Natalia
Newbie
|
 |
« on: May 16, 2011, 12:50:54 PM » |
|
Buna ziua! Va rog daca se poate un sfat in privinta necesitatii administrarii de "pet-phos" si "artrithi-um plus". Puiul meu de CG (este femela) are 10 saptamini si cantareste 9,15 kg. Ii dam 3 mese pe zi - Acana puppy-junior(2 mese), si branza de vaci cu morcov crud ras si putin iaurt - 1 masa. Veterinarul a zis ca nu-i place cum arata articulatiile, si i-a recomandat pet-phos - 1/zi, timp de 1 luna, si artrithi-um plus - 2/zi, 1 luna. Dupa aceea - la control. Nu as vrea sa-i dau vitamine si minerale pur si simplu, fara rost, sau sa-i fac mai mult rau decat bine. Ce parere aveti? Multumesc anticipat!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #1 on: May 17, 2011, 02:25:51 AM » |
|
Daca medicul la care ati fost a spus ca nu-i plac articulatiile, de la noi cam ce asteptari poti avea? Nu l-am vazut, nu avem de unde sa stim.... Totusi daca mai doresti o opinie, ceea ce cred ca este corect, mai consulta cel putin inca un veterinar si vezi ce parere are si acesta. Nu-i spune nimic despre recomandarile celuilalt si vezi ce parere are.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Natalia
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: May 17, 2011, 03:09:33 PM » |
|
Daca medicul la care ati fost a spus ca nu-i plac articulatiile, de la noi cam ce asteptari poti avea? Nu l-am vazut, nu avem de unde sa stim.... Totusi daca mai doresti o opinie, ceea ce cred ca este corect, mai consulta cel putin inca un veterinar si vezi ce parere are si acesta. Nu-i spune nimic despre recomandarile celuilalt si vezi ce parere are.
Mersi bobo70 pentru raspuns! Sa mai consult un alt veterinar este chiar o idee buna... Am cerut sfatul vostru pentru ca stiu ca unii veterinari nu prea cunosc bine rasa, uneori exagereaza, iar administrarea a unei doze de calciu si phosfor mai mari decat este necesar organismului ar putea dauna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #3 on: May 17, 2011, 05:04:31 PM » |
|
Mersi bobo70 pentru raspuns! Sa mai consult un alt veterinar este chiar o idee buna... Am cerut sfatul vostru pentru ca stiu ca unii veterinari nu prea cunosc bine rasa, uneori exagereaza, iar administrarea a unei doze de calciu si phosfor mai mari decat este necesar organismului ar putea dauna.
Cu placere. Si, da administrarea de suplimente in exces, mai ales de calciu, nu poate sa faca decat rau.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
emilysoft11
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: May 28, 2011, 11:31:23 AM » |
|
ceea ce cred ca este corect, mai consulta cel putin inca un veterinar si vezi ce parere are si acesta. Nu-i spune nimic despre recomandarile celuilalt si vezi ce parere are. _________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grogo
Hero Member

Von Germinius Team
|
 |
« Reply #5 on: June 09, 2011, 03:16:41 PM » |
|
Natalia cred ca pentru puiutul tau la varsta care o are, cred ca trebuie sa ii dai 4 mese, iar referitor la ce a spus vetul, are dreptate Bobo, mai consulta un veterinar sa vezi ce iti spune si celalalt.Acelasi lucru mi l-a spus si mie vetul, ca nu ii plac labutele la  meu si de o luna ii administrez pet-phos grand chien(1 pastila la 20 kg) si aplazil(1 tableta).De o luna de cand ii administrez aceste doua suplimente, am mai facut o vizita la vet si mi-a zis ca acum arata mai bine, dar sa continuui administrarea celor doua pana pe la 6 luni.Succes si sa-ti traiasca puiutul.Salutam pe toata lumea
|
|
|
|
|
|
Cainii nu m-au muscat niciodata, doar oamenii!!!!!
|
|
|
|
|
Natalia
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: June 14, 2011, 01:06:31 PM » |
|
Natalia cred ca pentru puiutul tau la varsta care o are, cred ca trebuie sa ii dai 4 mese, iar referitor la ce a spus vetul, are dreptate Bobo, mai consulta un veterinar sa vezi ce iti spune si celalalt.Acelasi lucru mi l-a spus si mie vetul, ca nu ii plac labutele la  meu si de o luna ii administrez pet-phos grand chien(1 pastila la 20 kg) si aplazil(1 tableta).De o luna de cand ii administrez aceste doua suplimente, am mai facut o vizita la vet si mi-a zis ca acum arata mai bine, dar sa continuui administrarea celor doua pana pe la 6 luni.Succes si sa-ti traiasca puiutul.Salutam pe toata lumea Grogo, mersi pt raspuns! Ii dau 3 mese pe zi, pt am observat ca asa mananca mai bine. Abia azi voi ajunge la un alt veterinar pt o alta parere referitor la administrarea de artrithi-um si calciu, si cu ocazia aceasta voi intreba si de nr mese. Multumesc inca o data!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grogo
Hero Member

Von Germinius Team
|
 |
« Reply #7 on: June 14, 2011, 01:10:24 PM » |
|
Nu intarzia cu vizita la veterinar si cu administrarea de suplimente vitamino-minerale, deoarece pentru pui este o perioada cruciala pana la 6-7 luni.Sanatate puiutului si bafta multa
|
|
|
|
|
|
Cainii nu m-au muscat niciodata, doar oamenii!!!!!
|
|
|
|