Forum ciobanesc german
November 02, 2011, 10:36:36 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Asociatia Romana pentru Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Numai cu botnita la plimbare!  (Read 907 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Iulia Stanciu
Tessy v, Federik.
Hero Member

Tessy v. Federik,Tara 'de valio'

« on: March 20, 2011, 10:46:57 PM »

Ma-m saturat cand ma duc la plimbare cu Tessy  si sa iau si botnita cu mine ,numai cand sunt femele ,cand ne intalnim si ne jucam cu masculii ,nu avem nici o treaba Grin Cheesy,cand o scot la plimbare cu Tara nu are nici o treaba ,am incercat tot felul de metode si ne gandim ca iar incepe "scandalul".
Chiar o sa pun un filmulet !
Sa vedeti ca este cam dominanta !
Inainte cand era mica {1 an } se juca cu toata lumea  Roll Eyes.
Dar acum nu mai are chef de joaca Drac
Este foarte serioasa!
De mine nu asculta !
Numai de tata ,dar nu 100%.

Cea mai frumoasa rasa Ciobanescul German:x
Cu dragoste pentru ciobanescul german...
lpacol
Full Member

« Reply #1 on: March 20, 2011, 10:58:00 PM »

Si nu puteai sa ne povestesti toata chestia asta pe topicul tau ?
Iulia Stanciu
Tessy v, Federik.
Hero Member

Tessy v. Federik,Tara 'de valio'

« Reply #2 on: March 20, 2011, 11:04:12 PM »

Si nu puteai sa ne povestesti toata chestia asta pe topicul tau ?
Ma-m gandit ca poate mai sunt si alti oameni cu astfel de problema si putem dezbate problema pe acest topic!

Cea mai frumoasa rasa Ciobanescul German:x
Cu dragoste pentru ciobanescul german...
tanase_traudi
Sr. Member

KARA si NOR

« Reply #3 on: March 25, 2011, 11:00:21 AM »

Ma-m saturat cand ma duc la plimbare cu Tessy  si sa iau si botnita cu mine ,numai cand sunt femele ,cand ne intalnim si ne jucam cu masculii ,nu avem nici o treaba Grin Cheesy,cand o scot la plimbare cu Tara nu are nici o treaba ,am incercat tot felul de metode si ne gandim ca iar incepe "scandalul".
Chiar o sa pun un filmulet !
Sa vedeti ca este cam dominanta !
Inainte cand era mica {1 an } se juca cu toata lumea  Roll Eyes.
Dar acum nu mai are chef de joaca Drac
Este foarte serioasa!
De mine nu asculta !
Numai de tata ,dar nu 100%.
Nu vad ce-i asa de rau ca o lasi libera doar cu botnita,eu asa-i fac de cand am scos-o prima data din casa si consider ca e foarte bine deoarece stau linistita stiind ca nu poate manca nimic dupa jos,ii scot botnita doar cand merg cu ea in lesa in rest numai cu botnita,personal mi se pare chiar utila,gandeste-te ce s-ar intampla daca ar musca pe cineva sau ar fi otravita.
Grogo
Full Member

Cainii nu m-au muscat niciodata, doar oamenii!!!!!

« Reply #4 on: May 11, 2011, 06:54:55 PM »

Da botnita este buna, atunci cand cainele nu a fost dresat pentru refuzul de hrana si muscatura si cand cainele nu poate fi dresat din cauza unui comportament agresiv.

Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
Olga
Hero Member

« Reply #5 on: May 11, 2011, 07:38:44 PM »

Si Ox a primit o mandrete de botnita, pt ca se repede sa capseze biciclistii si copii cu rolele.Cand se intilneste in tarcul din parc cu alti caini nu este agresiv de loc, se joaca, alearga se mai urca pe cite unul mai mic....,dar imi confera mai multa siguranta in deplasarea cu el,pot trece prin statie fara sa se lipeasca oamenii de perete
tanase_traudi
Sr. Member

KARA si NOR

« Reply #6 on: May 16, 2011, 12:12:29 PM »

Da botnita este buna, atunci cand cainele nu a fost dresat pentru refuzul de hrana si muscatura si cand cainele nu poate fi dresat din cauza unui comportament agresiv.
Da-mi voie sa te contrazic,saptamana trecuta in cabinetul medicului veterinar era un caine de politie care mancase de pe strada si voma intr-una,si acest caine era dresat in acest scop. Sa nu uitam ca sunt totusi animale...
Olga
Hero Member

« Reply #7 on: May 16, 2011, 12:56:04 PM »

Indiferent de dresajul facut, la o varsta inca mica (Ox are 1an si trei luni) nu prea poti avea garntie si siguranta 100% pe el, nu stii daca nu-l enerveaza miscarea ,agitatia, unei persoane si atunci reactioneaz in aparare, CE faci ,daca se urca in bratele unei domane cu cele aprox 40 kg cate poatea avae un  la un an? Platesti de te spargi, plus ca poate sa ramana persoana muscata cu semne pe viata? Botnita ramaine o modalitate de a merge in siguranta intr-un spatiu public aglomerat. Sincera sa fiu, in prim azi cand l-am scos cu botnita, am mers foarte relaxata, am putut trece prin statia de autobuz in liniste, pe langa mamici cu copilasi mici, dar cand a vazut un biciclist s-a aruncat dupa el, dar fara spor
tanase_traudi
Sr. Member

KARA si NOR

« Reply #8 on: May 16, 2011, 03:50:19 PM »

Indiferent de dresajul facut, la o varsta inca mica (Ox are 1an si trei luni) nu prea poti avea garntie si siguranta 100% pe el, nu stii daca nu-l enerveaza miscarea ,agitatia, unei persoane si atunci reactioneaz in aparare, CE faci ,daca se urca in bratele unei domane cu cele aprox 40 kg cate poatea avae un  la un an? Platesti de te spargi, plus ca poate sa ramana persoana muscata cu semne pe viata? Botnita ramaine o modalitate de a merge in siguranta intr-un spatiu public aglomerat. Sincera sa fiu, in prim azi cand l-am scos cu botnita, am mers foarte relaxata, am putut trece prin statia de autobuz in liniste, pe langa mamici cu copilasi mici, dar cand a vazut un biciclist s-a aruncat dupa el, dar fara spor
Mare dreptate ai! in plus ei fiind caini de talie mare,oamenilor le e teama de ei cat ar fi ei de blanzi si in cazul asta nu poti sti ce reactie au oamenii care se sperie ,dar cainii..asa ca botnita mai are si efect psihologic asupra oamenilor.
ionutemt
Jr. Member
**

Nero & Sheea

« Reply #9 on: September 13, 2011, 07:56:41 PM »

salut
ce botnita folositi la cg vostri?ce numar? si care e mai buna?
Olga
Hero Member

« Reply #10 on: September 13, 2011, 08:17:55 PM »

Ox are o botnita din piele,de la un pet , mi-au recomandat ei nr, este practica , o suporta bine, poate bea apa prin ea, si ceea ce este important pt el , poate vocifera destul de bine.Am citit niste referinte despre botnite, si cea metalica era mai bine prezentata, asigurind spuneau ei, o mai buna aerisire, dar prezinta dezavantajul unui contact mai dur cu o persoana,
ionutemt
Jr. Member
**

Nero & Sheea

« Reply #11 on: September 13, 2011, 09:54:59 PM »

mda
Problema e ca eu am 2 cg in provincie,stau cu parintii mei,si am nev de 2 botnite si nu stiu exact marimea
Ma gandeam ca la cg maturi e o marime standard,greutatea lor si marimea fiind aprox.asemanatoare
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora