Grogo
Sr. Member

Remo & Uma (Von Germinius Team)
|
 |
« on: May 22, 2011, 09:06:20 AM » |
|
Buna dimineata all,
3 zile m-am chinuit cu o diaree la blanosul meu de aprox 3 luni. dupa o discutie cu medicul veterinar i-am adminstrat EnteroGuard , Ercefuryl , ceai menta si celebrul orez cu pui. prima zi a fost cam apatic , fara chef de joaca dar de ieri si-a mai revenit. problema este ca tot de ieri dimineata ( aprox ora 03.00 ) nu a mai avut scaun (de 30 de ore) , ultimul fiind facut prost . astept o parere. multumesc
|
|
|
|
|
|
Cainii nu m-au muscat niciodata, doar oamenii!!!!!
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #1 on: May 22, 2011, 10:17:09 AM » |
|
Buna dimineata all,
3 zile m-am chinuit cu o diaree la blanosul meu de aprox 3 luni. dupa o discutie cu medicul veterinar i-am adminstrat EnteroGuard , Ercefuryl , ceai menta si celebrul orez cu pui. prima zi a fost cam apatic , fara chef de joaca dar de ieri si-a mai revenit. problema este ca tot de ieri dimineata ( aprox ora 03.00 ) nu a mai avut scaun (de 30 de ore) , ultimul fiind facut prost . astept o parere. multumesc
Mierea este laxativ,incearca si cu ea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grogo
Sr. Member

|
 |
« Reply #2 on: May 22, 2011, 12:01:35 PM » |
|
mersi pentru raspuns tanase. poti detalia te rog cum se adminstreaza mierea . o diluez in apa lui /mancare / cantitatea de miere ?
e ora 12 pranz . l-am tot scos afara dimineata si tot nu a avut scaun. la 11 si-a mancat portia de mancare si a mancat-o ca un pofticios ce este .
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #3 on: May 22, 2011, 12:34:54 PM » |
|
Mierea se da unui animal sanatos. Vrei sa se intoarca diareea ? Cred ca ar fi mai bine sa-i pui un supozitor de copii si daca nu are efect, o clisma facuta la cabinetul veterinar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grogo
Sr. Member

|
 |
« Reply #4 on: May 22, 2011, 02:43:58 PM » |
|
Mai asteptam cateva ore, apoi vedem ce este de facut.Multumiri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Irina2007
|
 |
« Reply #6 on: May 22, 2011, 05:19:14 PM » |
|
Dupa 3 zile cu diaree, e normal sa nu mai faca un timp. Daca nu face nimic timp de 2 zile de la ultimul scaun, da-i o lingura de ulei de parafina. Este cel mai bun si indicat laxativ pentru caini. Dar dupa cum am zis, mai lasa-l putin, sunt convinsa ce se va rezolva de la sine.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grogo
Sr. Member

|
 |
« Reply #7 on: May 22, 2011, 06:30:51 PM » |
|
Irina mersi mult, conteaza un sfat bun cand nu sti ce sa faci.Mai am rabdare cu el 24 ore.Si doctora imi spusese acum 2 zile, ca daca face diaree in continuare, luni sa vin cu catelusul la cabinet la ea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grogo
Sr. Member

|
 |
« Reply #8 on: July 09, 2011, 08:48:49 PM » |
|
Astazi, iar ne confruntam cu diareea la catel.Nu stiu ce are ,dar de cand l-am luat in fiecare luna se strica la stomac.I-am administrat enteroguard, iar mancare a halit orez cu piept de pui si a baut ceai de menta.Dupa vreo trei zile isi revine, dar nu stiu unde gresesc de se strica la stomac asa de des.Cineva imi spunea ca dupa efort sa nu ii dau sa bea apa cam o ora si jumatate, altcineva imi spunea cu spalatul castronului de mancare si recipientului de apa(le spal la fiecare utilizare)etc.Sincer nu mai stiu ce sa fac, i-am dat si apa plata, am zis ca poate o fi din cauza apei de la robinet.Luni o sa-i fac un coproparazitologic, dar drontalul i l-am administrat acum doua luni.Astept pareri urgente, va multumesc la toti si va salut.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tanase_traudi
Hero Member

KARA si NOR
|
 |
« Reply #9 on: July 10, 2011, 09:42:01 AM » |
|
Acum poate fi si din cauza caldurii. In general ce-i dai sa manance? intr-adevar,apa de la robinet nu-i buna(ma refer la cei care locuiesc la bloc)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grogo
Sr. Member

|
 |
« Reply #10 on: July 10, 2011, 11:00:15 AM » |
|
Ii dau Royal Canin German Sheperd Junior si am mare grija cu el, in plus mai mananca 2 oua pe saptamana, un gratar de vitel tot la saptamana.Nu cred ca este de la mancare.Afara il scot de trei ori pe zi, dimineata, apoi pe la 11 si pe urma seara pentru ca este caldura mare si nici el nu vrea sa iasa.Ma gandesc ca se poate strica la stomac din cauza ca miroase pe la rotile masinilor si linge unde s-au urinat femele.Nu mai stiu ce sa ii mai fac, nu pot sa ii dau mereu medicamente ca ii fac ficatul varza, astept si alte pareri.Cu multumiri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #11 on: July 10, 2011, 12:03:06 PM » |
|
Dai niste orez fiert bine ca supliment la hrana obisnuita si ceai de menta. Pentru 2-3 zile, poti sa-i dai Finidiar de la farmacia veterinara sau Smecta de la farmacia umana. Sunt produse pe baza de argila deci nu sunt asa nocive pentru ficat cum sunt antibioticele. Si poate ar fi bine ca pe perioada caniculei sa-i mai micsorezi portia. Poate ca stomacul lui nu poate digera o cantitate mai mare de hrana, caz in care nu i-ar strica niste enzime digestive , de exemplu triferment sau zymogem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grogo
Sr. Member

|
 |
« Reply #12 on: July 10, 2011, 12:32:57 PM » |
|
Ma mai gandesc ca poate fi de la Aplazyl sau Pet Phos, dar tin seama de ce scrie pe cutie la fiecare si ii administrez ca atare.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #13 on: July 10, 2011, 01:19:31 PM » |
|
Nu stiu cum e cu Aplazyl dar de la Petphos ambii mei catei au facut diaree. La al doilea am incercat si VMP si tot asa. Primului catel i-am incercat si K9 Growth si facea scaun moale. Pina la urma le-am facut cate o cura de Vyio pe care l-au suportat bine dar te usuca la buzunar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Grogo
Sr. Member

|
 |
« Reply #14 on: July 10, 2011, 04:47:38 PM » |
|
Nu as fi crezut in veci ca puiul de ciobanesc german este asa de sensibil la stomac
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|