|
Lory
|
 |
« on: March 17, 2011, 05:57:56 PM » |
|
Povestea incredibila a doi catei gasiti in localitatea Arahama, din prefectura Myiagi (zona cea mai afectata de tsunami din Japonia) ne arata ca animalele isi pastreaza loialitatea chiar si atunci cand sunt afectate de dezastru. La aproape o saptamana dupa dezastru, doi catei au fost gasiti in Arhama de catre o echipa de jurnalisti. Reporterul si cameramanul s-au apropiat de cainele murdar si foarte speriat, care insa s-a intors ca sa stea langa prietenul sau, care zacea pe jos ranit. Cei doi au fost gasiti la aproape o saptamana de la cutremur si tsunami, motiv pentru care aveau nevoie de ajutor. Desi a venit in intampinarea oamenilor, pe care probabil era bucuros sa ii vada pentru prima oara dupa dezastru, catelul alb cu pete maronii din fotografie s-a intors la prietenul sau ranit, stand langa el sa-l protejeze. Imaginile filmate sunt destul de expresive pentru a ne aminti cat de mult suflet au prietenii nostri necuvantatori si cum isi pastreaza curajul in cele mai grele situatii. Ulterior, cei doi caini au fot salvati si au primit ingrijiri la un veterinar, cainele mai grav ranit fiind dus la o clinica veterinara.
|
|
|
|
|
|
“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
|
|
|
oana_CS
Sr. Member

amir von haus selia
|
 |
« Reply #1 on: March 17, 2011, 07:11:47 PM » |
|
fara cuvinte.nici nu stiu ce sa spun.am ramas foarte impresionata,si cand te gandesti ca unii oameni nu sunt asa
|
|
|
|
|
|
ciobanesc german
|
|
|
|
CG_Lady
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: March 17, 2011, 09:04:49 PM » |
|
Un caz similar,chiar cu un ciobanesc german de la noi din tara : (pacat ca cei care il au nu sunt in stare nici macar sa il lase liber) Si mai sunt :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SaRrA3
Newbie
|
 |
« Reply #3 on: April 05, 2011, 03:24:22 PM » |
|
iubesc f mult animale in special caini intradevar pot fii cei mai buni prieteni loiali pana la moarte nu vor spune nici unul dintre secretele noastre si nu au nimik de castifat de pe urma noastra.Am o catea Sarra este numele ei este cg si vad cat de geloasa e daca ating pe altcineva sau daca ma atinge altcineva i se ridik parul de pe coama este fenomala.In fine nu am putut sa imi stapanesc lacrimile cand am vazut cazurile de mai sus deci nu am cuv...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ionutemt
Jr. Member

Nero & Sheea
|
 |
« Reply #4 on: April 10, 2011, 12:08:45 PM » |
|
Saracul Nero. Noi cei care iubim animalele ar trebui sa gasim o solutie pt caini "gen Nero" Sa-i ajutam cumva,sa gasim stapani sau macar pe cei care ii stim amarati, sa pune bani si sa le trimitem un sac de mancare pe luna,nu neaparat super premium,macar ceva standard.Ca sunt detinatori care dau la caini decat apa si paine. Eu mai fac asta cand ma duc la tara. Dar ar trebui sa ne gandim serios la o metoda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lory
|
 |
« Reply #5 on: April 12, 2011, 10:20:29 AM » |
|
Saracul Nero. Noi cei care iubim animalele ar trebui sa gasim o solutie pt caini "gen Nero" Sa-i ajutam cumva,sa gasim stapani sau macar pe cei care ii stim amarati, sa pune bani si sa le trimitem un sac de mancare pe luna,nu neaparat super premium,macar ceva standard.Ca sunt detinatori care dau la caini decat apa si paine. Eu mai fac asta cand ma duc la tara. Dar ar trebui sa ne gandim serios la o metoda.
Pentru toti cainii ar trebui facut ceva nu doar pentru "cei gen Nero"; toti au dreptul la o viata mai buna. Fara suparare te-ai implicat in vre-un caz de a gasi stapani unui caine chiar si gen nero ca de altii nu mai vorbesc? Stii ca lumea vrea sa adopte pui de diferite rase dar un adult de rasa (2,3 ani ca de unul mai batran nu vorbesc) n-ar adopta ? In loc sa dam sfaturi mai bine am face ceva sa-i ajutam (fiecare ce poate) 
|
|
|
|
|
|
“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
ionutemt
Jr. Member

Nero & Sheea
|
 |
« Reply #6 on: April 12, 2011, 11:26:44 AM » |
|
Normal ca am ajutat cum am putut,chiar la magazine (2 petshop-uri) am persoane care vin sa dea spre adoptie si eu mai departe incerc sa le gasesc stapan asa cum pot. In plus,sa nu mai vb de mancare donata.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lory
|
 |
« Reply #7 on: April 12, 2011, 11:40:46 AM » |
|
Normal ca am ajutat cum am putut,chiar la magazine (2 petshop-uri) am persoane care vin sa dea spre adoptie si eu mai departe incerc sa le gasesc stapan asa cum pot. In plus,sa nu mai vb de mancare donata. Felicitari
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ionutemt
Jr. Member

Nero & Sheea
|
 |
« Reply #8 on: April 12, 2011, 11:41:24 AM » |
|
Tu ce ai facut?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lory
|
 |
« Reply #9 on: April 12, 2011, 02:51:03 PM » |
|
Tu ce ai facut?
Am luat animalutze de pe strada carora le-am gasit stapan, am ajutat alte persoane care au animale de plasat oricum nu cred ca trebuie sa ma justific in fata cuiva daca am facut sau nu ceva
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ionutemt
Jr. Member

Nero & Sheea
|
 |
« Reply #10 on: April 12, 2011, 03:16:33 PM » |
|
Uiti ca tu esti ala care a pus intrebari
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lory
|
 |
« Reply #11 on: April 12, 2011, 05:22:10 PM » |
|
Pentru toti cainii ar trebui facut ceva nu doar pentru "cei gen Nero"; toti au dreptul la o viata mai buna. Fara suparare te-ai implicat in vre-un caz de a gasi stapani unui caine chiar si gen nero ca de altii nu mai vorbesc? Stii ca lumea vrea sa adopte pui de diferite rase dar un adult de rasa (2,3 ani ca de unul mai batran nu vorbesc) n-ar adopta ? In loc sa dam sfaturi mai bine am face ceva sa-i ajutam (fiecare ce poate)  Unde am intrebat eu ce ai facut tu? Te-am intrebat doar daca te-ai implicat...........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ionutemt
Jr. Member

Nero & Sheea
|
 |
« Reply #12 on: April 12, 2011, 05:49:52 PM » |
|
 " Fara suparare te-ai implicat in vre-un caz de a gasi stapani unui caine chiar si gen nero ca de altii nu mai vorbesc? Stii ca lumea vrea sa adopte pui de diferite rase dar un adult de rasa (2,3 ani ca de unul mai batran nu vorbesc) n-ar adopta ?" ti se pare intrebare?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lory
|
 |
« Reply #13 on: April 13, 2011, 09:58:01 AM » |
|
 bati campii rau Daca nu e intrebare ce o fi? aaaaaa intrebari 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ionutemt
Jr. Member

Nero & Sheea
|
 |
« Reply #14 on: April 13, 2011, 11:13:22 AM » |
|
|
|