Forum ciobanesc german
November 03, 2012, 02:23:08 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: CG - Probleme cu administratorul de la bloc!  (Read 2874 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Lory
Sr. Member

« Reply #15 on: May 25, 2011, 05:01:15 PM »

In primul rand vreau sa va felicit pentru adoptie si in al doilea rand eu ca si Ariana v-as sugera sa discutati cu proprietarul (si daca este de acord sa va dea scris) si apoi sa faceti un tabel cu toate apartamentele si sa mergeti sa strangeti semnaturi de la vecini (primii la cei care il iubesc pe Monty si apoi la restul).
Din cate stiu eu exista ca amendament la legea privind eutanasierea cainilor comunitari si partea cu acordul locatarilor in privinta cainilor din apartamente dar din fericire inca nu s-a votat.
Totusi in ce sector stati? Stiu ca in Bucuresti cineva a avut probleme din cauza cainilor in apartament si atunci s-a mutat la curte

M-am interesat persoana care s-a mutat avea mai mult de 2 caini in casa (si nu avea voie) si vecinii au reclamat-o si din cauza asta a trebuit sa se mute.

“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
virgil
Sr. Member

« Reply #16 on: May 25, 2011, 07:05:44 PM »

Eu am doi cini la bloc,doi ii tin la cineva la casa daca iasi aduce la bloc si pe aia doi cred ca vecinul meu caruia ii mai fileaza cite o lamputa ar lua razna,oricum daca primesc finantare in ro vreau sami vind blocu pina in toamna si sa imi cumpar vila....asa caci poate acea ultima luna,ii voi aduce pe toti la bloc.Lege nu este .....mie miau trimis o data de la primarie au stat pe casa scarii tipu vreo doua ore ,dupa care o sunat la mine mo intrebat daca locuiesc acolo ,eram in vacanta in ro atunci lam luat cu binisoru,mio spus si cine o facut reclamatie impotriva mea caci latra  ciinii,au venit au spionat,sau convins caci a fost nefondata si asta este.Da lege nu este,treaba cu ordonantele de primarie este altfel.Numai bine.
petshop4you
AarosVoiq
Hero Member

Aaros ! Baietelul meu iubit!

« Reply #17 on: April 11, 2012, 06:07:13 PM »

Astazi am avut si noi o problema.Daca cineva stie ceva mai mutle si ne poate ajuta v-am fi recunoscatori.Deci in jurul orei 09.00 ne-am trezit la usa cu politia comunitara+garda de mediu care,ne-au dat o serioasa amenda de 150 de lei si ne-a dat termen pana pe data de 23 aprilie sa il mutam pe Aaros.Aaros sta in gradina , noi stand la parter in momentul cand am cumparat apartamentul am facut is curat si am amenajat gradina si acum el sta afara.Problema ar fii de la latrat ca au fost depuse diverse plangeri.Stie cineva o solutie?
Lory
Sr. Member

« Reply #18 on: April 11, 2012, 10:43:58 PM »

Astazi am avut si noi o problema.Daca cineva stie ceva mai mutle si ne poate ajuta v-am fi recunoscatori.Deci in jurul orei 09.00 ne-am trezit la usa cu politia comunitara+garda de mediu care,ne-au dat o serioasa amenda de 150 de lei si ne-a dat termen pana pe data de 23 aprilie sa il mutam pe Aaros.Aaros sta in gradina , noi stand la parter in momentul cand am cumparat apartamentul am facut is curat si am amenajat gradina si acum el sta afara.Problema ar fii de la latrat ca au fost depuse diverse plangeri.Stie cineva o solutie?

Cred ca singurul lucru pe care l-ati putea face este sa stangeti semanturi de la vecini din care sa reiasa ca nu ii deranjeaza ca Aaros sta acolo
O amica din Constanta asa a procedat a luat semnaturi de la vecini si de la administrator plus stampila asociatiei

“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
Thara
Hero Member

« Reply #19 on: April 12, 2012, 08:13:11 AM »

Din moment ce au fost "diverse plangeri" cu privire la latrat, plangeri care nu puteau veni decat din partea vecinilor, putin probabil sa semneze tot vecinii o hartie cum ca nu ii deranjeaza. Sfatul meu e sa-l tineti in casa. Scos afara regulat dar numai sub supravegherea voastra.

"The most striking feature of the correctly bred German Shepherd are firmness of nerves, attentiveness, unshockability, tractability, watchfulness, reliability and incorruptibility together with courage, fighting tenacity, and hardness." - Captain Max von Stephanitz
AarosVoiq
Hero Member

« Reply #20 on: April 12, 2012, 06:41:30 PM »

Multumesc frumos.Ai dreptate Thara,problema nu ar fii ca sta in casa,doar ca ma gandesc la el,a fost crescut in curte,liber,si plangerile am aflat astazi este 1 vecin de deasupra mea si 3 vecini de la blocul de vis-a-vis,Ideea este ca el latra de la 3 luni dar nu am avut probleme.Acum incerc sa il ``prostesc`` pe vecinu de deasupra si cu restu de la scarile de langa sa vad cum rezolv.Sper sa fie bine daca nu,,,imi pare rau pentru el dar va sta in dormitor Smiley
virgil
Sr. Member

« Reply #21 on: April 18, 2012, 01:35:07 AM »

legea spune ca nu ai nevoie de acordul vecinilor si nu te pot conditiona din mai multe mutive ,nici ca persoana fizica nici ca persoana juridica,citeste ordinul 31 din 31 martie 2008 pentru aprobarea normelor metodologice ale legii 205/2004 citeste ce scrie la articolul 4....
AarosVoiq
Hero Member

« Reply #22 on: April 18, 2012, 04:57:42 PM »

Multumesc!
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof