Forum ciobanesc german
August 22, 2013, 03:53:17 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013 - Rezultate

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
forum
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: de la ce varsta il pot dresa  (Read 1046 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
rocky100
Newbie
*

puiutul meu

« on: April 24, 2011, 09:25:56 PM »

Puiutul meu, Max,rasa cg, are 4 luni si cantareste aproximativ 15 kg, la recomandarea unui veterinar i-am administrat calciu timp de 10 zile. Max e jucaus, are destula energie dar parca nu prea latra cand intra un necunoscut,cand zic sa i-mi dea labuta se conformeaza si este recompensat cu cate un biscuite.Totusi as vrea sa stiu de la ce varsta il pot dresa pentru ca vreau sa fie un caine de paza foarte bun.
Irshu
Sr. Member

Adi, Una si Jerro

« Reply #1 on: April 24, 2011, 10:54:25 PM »

E prea mic pentru a face paza deocamdata. De dresat ai inceput deja prin a-l invata sa dea labuta Smiley Uite aici un topic unde s-a mai discutat problema aceasta: http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/topic,3287.0.html
Grogo
Hero Member

Von Germinius Team

« Reply #2 on: May 12, 2011, 04:31:44 PM »

Poti incepe sa-l inveti comenzile sezi, culcat, sa vina la tine, sa mearga la pas si cum a zis si antevorbitorul deja ai inceput dresajul prin faptul ca i-ai cerut un lucru si l-a executat. Bafta in continuare

Cainii nu m-au muscat niciodata, doar oamenii!!!!!
Grogo
Hero Member

Von Germinius Team

« Reply #3 on: May 12, 2011, 04:35:46 PM »

Daca cineva iti spune ca este prea mic sa incepi predresajul acela nu stie pe ce lume se afla, eu am un  de aproape 3 luni si stie sa execute comenzile culcat, sezi sa vina cand il chem, etc. Dar in momentul cand lucrezi cu el la o comanda, daca o executa tre sa-l recompensezi.(buna este carne de vitel fiarta si taiata cubulete mici)Sa ai succes

Cainii nu m-au muscat niciodata, doar oamenii!!!!!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

forum

pavora 

turenhof