Forum ciobanesc german
August 22, 2013, 05:01:03 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013 - Rezultate

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
forum
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: va rog un sfat  (Read 609 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
zanuca27
Newbie
*

Numele meu este ULF

« on: April 16, 2011, 10:56:08 PM »

Am un catel de 3 luni jumate, il cheama Ulf si as dori sa va rog sa ma sfatuiti daca puteti.Il hranesc cu Purina Chow Dog (mi-a fost recomandata de crescatorul de caini de la care l-am cumparat), dar doctorul mi-a zis sa ii dau numai Royal Canin. Ideea este ca dragul de el accepta acasta hrana, dar am tot citit pe forum si am observat ca aceasta Purina Chow Dog nu e foarte buna. Domnul de la care am cumparat cainele imi da motive sa nu renunt la aceasta hrana spunandu-mi ca e foarte buna si ca el a crescut  foarte multi caini si stie ce stie.Sunt confuza si nu stiu ce sa fac.... la 3 luni cantarea 10 kg, e ok?.....apropo medicul veterinar mi-a zis ca e rahitic, tinand sa mentioneze ca 99% dintre pui sunt rahitici....dupa ce imi pot da seama ca e rahitic?.....tin sa mentionez ca ii dau si calciu.
Voi incerca sapostez poze cu el, doar sa le mai micesc.
Va multumesc din suflet
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #1 on: April 16, 2011, 11:11:44 PM »

Dog chow nu este o hrana de calitate superioara(continand ingrediente inferioare), intradevar, exista altele mult mai bune.
Pe de alta parte aceasta calitate se va reflecta mai mult in anii urmatori de viata....cand apar alergiile si alte afectiuni afectand in mod vadit speranta de viata.

Legat de rahitism, nu toti medicii vet' cunosc in mod real fazele dezvoltarii unui pui de Cg. Nu sunt deloc de acord cu ideea ca 99% dintre pui sunt rahitici, este o exagerare generoasa.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
zanuca27
Newbie
*

Numele meu este ULF

« Reply #2 on: April 16, 2011, 11:32:47 PM »

Am un catel de 3 luni jumate, il cheama Ulf si as dori sa va rog sa ma sfatuiti daca puteti.Il hranesc cu Purina Chow Dog (mi-a fost recomandata de crescatorul de caini de la care l-am cumparat), dar doctorul mi-a zis sa ii dau numai Royal Canin. Ideea este ca dragul de el accepta acasta hrana, dar am tot citit pe forum si am observat ca aceasta Purina Chow Dog nu e foarte buna. Domnul de la care am cumparat cainele imi da motive sa nu renunt la aceasta hrana spunandu-mi ca e foarte buna si ca el a crescut  foarte multi caini si stie ce stie.Sunt confuza si nu stiu ce sa fac.... la 3 luni cantarea 10 kg, e ok?.....apropo medicul veterinar mi-a zis ca e rahitic, tinand sa mentioneze ca 99% dintre pui sunt rahitici....dupa ce imi pot da seama ca e rahitic?.....tin sa mentionez ca ii dau si calciu.
Va multumesc din suflet

Mie sincera sa fiu nu imi pare rahitic, dar e foarte adevarat ca stiu mult prea putinde despre caini....si daca ar fi sa ii schimb hrana ce m-ati sfatui sa ii dau pe viitor?....mii de multumiri
La multi ani tuturor de Florii!
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #3 on: April 18, 2011, 10:56:11 AM »

Hrana super premium: Acana, Hills, Orijen,toate pentru juniori,depinde care i se potriveste cel mai bine cainelui tau, incearca din fiecare si urmareste aspectul si starea de sanatate a cainelui: sa-i luceasca blana,sa nu-i cada par in cantitate mare in afara perioadelor de naparlire,sa nu faca alergie la vreun produs din compozitia hranei si scaunele sa fie de culoare inchisa si in cantitate mica.
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #4 on: April 18, 2011, 10:59:14 AM »

Va multumesc din suflet
A mea la 3 luni avea 10-11 kg.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

forum

pavora 

turenhof