Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 11:19:38 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: A avut o aschie in perinita  (Read 475 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Aleksandra1923
Newbie
*

« on: April 15, 2011, 12:16:56 AM »

De cateva zile CG`u meu tinea laba dreapta fata sus.La inceput am crezut ca e doar pozitia lui dar azi a inceput sa schiopateze. L-am palpat pe laba,muschi si nimic dar cand am ajuns la perinita i-am gasit o aschie in ea. I-am scos-o cu penseta si i-am dat cu iod (nu am altceva in casa) dar el  in continuare schiopateaza si nu calca apasat pe laba. Ar putea sa fie de la altceva schiopatatu? cu ce as putea sa-i dai pe pernita? Va rog sa-mi raspundeti..ca mi se rupe sufletu cand il vad asa  Cry
pacifistul86
Full Member

Spike

« Reply #1 on: April 15, 2011, 08:03:41 AM »

depinde de cate zile avea aschia in pernita, sa nu ii fi cauzat o infectie locala, de altfel este normal sa mai schiopateze putin , doar ce ai scos aschia, inca il mai doare locul cu pricina....parerea mea....speram sa mai fie si alti care au si patit-o...... Cry

"Prea multi oameni mici cu orgolii mari"
Membru A.R.C.G
petshop4you
bugieus
Hero Member

« Reply #2 on: April 15, 2011, 09:17:44 AM »

a mea si-a julit perinita si chiar ia picat o bucatica din perinita si ii curatam tot timpul cu apa oxigenata desi a mai schiopatat o perioada pana i sa format o noua piele de aia groasa cum este pe perinita ,dar am trecut cu bine si peste asta
deci eu zic sa ai rabdare  o sa fie bine si era sa uit o dadeam cu crema de galbenele seara cand venea in casa
Aleksandra1923
Newbie
*

« Reply #3 on: April 15, 2011, 11:52:45 AM »

o sa-i dau cu apa oxigenata si crema de galbenele . Sper sa-i treaca cat mai repede Smiley . Multumesc de raspunsuri ! :-)
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof