Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 11:21:48 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: O mica umflatura sub piele  (Read 1767 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
nelyy
Hero Member

« on: March 07, 2011, 07:19:22 PM »

Am si eu o intrebare, aseara cum il dragaleam pe athos, pe spate am simtit o mica umflatura. Arata ca un cos alb, dar crescut sub piele de dimensiunea unui bob de porumb, sa zic asa, nu e mare dar nici foarte mic. Nu stiu ce poate fi si este tare, cu firicelele de par crescute pe suprafata, normal.Exclus sa fie vorba de capuse, ca imi dadeam seama, dar ma ingrijoreaza, oricum dimineata mergem la medic, dar vroiam sa stiu si o parere. Merci.

"Să rămâi om între oameni, numai ca să salvezi în tine însuţi ideea de om, chiar dacă alţii o calcă în picioare." Marin Preda
huby
Full Member

« Reply #1 on: March 07, 2011, 08:42:10 PM »

cainele meu a avut ceva asemanator sub piele pe care "l am stors" ca pe un cos. nu stiu sa explic medical dar nu a fost nicio problema.se mai intampla de la vaccin sau ceva tratament injectabil.
petshop4you
nelyy
Hero Member

« Reply #2 on: March 07, 2011, 11:38:36 PM »

Nu am avut curand nimic injectabil, deci un dul sub piele, nu cred. Ma lamuresc dimineata, om vedea.

"Să rămâi om între oameni, numai ca să salvezi în tine însuţi ideea de om, chiar dacă alţii o calcă în picioare." Marin Preda
Mignon
Hero Member

« Reply #3 on: March 07, 2011, 11:47:39 PM »

S-ar putea sa fie un lipom. Medicul stabileste daca trebuie operat sau nu.
nelyy
Hero Member

« Reply #4 on: March 08, 2011, 12:41:45 PM »

Se  pare ca nu e nimic grav, a fost chiar amuzant ca nu mai gaseam umflatura la medic, am cautat amandoi cam 10 min. evident ca medicul radea de mine, zicea ca poate a trecut peste noapte, ca ma stie cat de precauta sunt pentru orice problema cat de mica a lui Athos. L-a dat cu Terramycin, aerosol spray, pe care noi il folosim de cand era athos mic, disperata sunt cu acest spray, athos era vesnic albastru, ba la botic, ba pe picioare, toata lumea intreba <da ce are de este albastru?> Oricum este foarte bun, e singurul produs veterinar cu o gama larga de uzualitate. Deci in concluzie, o iritatie a tesutului pielii, vad in zilele urmatoare daca se retrage in totalitate.

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof