Forum ciobanesc german
September 25, 2017, 10:12:28 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: De ce sa nu platim mai putin pentru acelasi lucru?  (Read 3748 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
VETERINAR_IASI
Newbie
*

« on: March 08, 2011, 08:45:42 PM »

In speranta unei incalziri mult asteptate a vremii si pentru ca in ciuda contextului economic nefavorabil vrem sa venim in sprijinul celor care nu doresc sa neglijeze aspectul prietenilor necuvantatori, va oferim servicii de cosmetica si frizerie cu preturi intre 40 - 80 lei. Tunsorile se efectueaza in principal cu masina profesionala de tuns si doar partial cu foarfecul! Precizam ca in preturile afisate sunt incluse si toaletarea ochilor, urechilor si a unghiilor!
Pentru mai multe detalii contacteaza-ne -> http://www.sanivet.ro
Sorina
Hero Member

Bellezza

« Reply #1 on: March 16, 2011, 11:09:58 PM »

...Tunsorile se efectueaza...
Mai noi tre' sa ne tundem CG-ii? Shocked

”Cand cainii potriviti ajung la oamenii potriviti nici o rasa nu se poate compara cu ciobanescul german.”-Joan Hustace Walker
VETERINAR_IASI
Newbie
*

« Reply #2 on: March 17, 2011, 12:01:30 AM »

E adevarat ca nu e ceva specific acestei rase dar va pot spune ca avem clienti care aleg sa ii tunda mai ales in aceasta perioada datorita naparlirii (cainii stau in apartament)
Lory
Sr. Member

« Reply #3 on: March 17, 2011, 12:48:10 AM »

E adevarat ca nu e ceva specific acestei rase dar va pot spune ca avem clienti care aleg sa ii tunda mai ales in aceasta perioada datorita naparlirii (cainii stau in apartament)

:-o foarte tare mai bine isi cumpara pisica Sfinx

“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
Sorina
Hero Member

Bellezza

« Reply #4 on: March 17, 2011, 11:05:03 PM »

Eu nu as alege tunderea ca optiune pentru CG.Pe a mea o perii de scot din ea la par din care mi-as putea face o perna mare.Nu am vazut pana acum CG tuns.

”Cand cainii potriviti ajung la oamenii potriviti nici o rasa nu se poate compara cu ciobanescul german.”-Joan Hustace Walker
cutare
Hero Member

« Reply #5 on: March 17, 2011, 11:33:44 PM »

ciobanesc german cu freza d-aia stupida de caniche Smiley)
Sorina
Hero Member

Bellezza

« Reply #6 on: March 18, 2011, 11:20:58 PM »

ciobanesc german cu freza d-aia stupida de caniche Smiley)
Ei,haii si tu!CG-ul nu are par cret LOL

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: