Forum ciobanesc german
October 16, 2017, 07:43:45 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  

Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Botnita  (Read 12167 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
mirela
Sr. Member

Ciobanesc German

« on: May 19, 2006, 11:27:33 AM »

ultima problema :botnita,nu se impaca deloc cu ea dar n-avem ce face ca deja am fost amenintati in repetate randuri cu amenda ! Angry
ulck
Hero Member

« Reply #1 on: May 19, 2006, 11:29:45 AM »

De ce amenda ? Cg dupa cate stiu eu, daca nu este agresiv, nu este obligat la botnita. Eu nu i-am pus niciodata.

irinayvonne
Full Member

Raj

« Reply #2 on: May 19, 2006, 11:31:49 AM »

nici eu nu i-am pus botnita pana acum si in parc de obicei daca e seara il las liber! dar asta nu inseamna ca nu ma cert tot timpu cu gardienii si mai nou fac si glume! dar m-am obisnuit cu ideea. botnita ma gandeam sa-i iau una in cazul in care mergem cu autobuzul si se agita lumea foarte tare
ulck
Hero Member

« Reply #3 on: May 19, 2006, 11:37:14 AM »

Ce gardieni "duri" aveti voi ! Eu  botnita. Nici pentru mine, nici pentru cainele meu. Pana acum n-am avut probleme.
mirela
Sr. Member

Ciobanesc German

« Reply #4 on: May 19, 2006, 11:37:35 AM »

pe mine m-au amenintat de "n" ori cu amenda,mi-au zis ca asa cere legea pt. cainii de talie mare !
irinayvonne
Full Member

Raj

« Reply #5 on: May 19, 2006, 11:40:11 AM »

Ideea e ca daca s-ar crea conditii bune in tarcurile speciale si daca s-ar rezolva problema cainilor maidanezi care in parcuri sunt foarte multi, atunci poate ca ar avea dreptul sa zica ceva. oricum mie tot imi spun ca daca nu-mi convine ceva sa fac o plangere, adresata doar ei stiu cui!!!!
mirela
Sr. Member

Ciobanesc German

« Reply #6 on: May 19, 2006, 11:43:53 AM »

le-am spus ca n-are nici macar 1 an si ca mi se pare absurd sa-i pun botnita ,e ca si cum i-ai lega mainile unui copil care nu are decat joaca in cap !
ulck
Hero Member

« Reply #7 on: May 19, 2006, 11:45:05 AM »

Asociatia chinologica locala ce zice ? Este o intrebare retorica. Nici in Baia Mare n-a miscat nimic atunci cand s-a interzis abuziv accesul intr-o serie de locuri (incat trebuia probabil sa mergi cu avionul ca sa-ti duci cainele dintr-o parte in alta a orasului). Ei ar trebuie sa clarifice cu autoritatile locale unele aspecte care tin de abuz. Vitejii astia de gardieni se iau si ei de cine le convine ca sa le mai treaca timpul, probabil.
mirela
Sr. Member

Ciobanesc German

« Reply #8 on: May 19, 2006, 11:48:05 AM »

imi displace total sa-l vad cum sufera si se chinuie cu botnita dar nici sa incasez 5 mil. amenda nu-mi convine,plus ca e penibil ca pe bulevard intr-o aglomeratie de oameni gura-casca sa ma ia astia la "11 metrii" !
mirela
Sr. Member

Ciobanesc German

« Reply #9 on: May 19, 2006, 11:49:57 AM »

m-am intersat si asa cere primaria locala...si n-am ce sa fac pt. ca pana la tarc trebuie sa parcurg un bulevard foarte aglomerat si zilnic ma intalnesc cu cei de la politia comunitara,n-am cum sa-i evit !
ulck
Hero Member

« Reply #10 on: May 19, 2006, 11:53:31 AM »

Eu din fericire, strabat un cartier de case pana la terenul de joaca (neamenajat evident si interzis cainilor fara lesa si botnita). Ce-i drept, i-am vazut pe gardieni dar nu s-au apropiat de mine pana acum. Sper sa mearga si pe mai departe.
mirela
Sr. Member

Ciobanesc German

« Reply #11 on: May 19, 2006, 11:54:42 AM »

Ares e intr-adevar foarte bine dezvoltat pt. varsta lui,e masiv dar se vede pe mutrita si in comportamentul lui ca e inca un "copil" ...e chiar caraghios cu botnita aia si cu toate astea am intalnit persoane care se feresc din calea noastra desi are botnita si e in lesa...zau daca pot sa le inteleg,ce stupizi pot fi unii !
ulck
Hero Member

« Reply #12 on: May 19, 2006, 11:58:59 AM »

Din pacate asa e peste tot. E vorba si de incultura chinologica, dar si de comportamentul inadecvat al unor "teribilisti", care se amuza sa sperie lumea cu cainii lor. Va mai trece mult pana cand mentalitatile se vor schimba. Presimt ca vom fi splitati de pe acest topic.
irinayvonne
Full Member

Raj

« Reply #13 on: May 19, 2006, 12:03:08 PM »

Cei mai rai se par baietii de 16-17 ani, care incep sa tipe cand trec pe langa ei, ca sa-mi tin catelu legat ca ii musca, si dupa aia rad cu satisfactie
ulck
Hero Member

« Reply #14 on: May 19, 2006, 12:11:33 PM »

Cunosc cazuri in care s-a aruncat si cu pietre dupa caine desi era in lesa. Se pare ca mai frecvent se intampla aceste lucruri cand insotitorul este femeie. Din pacate.
Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to: