Forum ciobanesc german
August 22, 2013, 01:25:23 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013 - Rezultate

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
forum
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: sughitul la puiuti  (Read 1061 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
rocky100
Newbie
*

puiutul meu

« on: March 27, 2011, 08:43:41 PM »

Buna,pe puiutul nostru il cheama Max si are 3 luni,e un catelus tare nazdravan, musca tot ce apuca, inclusiv picioarele noastre.De ceva timp am vazut ca sughite foarte des, mai ales cand mananca foarte repede, ii dam 3 mese pe zi.As vrea sa stiu daca e ceva normal sa sughita asa des.

Merci
Sorina
Hero Member

Bellezza

« Reply #1 on: March 27, 2011, 09:59:18 PM »

Buna,pe puiutul nostru il cheama Max si are 3 luni,e un catelus tare nazdravan, musca tot ce apuca, inclusiv picioarele noastre.De ceva timp am vazut ca sughite foarte des, mai ales cand mananca foarte repede, ii dam 3 mese pe zi.As vrea sa stiu daca e ceva normal sa sughita asa des.

Merci
Cat de des?

”Cand cainii potriviti ajung la oamenii potriviti nici o rasa nu se poate compara cu ciobanescul german.”-Joan Hustace Walker
gladiatorul
Hero Member

« Reply #2 on: March 28, 2011, 03:28:21 PM »

Si al meu sughita cand era mic,o sa-i treaca odata cu trecerea timpului.

Nu mor cainii cand vor caii !
leilamic
Newbie
*

« Reply #3 on: March 28, 2011, 07:10:33 PM »

intru si va intreb, nu stiu daca nimeresc bine topicul, sper sa nu fie probleme - dar e ok puiut de 3 luni hranit de 3 ori pe zi?

pitica noastra MIRRA are 10 saptamani si mananca de 5 ori pe zi (acana puppy large, amestecat cu supica pe carnita de pui, orez si morcovi; seara cu branza de vaci)

al vostru pui nu cere de mancare mai des?
nu stiu, eu ma scol la prima ei masa la 6 dimineata, merg la job lovita in cap de somn  Cheesy, sa nu ii fie fomica "printesei"
rocky100
Newbie
*

puiutul meu

« Reply #4 on: March 28, 2011, 09:33:41 PM »

nu sughite exagerat de des, mai mult dupa ce mananca.referitor la mancare am fost la un veterinar si ne-a spus ca de 3 ori/zi este cel mai bine sa fie hranit  un puiut de cg.hrana lui este un amestec de Pedigre junior si Bosch junior, iar dimineata mai ii dam cate un ou crud.Intre mese mai primeste cate un os din carnita de vita si pui presat si biscuiti.Acesta este meniul recomandat si de catre cel de la care l-am luat.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #5 on: March 29, 2011, 09:38:25 AM »

Pedigree este o hrana de calitate slaba si nesanatoasa, care nu-si merita banii. Ramai doar pe Boch ca e mai buna.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

forum

pavora 

turenhof