|
amn
|
 |
« on: May 11, 2011, 01:19:19 PM » |
|
URMARITI STIRILE DE PE REALITATEA SI ANTENA 3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #1 on: May 11, 2011, 01:36:27 PM » |
|
“The greatness of a nation and its moral progress can be judged by the way its animals are treated” Mahatma Gandhi .... 
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
|
|
Costin Soare
|
 |
« Reply #2 on: May 11, 2011, 02:54:09 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
Eu SUNT membru A.R.C.G!
|
|
|
|
nelyy
|
 |
« Reply #3 on: May 11, 2011, 03:53:05 PM » |
|
Este infiorator, eu cred ca deja au depasit toate limitele de decenta si umanitate la Botosani.De dimineata, cand am vazut stirile la televizor, ma gandeam ca daca eram din zona fugeam repede sa iau macar un catel,sa incerci sa faci ceva, orice. M-au impresionat si persoanele ce erau acolo, probabil au auzit si incercau disperati sa salveze cateii. Era o fata ce de-abia ducea un catel alb de talie mare si fugea cu el in brate, horror. Inca o data ne arata tara asta, la unii dintre noi, ca trebuie de fapt sa ne luam cainii si sa fugim cat de tare ne tin picioarele, intr-un stat civilizat care respecta drepturile cetatenilor, sau macar unul dintre ele "dreptul la viata".
|
|
|
|
|
|
"Să rămâi om între oameni, numai ca să salvezi în tine însuţi ideea de om, chiar dacă alţii o calcă în picioare." Marin Preda
|
|
|
|
GODRA ATTILA
|
 |
« Reply #4 on: May 11, 2011, 06:07:11 PM » |
|
scuze,dar tara asta nu e civilizata,din pacate.si nu numai in privinta asta.In tara asta traiesc multi care nu au educatie si nu au suflet.Aici nici animalele nici oamenii simpli ,care i-si vad de treaba nu au drepturi. http://www.youtube.com/watch?v=aJVXx_pOLicAsta ar trebui sa dea de gindit
|
|
|
|
|
|
|
|
|
iubescg
Sr. Member

Nu exista caine prost,doar frustrari ale rabdarii!
|
 |
« Reply #5 on: May 11, 2011, 06:42:10 PM » |
|
noi ne-am facuto cu mana noastra! nu am stiut sa iesim in strada atunci cand a trebuit!
|
|
|
|
|
|
CG-loialitate devotament perseverenta rabdare iertare ajutor iubire neconditionata! Desti viata lor e cat cea a unei flori in comparatue cu sufletul lor mare o traiesc de 10 ori mai demn , mai loial si mai curat decat ceea ce pe pamanta inca se numeste OM!
* Alex M*
|
|
|
|
GODRA ATTILA
|
 |
« Reply #6 on: May 12, 2011, 12:02:52 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pacifistul86
Full Member

Spike
|
 |
« Reply #7 on: May 12, 2011, 12:41:00 PM » |
|
Ar trebui "eutanasiati" stapanii cainilor care i-au aruncat pe strada
|
|
|
|
|
|
"Prea multi oameni mici cu orgolii mari" Membru A.R.C.G
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #8 on: May 12, 2011, 02:43:23 PM » |
|
scuze,dar tara asta nu e civilizata,din pacate.si nu numai in privinta asta.............. Chiar vorbeam cu cineva si spuneam ca la noi la Sfantu Gheorghe, educatia la acest nivel lasa de dorit mult mai mult decat in alte locuri din tara. Ceea ce demonstreaza ca nici romanii, nici ungurii nu sunt cu nimic mai educati din acest punct de vedere. In interiorul orasului nu ai unde sa-ti plimbi legal cainele, nu exista spatii amenajate in parcuri, sau intre blocuri, in schimb oile pasc netulburate in interiorul orasului. Astfel, risti sa aduni pe caine toate capusele din lume...... Nu mai zic de o hotarare a consiliului local, care te obliga sa plimbi cainele cu botnita, indiferent de rasa acestuia (chiar ma gandeam ce te faci cu un Pechinez......., de unde-i faci rost de acest accesoriu....?). Ceea ce-ti spun este complet real, am avut un conflict cu un politist comunitar chiar acum cateva zile.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GODRA ATTILA
|
 |
« Reply #9 on: May 12, 2011, 03:09:00 PM » |
|
Poti sa fi si chinez,daca esti prost educat Bogdane,totul depinde de educatia fiecaruia. La noi in Sfintu macar se incearca sa se faca ceva,Stai ca in comparatie de alte orase stam bine,stii adapostul de la Cimpu frumos unde nu cred ca se poate intimpla lucrurile care sau intimplat la Botosani si cred ca au mai fost si alte orase in situatia asta. Din acest aspect sa ne bucuram ca exista in orasul nostru persoane ca Horia Krauss si Dr;Kondor Attila. Cei care nu stiu exista la noi adapostul http://asociatianezperce.ro/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GODRA ATTILA
|
 |
« Reply #10 on: May 12, 2011, 03:28:06 PM » |
|
In legatura cu oile,ia gindestete cine e proprietarul turmei de oi respective(pe mine ma afecteaza direct,anu trecut am deschis fereastra in apartament si mi sa umplut apartamentul de miros,ca venea sa vomit),unu din conducerea PDL Covasna.In legatura cu botnita,no sa pun nici o botnita pe cainii mei,poate sa faca legea lor,pina cind vad pechinezi fara lesa si pitt buli fara botnita.Se leaga de noi,care macar avem caini educati,si tinerii de 14-17 ani umbla cu pitul in strada,cind dupa lege nici nu ar avea voie,sa vedem daca dragi nostrii politisti verifica daca sint sterilizati cainii respectivi,asa cum este in lege.Asa ca ma doare undeva,pot sa ma amendeze,daca pot.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #11 on: May 12, 2011, 04:03:03 PM » |
|
Ala cu oile poate fi de la orice partid vrea el, pe mine m-ar interesa in ce fel imi reprezinta interesele primarul si consiliul local care ii permite sa pasuneze in municipiul resedinta de judet. Intradevar pentru cainii comunitari s-a facut ceva, numai ca la noi se incepe intotdeauna in ordine inversa decat ar fi normal..... Ce s-a facut pentru cainii cu stapan, cu acte, in care oamenii au investit pasiune, bani si munca? Nimic.... Nici macar Asociatie Chinologica nu avem. Asa se intampla si cu oamenii in tara asta..... Nu se face nimic pentru oamenii cu realizari, cu performante, supradotati. Se tot scot in fata numai handicapatii, oamenii cu probleme de tot felul,etc. Nu spun ca astia nu ar trebui ajutati, dar haide sa creem un echilibru intre toate astea, sa nu-i sprijinim pe unii si sa-i uitam pe altii...
In legatura cu botnita, asa am spus si eu...., dar ala s-a apucat sa-mi spuna ca distractia asta o sa ma coste 500 Ron, chiar daca o Lege organica data in aceasta tara imi permite sa-mi plimb cainele fara botnita.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GODRA ATTILA
|
 |
« Reply #12 on: May 12, 2011, 04:54:58 PM » |
|
Cu Asociatia se poate rezolva,facem una noua,numai ca trebuie sa ne bagam la treaba toti.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KANGDANLIN
|
 |
« Reply #13 on: May 16, 2011, 12:11:49 PM » |
|
in Botosani este o reala problema cu cainii maidanezi...la un moment am crezut ca am scapat de problema aceasta, dar au aparut subit in numar mare...cel mai probabil sunt adusi din alte orase aici
cand am vrut sa fac seminarul acela de dresaj in Botosani, cei de la primarie pareau speriati de bombe ca nu cumva sa facem lupte de caini si alte prostii, in schimb tot ma indemnau sa fac un proiect legat de gestionarea cainilor maidanezi...cum ca ar fi bani de dat in directia asta.... cand am intrebat cam ce bani sunt mi s-a spus ceva de genu 200 de milioane ...am zis ca e o gluma proasta suma asta...numa sa vaccinezi vreo 100 de caini cred ca ai cheltuit aproape jumate din suma, apoi cine stie cate boli au, plus mancare, plus transport, si niste oameni care sa se ocupe de ei in oras mai sunt cateva ONG -uri care chipurile se ocupa de cainii maidanezi..dar ceva serios pana acum eu nu am vazut.. cred ca cel mai bine ar incerca sa-i exporte in tarile care au o traditie in adoptiile de caini de la adaposturi....la noi in romania nu obisnuieste lumea sa faca lucrul asta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|