Forum ciobanesc german
August 22, 2013, 09:18:55 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013 - Rezultate

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
forum
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: mirra sare si musca toate picioarele din casa  (Read 2225 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #15 on: April 09, 2011, 11:14:45 AM »

Cu siguranta veti reusi,insa ea v-a incerca mereu sa va domine(sa sara pe voi) si trebuie oprita de fiecare data,cand sare pe voi trebuie sa-i blocati saritura cu genunchiul sau sa o calcati usor pe laba din spate(eu asa am reusit) cand va musca de picioare sau de maini trebuie s-o opriti si sa-i dati un os sau o jucarie de-a ei sa vada ca acelea sunt singurele obiecte pe care le poate ,,capsa"
leilamic
Newbie
*

« Reply #16 on: April 09, 2011, 05:03:06 PM »

facem tot posibilul - doar e a noastra si o iubim toti la nebunie, insa uneori imi vine sa plang, mie  Angry ... nu stiu ce fac gresit, cred ca trebuie sa ma apuc de psihologie canina  Shocked

e drept, uneori mai vin agitata de la job sau nervoasa si stiu ca simte asta, imediat o apuca damblaua - alteori este inger, linistita, se joaca singura, fuge, la noi vine si sta cu noi si ne linge pe maini si e ok

si eu care eram asa fericita ca abia astept sa incepem comenzile de baza si un dresaj de "bun-simt" ... pai ce sa dresez? cand o apuca, nu asculta nici de nume, nici de "sezi" ... nimic, doar sare, maraie si musca ... cred ca e o problema cu noi, abordam gresit actiunile ei ... fir-ar! nu mi-as fi imaginat ca e asa greu ... dar trebuie sa gasim solutia, altfel nu o putem lua cu noi in concediu ... nu putem merge sa ne roada si maraie prin tari straine  Cry

oare toti ati trecut prin asta cu puii vostri? sau om fi doar noi mai ciudati?Huh
bugieus
Hero Member

« Reply #17 on: April 09, 2011, 05:09:25 PM »

trebuie multa joaca,dus la plimbare prin locuri aglomerate si mai ales in parc unde sunt copii multi,trebuie pus in toate situatile normale de a fi echilibrat
leilamic
Newbie
*

« Reply #18 on: April 09, 2011, 05:11:19 PM »

tocmai s-a intors sotul meu cu ea de la plimbare - este inger! s-au plimbat prin oras, pe strada, printre masini, ca si mie cu ea de altfel ... nu avem nici o problema

doar acasa si nu tot timpul, doar uneori? o fi fiindca ma joc cu ea, ii dau jucarele sa se joace?
bugieus
Hero Member

« Reply #19 on: April 09, 2011, 05:29:07 PM »

l-am crescut in spania si in parcuri acolo sunt foarte multi caini,dar deobicei oriunde in parc vin caini echilibrati si ii lasa dezlegati sa se plimbe asa,ca te sfatuiesc cand e vreme buna sa mergi pe la orele 17-18 pe campie la muzeul de etnografie si arta populara
findca vad ca esti din baia mare
leilamic
Newbie
*

« Reply #20 on: April 09, 2011, 05:31:08 PM »

merci - cum vine vremea buna, iesim toti "in haita", cu copii cu tot  Grin

acum as scoate-o prin centru, sa se mai obisnuiasca cu galagia si strainii etc. ... poate mai uita de mine
leilamic
Newbie
*

« Reply #21 on: April 11, 2011, 07:28:06 PM »

buna seara tuturor

cand ies cu ea la plimbare este cel mai cuminte si emotionat catel, ba chiar sperioasa de atatea noutati
cand ajungem acasa, e franta si papa bine si apoi nani

azi dupa-masa i-am dat mancare, ca de obicei la ora 6, apoi a stat ingeras la periat si pieptanat si dintr-o data a palit-o iar saritul, maraie si ma latra si musca de unde prinde

am calcat-o pe labutra din spate, asta sa va imaginati cand ajung sa o prind, ca sarim in cerc, cred ca lumea ma crede nebuna, insa am pus-o cu labele in sus - trebuie sa o tin cateva minute, ca tiuie si maraie si se zbate, ba daca ma prinde de deget sau mana, musca infiorator

totusi nu cred sa fie potential agresiv, si medicul a spus ca e echilibrata, ma gandesc ca are chef de joaca si cu mine se juca afara ... insa acest tip de joc nu l-am agreat sau acceptat

incerc zilnic sa fiu consecventa si sa nu ma enervez, macar 2 ore pe zi sa ne ocupam de ea, dupa ce terminam cu job, hranit copii eta ... iesim la aer

banuiesc ca se plictiseste, insa sper sa-i treaca accesele astea, fiindca a crescut si nu mai e asa "fun"

Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

forum

pavora 

turenhof