mirela
Sr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #15 on: May 19, 2006, 12:12:16 PM » |
|
aaa...pustanii ?! pai astia au mai putina minte decat Ares al meu ! mie mi se intampla des sa ma intrebe daca musca si stapana nu numai cainele sau remarci de genul : "e frumos cainele dar si stapana" ! chestiile astea ma amuza,ceea ce ma roade si ma intriga sunt persoanele care il/ne privesc cu dispret cand trecem pe langa si legea asta din tara lui Papura Voda !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irinayvonne
Full Member

Raj
|
 |
« Reply #16 on: May 19, 2006, 12:14:46 PM » |
|
Stii ca pe Raj tot Ares il cheama in "buletin"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirela
Sr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #17 on: May 19, 2006, 12:15:55 PM » |
|
dar va spun sincer ca cei mai multi au fost cei care l-au admirat,chiar mamici cu copii sau tatici cu copii se opreau sa-l vada,sa puna mana pe el,pana si din masini se opreau sa-l priveasca si cele mai multe remarci au fost pozitive,de admiratie si nesemnificative cele de dispret ! ce sa facem daca suntem un paros asa de spectaculos ! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirela
Sr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #18 on: May 19, 2006, 12:17:11 PM » |
|
lui Ares ii se potriveste de minune numele,l-am nimerit cum s-ar spune !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irinayvonne
Full Member

Raj
|
 |
« Reply #19 on: May 19, 2006, 12:19:21 PM » |
|
pe langa mamicile si taticii normali, mai sunt unii care, chiar daca raj e legat si-l tin langa mine, incep sa tipe si-mi spun s-o iau pe alta parte, cu toate ca nu pare deloc fioros. in fine la 8 luni eu il vad tot mic, asa cum era camd l-am luat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ulck
|
 |
« Reply #20 on: May 19, 2006, 12:21:10 PM » |
|
"Legea". Asta se intampla si pentru ca organizatiile chinologice nu vad decat crescatorii interesanti si problemele lor. Ceilalti sunt interesanti pana-si platesc cotizatia. Problemele lor nu conteaza prea mult. Nu se implica deloc in reglementarea clara a unor lucruri si eliminarea aberatiilor legale.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mirela
Sr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #21 on: May 19, 2006, 12:23:29 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hundhertz
Jr. Member

Ciobanesc German
|
 |
« Reply #22 on: May 19, 2006, 12:29:23 PM » |
|
big problem lipsa unui testicul..dar am inteles ca e inca tanar..l-ai dus la un consult pt ca poate fi coborat. Oricum nu-l lasa acolo in abdomen pt ca vei avea probleme mai tarziu....si intradevar portul botnitei face obiectu topicului prezent HA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ulck
|
 |
« Reply #23 on: May 19, 2006, 12:33:25 PM » |
|
Asta am patit si eu. Difrenta este ca erau doua crizate si-au tipat de mi-au impuiat urechile si mie si cainelui. Mare minune ca n-a sarit sa muste ca din cauza tipetelor i s-a ridicat parul pe spate.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irinayvonne
Full Member

Raj
|
 |
« Reply #24 on: May 19, 2006, 12:35:13 PM » |
|
Ma duc saptamana viitoare sa-i fac ecografia! Problema e la multa cabinete ca nu exista suficvient personal sa tina cainele!!!! Si eu mai zic daca ma intreaba daca musta, ca pana acum NU, dar nu e timpul pierdut (depinde cine intreaba)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #25 on: May 19, 2006, 12:36:33 PM » |
|
 ... cred ca e clar "off topic" directia in care a luat-o discutia... botnitza si masculul de monta? stiu ca sunt din cind in cind "indigest".... 
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
irinayvonne
Full Member

Raj
|
 |
« Reply #26 on: May 19, 2006, 12:39:36 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #27 on: May 19, 2006, 12:40:31 PM » |
|
... o operatie de gen se face sub anestezie generala... => nu trebuie personal sa tina cainele.... cel mult botnita la anestezie... cum ii faci vaccinurile? citi insi tin cainele?
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
|
RHR
|
 |
« Reply #28 on: May 19, 2006, 01:12:01 PM » |
|
Eu unul ca să evit toate răutăţile  oamenilor şi a gerdienilor publici, î-mi bag cîinii în maşină şi fug pînă la pima pădure sau cîmp liber şi îi  las să zburde în linişte . Şi pentru mine e po deconectare mult mai mare 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
irinayvonne
Full Member

Raj