52:35 PM »

Unguent cu galbenele sau Protecta Pad de la pet-shop.
petshop4you
Irina2007
Hero Member

« Reply #2 on: February 28, 2011, 09:56:13 PM »

De cateva zile am observat la CG meu ca are pernitele crapate. Cele din spate au niste cratere adanci . Nu cred ca il deranjeaza la mers si nici nu-l dor. De mentionat ca umbla foarte mult pe gresie prin casa si are si unghiile tocite. Imi puteti recomanda un unguent,ceva?
Multumesc anticipat !

Daca nu sangereaza si nu il deranjeaza la mers nu te complica cu unguente si alte minuni. Trebuie sa fii foarte atenta la ce pui pe labute pentru ca va incepe sa se linga si sa se curete, iar unguentele sunt de uz extern, nu intern, si se poate deranja la stomac sau mai rau.
Pernutele sunt in mod natural foarte aspre si putin crapate deci se poate ce vezi tu sa fie doar aspectul normal al pernutei. In plus, daca il deranjeaza, se linge singur si saliva este cel mai bun remediu.
Singurul lucru care ii poate afecta pernutele este sarea, in cazul in care il plimbi mult pe afara prin zone in care s-a dat cu sare. In cazul asta, cand vii acasa sterge-i labutele cu un prosop umed, sau spala-l pe labute sa fii sigura ca ai indepartat toata sarea.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof