Grogo
Sr. Member

Remo & Uma (Von Germinius Team)
|
 |
« on: May 11, 2011, 07:02:11 PM » |
|
Am achizitionat un  de putin timp in varsta de aproximativ 3 luni.Ce ma ingrijoreaza la el este faptul ca atunci cand il scot afara si se intalneste cu alti caini, in speta masculi maturi se repede sa-i muste.Imi este teama sa nu reactioneze si cei maturi sa-l muste.Ce sa fac???Astept un sfat pertinent.Va multumesc.
|
|
|
|
|
|
Cainii nu m-au muscat niciodata, doar oamenii!!!!!
|
|
|
huby
Full Member

|
 |
« Reply #1 on: May 11, 2011, 10:17:39 PM » |
|
pai daca de la 3 luni este deja agresiv inseamna ca trebuie sa te ocupi serios de dresaj. cainii care sunt dominanti de la o varsta asa mica pot crea probleme la maturitate. sfatul meu este sa vorbesti cu un dresor sa faceti un program corespunzator de dresaj.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Almagheddon
Jr. Member

|
 |
« Reply #2 on: May 21, 2011, 12:06:51 AM » |
|
Reactioneaza asa de frica. il socializezi prea putin. Scoate'l la plimbare cat mai mult, du'l intre alti caini, mangaie'l cand e linistit, ignora'l cand e agresiv si indeparteaza'l de ceilalti. Recompenseaza'l cand se apropie fara frica de alti caini. NU confundati agresivitatea de dominare cu reactia instinctiva de aparare din cauza fricii... La 3 luni nu se poate vorbi de dominare si agresivitate...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bugieus
|
 |
« Reply #3 on: May 21, 2011, 12:34:07 AM » |
|
parerea mea e sa il duci intre caini echilibrati in general prin parcuri unde deobicei vin caini echilibrati chiar dezlegati sau nu te speria ca nu sta el sa fie muscat de nici un caine
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grogo
Sr. Member

|
 |
« Reply #4 on: May 21, 2011, 02:01:15 PM » |
|
De ce mi-a fost frica de aia nu am scapat.Azi am iesit cu el prin fata blocului si avea chef de joaca.Cine iese din scara blocului ??un  de vreo 9 ani, vecinul nostru de apartament.De cate ori il vede, puiul meu il latra si se suie pe el, batranul maraind tot timpul la el.Vorbind cu proprietarul cainelui, nefiind atent, cainele adult s-a saturat de calarit, de un tanar de 3 luni, s-a intors si la muscat, nu rau, dar de control.M-am speriat un pic, dar nu a avut nimic, iar de socializare, il socializez, ca eu ies mereu afara si la toti le face asa, cred ca este prea tanar si ar vrea sa se joace.Salutari.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Te0
Sr. Member

Ziggy
|
 |
« Reply #5 on: May 21, 2011, 04:12:09 PM » |
|
Du-l langa un un caine legat sau inchis intr-o curte si cand il vezi pe al tau ca da urechile pe fata, trage de lesa in laterala cat sa il dezechilibrezi apoi lasa lesa moale, repeti corectia pana nu se mai uita in directia cainelui apoi recompenseaza-l. Exercitiul trebuie repetat cu orice caine i se pare lui ,,interesant`` (daca ia pozitia de atac).
|
|
|
|
|
|
,,Pensiunea fara nume`` (Busteni)... CG friendly
|
|
|
|
|
Almagheddon
Jr. Member

|
 |
« Reply #6 on: May 21, 2011, 04:40:28 PM » |
|
daca face asa de joaca, incearca sa il duci intre caini echilibrati. nu iti fie teama daca il musca, ei stiu cat sa muste si cand sa muste ca sa il puna la punct pe ala micu si neobrazatu'.. educatie intre ei.. Cauta mai ales caini maturi. ala de 9 ani era perfect ca stia rostul vietii. Cainii mai tineri 1-2 ani inca nu stiu ce sa faca si e posibil sa il incaiere pe bune. Socializare, socializare, socializare.... si ai sa vezi ca o sa creasca bine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grogo
Sr. Member

|
 |
« Reply #7 on: May 21, 2011, 06:06:21 PM » |
|
Baieti va multumesc, o sa incerc si cele sugerate de voi.Cea cu trasu de lesa intr-o parte am mai facut-o, dar cand i se pune pata e belea.Am vazut la emisiunea de pe National Geography(Cezar si cainii) chestia cu intepatu cu calcaiu in coaste putin, ca sa-l faci sa se uite la tine si sa-i distragi atentia de la intalnirea cu alti caini.Totusi poate este si prea mic si nu intelege ce se petrece cu el si le ia toate in joaca.Salutare, ne mai auzim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crazywind
Newbie
|
 |
« Reply #8 on: May 23, 2011, 07:49:35 AM » |
|
Eu cred ca tot printre caini va invata ca nu e frumos sa atace. Gaseste-i prieteni de joaca si nu te speria daca il mai ciufulesc putin cand nu e politicos.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grogo
Sr. Member

|
 |
« Reply #9 on: May 23, 2011, 09:45:40 AM » |
|
Cam greu de gasit prieteni de joaca, pentru ca in Italia cainii nu sunt lasati liberi de catre proprietari,(nici macar in parc) esti obligat sa il ti in lesa si cu botnita.Peste tot sunt afise despre caini, cum trebuie sa te comporti cand iesi cu cainele pe strada.Daca nu respecti cele publicate si te-a prins carabinierii sau polizia locala, ti-a rupt capul.Si amenzile sunt foarte mari, poate mai gasim vreun romanas posesor de catel.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #10 on: May 23, 2011, 04:19:26 PM » |
|
Poate gasesti prin zona un club de dresaj la care poti adera si apoi va puteti intalni pt. socializare in cadrul clubului, un tarc special amenajat pt. caini, cine stie. Ar trebui sa fie asa ceva....
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
Grogo
Sr. Member

|
 |
« Reply #11 on: May 23, 2011, 09:49:34 PM » |
|
Club de dresaj nu.Este un parc mare aproape, dar trebuie sa ma inarmez cu manusa, lopatica, pungulita sa pot lua excrementele.nu am 500 euro multa(amenda)Acolo vin foarte multe persoane cu caini si poate cine stie se mai da pe brazda, totusi are numai 3 luni si o saptamana.Ma tot uit la emisiunea de pe National Geography, Cesar si cainii, poate mai invat si eu ceva din mers.(Pana acum predresajul merge bine, aportul, sezi, culcat, asteapta, mersul la pas mai scartaie).Dar cu socializarea merge cel mai greu.Cand mai are accese de furie, mai il ating la gat, mai trag de lesa in lateral, mai un calcai la poponet, poate voi reusi pana la urma.Va salut pe toti si ne mai auzim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Almagheddon
Jr. Member

|
 |
« Reply #12 on: May 23, 2011, 10:40:21 PM » |
|
Cam greu de gasit prieteni de joaca, pentru ca in Italia cainii nu sunt lasati liberi de catre proprietari,(nici macar in parc) esti obligat sa il ti in lesa si cu botnita.Peste tot sunt afise despre caini, cum trebuie sa te comporti cand iesi cu cainele pe strada.Daca nu respecti cele publicate si te-a prins carabinierii sau polizia locala, ti-a rupt capul.Si amenzile sunt foarte mari, poate mai gasim vreun romanas posesor de catel.
Esti pur si simplu dezinformat: sunt parcuri libere, sunt parcuri de caini, sunt zone unde poti alerga cu cainii liberi, sunt parcuri de dresaj private (addestramento), sunt parcuri Enci special pentru ciobanestii Germani ( addestramento S.A.S....), addestramento pentru cainii utilitari si pentru cainii de companie... destul sa cauti pe internet, sa te uiti in jur. Ploua cu oferte gratis si nu pentru patrupezii de companie. Daca esti in roma iti dau cateva adrese utile.. Da-mi de stire 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Almagheddon
Jr. Member

|
 |
« Reply #13 on: May 23, 2011, 10:43:05 PM » |
|
Si lasa'l pe Cezar Milan ca e o ....schifezza... E mult mai buna Victoria Stilwell
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grogo
Sr. Member

|
 |
« Reply #14 on: May 24, 2011, 08:21:33 AM » |
|
Nu sunt in Roma, sunt in Brescia si cunosc bine zona acolo.Oricum voi vedea ce fac in continuare.Cred ca in momentul cand va mai creste, va fi altfel.Sper din tot sufletul.Multumiri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|