Forum ciobanesc german
January 03, 2012, 07:41:17 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Asociatia Romana pentru Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Dupa Fatare  (Read 674 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
blueseyes
Newbie
*

« on: April 20, 2011, 01:54:45 AM »

salut` am o catelusa ciobanesc german care a fatat( de 2 saptamani) si inca ii curge un lichid rosu din vulva( pare ca e sange dar mult mai vascos) am cautat pe net dar nam gasit nimic, vreau sa stiu daca e normal sau nu, cu cainele nam avut nici un fel de problema pana acum. multumesc
kwy
Full Member

« Reply #1 on: April 20, 2011, 07:31:40 AM »

Aceste scurgeri sint normale pina la 3 saptamini,daca sint de culoare rosie este ok.
Pet Shop Online cu Livrare Rapida PetShop4You
Irina2007
Hero Member

« Reply #2 on: April 20, 2011, 03:17:25 PM »

salut` am o catelusa ciobanesc german care a fatat( de 2 saptamani) si inca ii curge un lichid rosu din vulva( pare ca e sange dar mult mai vascos) am cautat pe net dar nam gasit nimic, vreau sa stiu daca e normal sau nu, cu cainele nam avut nici un fel de problema pana acum. multumesc

E normal sa aiba scurgeri dupa fatare, cervixul e inca deschis si astfel se elimina resturile de placenta. Dureaza cateva saptamani pana se vindeca uterul si inceteaza scurgerile. Ai grija sa o tii in loc curat, sa nu se aseze cu fundul in mizerie si sa nu intre in contact cu alte femele in calduri. Cat timp cervixul este deschis exista riscul de a contacta diferite bacterii care pot ajunge in uter si cauza probleme mai tarziu.
Multa bafta cu cateii.
blueseyes
Newbie
*

« Reply #3 on: April 20, 2011, 03:35:17 PM »

ok am inteles, multumesc
blueseyes
Newbie
*

« Reply #4 on: April 22, 2011, 11:28:12 PM »

mai am inca o intrebare, pui au 17 zile si vad ca catelusa ii viziteaza tot mai rar si sta tot mai putin timp cu ei, din 3 in 3 ore merg eu cu ea dar renunta repede`, cred ca o inteapa cu ghearele fiindca dinti nu leau dat inca, as putea face ceva ca sa petreaca mai mult timp cu catelusi?sau as putea sa le tai unghile? cred ca asta o deranjeaza
huby
Jr. Member
**

« Reply #5 on: April 23, 2011, 10:51:31 AM »

eu taiam ghearele la puii mei dar ar fi bine sa le taie cineva care stie cum
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora