|
sersoft
|
 |
« on: June 02, 2006, 10:09:07 AM » |
|
La ideea unuia dintre membrii forumului, am facut un sondaj care sa reflecte clar, care sunt preferintele voastre. Fara discutii care sa nasca interpretari.
Deci, ce linii preferati ?
|
|
|
|
|
|
German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #1 on: June 02, 2006, 10:22:52 AM » |
|
I-ai uitat pe cei care nu fac discriminari!
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
|
|
sersoft
|
 |
« Reply #2 on: June 02, 2006, 10:43:07 AM » |
|
Plecam de la ideea ca rasa in sine este deja preferata. Ca doar si cainii din linii de lucru si cei din linii de show sunt tot ciobanesti germani  nici eu nu fac discriminari, dar, la ora actuala, si din discutiile de pe forumul asta (si nu numai) se observa net anumite tendinte.
|
|
|
|
|
|
German Shepherd : "the ideal dog, stamped with a look of quality and nobility , difficult to define, but unmistakable when present."
|
|
|
Der Gebrauchshund
vom Kastanienwald
Administrator

Deutscher Schäferhund
|
 |
« Reply #3 on: June 02, 2006, 11:06:17 AM » |
|
Glumeam, evident, cu discriminarea. Insa eu, chiar nu pot alege.
|
|
|
|
|
|
... you may say I'm a dreamer, but I'm not the only one ...
|
|
|
|
sersoft
|
 |
« Reply #4 on: June 02, 2006, 12:18:54 PM » |
|
Ar trebui sa nu avem optiunea de a alege intre cg de lucru si cg de sow, ci de a alege un CG !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
crb
|
 |
« Reply #5 on: June 02, 2006, 12:23:17 PM » |
|
Ar trebui sa nu avem optiunea de a alege intre cg de lucru si cg de sow, ci de a alege un CG !
Cind ai o singura varianta,.... se mai cheam ca NU ai de unde alege,...opta....so... "las-o asa ca merge asa"  PS cum introduci sondaju'?
|
|
|
|
|
|
ce nu te omoara ,te intareste ? ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
|
|
|
morgana
Full Member

Sky
|
 |
« Reply #6 on: June 02, 2006, 02:22:08 PM » |
|
Pt mine e clara treaba LUCRU!Mai bine ma ocup de ciine decit sa conving pe unul si pe altul ca e bun de monta.... cg e si asa frumos.Nu mi-o luati in nume de rau stiu ca parerile sint impartite....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sersoft
|
 |
« Reply #7 on: June 02, 2006, 02:29:06 PM » |
|
@morgana : pai voteaza, ca ramanem in urma 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
morgana
Full Member

Sky
|
 |
« Reply #8 on: June 02, 2006, 02:40:43 PM » |
|
unde ce?!Aha am gasit...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bogdan Nitescu
Hero Member

WCh. Romano Dominus ( Tano )
|
 |
« Reply #9 on: June 02, 2006, 07:51:43 PM » |
|
Sunt sigur ca oricare dintre noi ar fi fericit daca ar avea un caine frumos (de excelent in orice expo....din orice tara) care sa obtina in orice examen calificativul excelent. La fel de sigur sunt ca oricare dintre noi nu prea ar fi fericit daca ar avea un caine ce s-ar incadra intr-o extrema (frumos&prost sau dresat&ghioarla).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sersoft
|
 |
« Reply #10 on: June 02, 2006, 09:04:23 PM » |
|
chestia asta suna ca proverbul ala : "mai bine sanatos si bogat decat bolnav si sarac" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vlad
|
 |
« Reply #11 on: June 02, 2006, 10:49:02 PM » |
|
La ideea unuia dintre membrii forumului, am facut un sondaj care sa reflecte clar, care sunt preferintele voastre. Fara discutii care sa nasca interpretari.
Deci, ce linii preferati ?
CUM ADICA FARA DISCUTII?!?!?!!?!?!? pai atunci ce cautam pe forum?? Sunt sigur ca oricare dintre noi ar fi fericit daca ar avea un caine frumos (de excelent in orice expo....din orice tara) care sa obtina in orice examen calificativul excelent. La fel de sigur sunt ca oricare dintre noi nu prea ar fi fericit daca ar avea un caine ce s-ar incadra intr-o extrema (frumos&prost sau dresat&ghioarla).
Aici gresesti. Eu ti-am mai spus, caine urat nu am vazut, dar caine prost la lucru da, Asa ca...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sersoft
|
 |
« Reply #12 on: June 02, 2006, 10:54:20 PM » |
|
CUM ADICA FARA DISCUTII?!?!?!!?!?!? pai atunci ce cautam pe forum??
Era vorba despre concretizarea discutiilor in procente, sa se vada clar ce si cum, nu sa stai sa interpretezi din posturi pt a-ti forma o parere. Normal ca se poate dezbate si discuta pe tema.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
morgana
Full Member

Sky
|
 |
« Reply #13 on: June 02, 2006, 11:02:07 PM » |
|
sincera sa fiu cg prost nu am vazut,depinde de cum se dreseaza si ce cere omul de la el
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sersoft
|
 |
« Reply #14 on: June 02, 2006, 11:12:22 PM » |
|
Vlad a spus "prost la lucru" . Si da, am vazut si eu CG care nu se descurca de nici o culoare pe teren.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|