Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 02:36:39 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Solutie Adventix 400  (Read 5919 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #30 on: June 02, 2012, 01:57:29 PM »

recomand zgarda scalibor;
si eu i-am luat scalibor si nu am avut nici o problema
http://www.petshop4you.ro/scalibor-zgarda-antiparazitara-65cm-p-1291.html
Intr-adevar zgarda Scalibor este foarte buna, pentru ca parazitii nu se urca pe caine,insa nu inteleg de ce se mai folosesc pipetele,la care parazitii de urca pe caine si mai si musca?
AarosVoiq
Hero Member

Aaros ! Baietelul meu iubit!

« Reply #31 on: June 02, 2012, 02:01:23 PM »

Eu i-am pus scalibor si il dau si cu frontline dar am observat ca de la frontline combo XL i se irita pielea si ii face rani.Acum am sa ii schimb frontline cu advantix.In rest multumesc lui Dumnezeu nu am avut pana acum probleme.
petshop4you
bogdannn85
Newbie
*

« Reply #32 on: June 04, 2012, 10:52:31 PM »

salut. m-ati convins am sa incerc si eu advantix
pana acuma il dadeam cu parakill si nu am avut probleme.

problema mea, si sper sa ma ajutati, este ca in cusca lui sunt multi tantari (8-10) asa la o numarare rapida din ochi  Smiley .
nu stiu cum sa scap de ei si sa nu il afecteze, de aceea am sa incerc si advantix. saracul cred ca e piscat in fiecare seara Cry.
stam departe de lac, cea mai apropiata sursa de apa e castronul lui de apa.

ce as putea sa incerc sa scap de tantari, si acum 2 zile au aparut si mustele, deoarece acestia transmit si niste boli nasoale.
sunt ceva solutii ca sa-i stropesc cusca peste tot??
help me . ms
freddy25
Hero Member

« Reply #33 on: June 05, 2012, 12:36:13 AM »

Cumpara o o substanta insecticida de la pet-shop si o dizolvi in apa conform prospectului. Stropesti curtea si cusca si nu il lasi in cusca o perioada de cateva ore. Sau il dai nu cu advantix si cu advocat tot de la Bayer. Aceasta substanta omoara si ganganiile din culcusul cainelui. Singurul inconvenient este ca e mai scump si ca nu are efect asupra capuselor. Eu am cumparat niste fiole din plastic de la pet-shop care contin deltamethrin. Gasesti aici descrierea si modul de folosire www.pestcontrol-expert.ro/insecticide/k-othrine-sc-25-5-ml.html
bogdannn85
Newbie
*

« Reply #34 on: June 05, 2012, 10:25:41 PM »

interesant.
am sa incerc ideea ta, sper sa functioneze si sper sa o gasesc la magazin ca aici la mine in oras astia nu stiu decat parakill si zgarzi anti purici la "10 lei".
freddy25
Hero Member

« Reply #35 on: June 06, 2012, 02:36:03 AM »

Nu cumva sa-l dai cu deltametrin pe ceafa cum faci cu parakill-ul ca omori cainele. Trebuie sa dizolvi continutul fiolei in apa conform prospectului adica 5ml in 500ml de apa.Pui solutia intr-un pulverizator si stropesti pe jos, curtea si cusca cainelui dar nu lasi cainele sa intre in cusca decat dupa cateva ore, pentru mai multa siguranta cat mai multe ore. Poti cauta insecticidul la magazinele de produse agricole. Eu il cumparam pentru copacul care facuse omizi. Daca nu gasesti deltametrin, cauta romparasect care contine cipermetrina. Romparasectul e fabricat de firma Romvac, aceeasi care face si Parakill-ul. Detalii pe www.romvac.ro
lavi
Full Member

« Reply #36 on: August 07, 2012, 05:04:11 PM »

pentru cainii crescuti la curte pe linga folosirea pipetelor -advantix/frontline-este foarte importanta si deparazitarea curtii si a custii unde sta cainele;pentru deparazitarea spatiilor deschise recomand neostomosan http://www.petshop4you.ro/neostomosan-fiole-x5ml-p-1763.html

este eficient impotriva capuselor,puricilor,paduchilor
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR

« Reply #37 on: August 07, 2012, 07:02:45 PM »

In luna Mai i-am pus ultima data advantix,de atunci folosesc doar zgarda Scalibor; am fost cu el la munte,in padure,pe camp si n-a avut niciun parazit,sunt foarte multumita de acest produs.
maryan_athos_13
Hero Member

« Reply #38 on: August 07, 2012, 07:06:47 PM »

E bine de stiut !!!
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof