tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #15 on: May 06, 2011, 12:08:51 PM » |
|
Folosesc cu incredere toate picaturile din lume, odata pe luna pentru ambii caini. Anul trecut a facut babesioza CG-ul si anul asta metisul. Asadar, vet-ul mi-a zis ca o zgarda puternica cu solutie e buna pentru a intari protectia. Ideea e ca o capusa moare dupa ce musca daca animalul are in flux substante. Ori daca a muscat e prea tarziu. Asadar ideea e sa nu ajunga pe caine, sau daca ajunge sa plece scarbita  Inteleg ca ai folosit zgarda pentru a tine insectele la distanta,dar acelasi rol il are si pipeta Advantix, zgarda Scalibor este buna insa nu stiu daca este asa de eficienta ca Advantix ca sa renunt la pipeta si sa folosesc doar zgarda?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #16 on: May 06, 2011, 12:10:59 PM » |
|
Folosesc cu incredere toate picaturile din lume, odata pe luna pentru ambii caini. Anul trecut a facut babesioza CG-ul si anul asta metisul. Asadar, vet-ul mi-a zis ca o zgarda puternica cu solutie e buna pentru a intari protectia. Ideea e ca o capusa moare dupa ce musca daca animalul are in flux substante. Ori daca a muscat e prea tarziu. Asadar ideea e sa nu ajunga pe caine, sau daca ajunge sa plece scarbita  Ce pipeta ai folosit pana sa ti se imbolnaveasca blanosii?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Iulia Stanciu
Tessy v, Federik.
Hero Member

Tessy v. Federik,Tara 'de valio'
|
 |
« Reply #17 on: May 08, 2011, 04:16:44 PM » |
|
Foarte buna,produsul acesta il folosesc eu lunar si n-am gasit pe ea nici urma de capusa,este scoasa zilnic in locuri cu multa verdeata si saptamanal la padure.
Multumesc pentru sfat!
ideal este sa folositi si o zgarda Scalibor
Am sa o folosesc!
|
|
|
|
|
|
Cea mai frumoasa rasa Ciobanescul German:x Cu dragoste pentru ciobanescul german...
|
|
|
Iulia Stanciu
Tessy v, Federik.
Hero Member

|
 |
« Reply #18 on: May 08, 2011, 04:19:03 PM » |
|
Multumesc pentru sfaturi ,am sa o folosesc cu incredere! 
|
|
|
|
|
|
Cea mai frumoasa rasa Ciobanescul German:x Cu dragoste pentru ciobanescul german...
|
|
|
|
|
Iulia Stanciu
Tessy v, Federik.
Hero Member

|
 |
« Reply #20 on: May 08, 2011, 10:52:50 PM » |
|
Si noi vom folosi . Insa incercam si Advantix 400 , sa vedem cum merge!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pentruanimale
Newbie
|
 |
« Reply #21 on: May 19, 2011, 05:47:13 PM » |
|
buna ziua, astazi am comandat Advantix la http://pentruanimale.ro/advanced_search_result.html?y=0&x=0&keyword=advantix&search_in_description=1si am aflat o informatie foarte importanta de la medicul de acolo referitoare la aplicarea solutiei: PENTRU A AVEA EFICIENTA MAXIMA, NU SPALATI CAINELE CU 7ZILE INAINTE CU ORICE SUBSTANTA CARE POATE INDEPARTA SEBUMUL!!! Explicatia este ca substanta activa difuzeaza la nivelul sebumului, si practic prin acesta se asigura protectia impotriva purecilor si capuselor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavi
|
 |
« Reply #22 on: September 02, 2011, 04:11:00 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lavi
|
 |
« Reply #23 on: May 11, 2012, 01:24:44 PM » |
|
recomand ambele solutii advantix sau frontline;solutia activa este diferita la ele,dar ambele sint eficiente;importanta este corectitudinea aplicarii pentru cei interesati de frontline,puteti primi cadou un frontline combo la cumpararea unui sac de orijen adult/puppy http://www.petshop4you.ro/orijen-adult-135kg-p-54.htmlsau 10% reducere la advantix,la cumpararea oricarui sac de acana http://www.petshop4you.ro/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #24 on: May 12, 2012, 03:07:06 AM » |
|
Kiko are dreptate. Pipeta+zgarda+dezinsectie curte. Maia (5 luni) pipetata cu frontline s-a pricopsit cu o capuse pe ureche. Am fost la vet cu ea si mi-a zis ca tb si zgarda. Recomandarea lui a fost Scalibor. Dar eu am facut si dezinsectie in curte. Din pacate le facem dupa ce o patim... Oricum, pentru mine frontline nu mai exista. Mi se pare ineficient. O fi vreo diferenta intre pipeta si spray? (nu de pret)?
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
Dolly2011
Newbie
|
 |
« Reply #25 on: May 12, 2012, 09:21:13 AM » |
|
Si eu folosesc Advantix pentru amandoua  .Una dintr-e ele are 9 luni si cealalta 4 luni.Pot sa spun ca nu am avut probleme.Cea micuta este data recent cu Advantix, iar cea mare e la a doua tura pe anul acesta si nu am avut nici o problema si in fiecare weekend suntem pe deal sau la iarba verde si la noi in zona e plin de capuse.Eu am luat una  . Zgarzile nu ma prea incanta.Personal recomand Advantix!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #26 on: May 13, 2012, 10:58:25 AM » |
|
Daca eu i-am pus Advantix in fiecare luna,inclusiv si iarna si tot am gasit capusa pe el,m-am hotarat sa incerc doar cu Scalibor,cu schimbarea zgarzii la 2-3 luni.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mishu65
|
 |
« Reply #27 on: May 13, 2012, 03:02:04 PM » |
|
Zgarda Scalibor are actiune mai lunga, poti s-o tii pana la 6 luni.
|
|
|
|
|
|
Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #28 on: May 13, 2012, 03:43:46 PM » |
|
Zgarda Scalibor are actiune mai lunga, poti s-o tii pana la 6 luni.
Stiu,dar pentru eficienta mai buna,doresc s-o schimb mai des.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|