Forum ciobanesc german
November 02, 2011, 10:37:12 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Asociatia Romana pentru Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Imprevizibila cu oamenii de pe strada  (Read 618 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Ioana0013
Newbie
*

Happy

« on: May 29, 2011, 06:07:08 PM »

Salut!...Am o catelusa cg care va implini peste cateva zile un an Roll Eyes. Suntem foarte mandri de ea si o iubim foarte mult. Este destul de ascultatoare, insa avem o problema: cand mergem cu ea la plimbare este imprevizibila (mai ales cu copiii). La unii ar vrea sa se duca pentru ar fi mangaiata, dar la altii, cum ii vede, incepe sa latre.
Sau cand unii oameni vor sa o mangaie si ne intreaba mai intai daca musca. Pentru a nu avea surprize le raspundem ca da, insa am vrea sa nu mai fie atat de agresiva cu unii dintre ei. (si este fff protectiva...de ex: un coleg a venit sa ma salute si cand a ridicat mana, a vrut sa sara la el sa il muste). Cum as putea sa o fac sa mearga cuminte pe strada? Undecided
tzutzurel
Newbie
*

« Reply #1 on: July 06, 2011, 12:21:55 PM »

aceeasi problema o am si eu, daca a-ti rezolvat ceva... sunt curios cum si in ce fel..
tanase_traudi
Sr. Member

KARA si NOR

« Reply #2 on: July 07, 2011, 08:32:41 AM »

Salut!...Am o catelusa cg care va implini peste cateva zile un an Roll Eyes. Suntem foarte mandri de ea si o iubim foarte mult. Este destul de ascultatoare, insa avem o problema: cand mergem cu ea la plimbare este imprevizibila (mai ales cu copiii). La unii ar vrea sa se duca pentru ar fi mangaiata, dar la altii, cum ii vede, incepe sa latre.
Sau cand unii oameni vor sa o mangaie si ne intreaba mai intai daca musca. Pentru a nu avea surprize le raspundem ca da, insa am vrea sa nu mai fie atat de agresiva cu unii dintre ei. (si este fff protectiva...de ex: un coleg a venit sa ma salute si cand a ridicat mana, a vrut sa sara la el sa il muste). Cum as putea sa o fac sa mearga cuminte pe strada? Undecided
Aceeasi problema cred ca o avem cu totii pana la varsta de 2-3 ani cand se maturizeaza si ei. Cel mai bine si de altfel si legal,este sa o plimbi in lesa si s-o lasi libera in locuri mai retrase de oameni.
Te0
Sr. Member

Ziggy

« Reply #3 on: July 21, 2011, 06:19:22 PM »

Eu as zice ca ar trebui dusa pe unde sunt oameni si corectata atunci cand ataca, izolarea nu cred ca e o solutie.
Olga
Hero Member

« Reply #4 on: August 18, 2011, 09:08:09 PM »

Eu am patit la fel de multe ori si am optat pt o botnita din piele,usoara care nu-l deranjaza
Ultima isprava a fost capsarea unui biciclist,care ne-a facut un scandal monstru,iar Ox avea o mutrita de parca nu el creease problema
tzutzurel
Newbie
*

« Reply #5 on: September 16, 2011, 12:44:31 PM »

al meu vad ca stagneaza...un amic a venit la mine, l-am legat de un copac, pana sa imi fac gratarul, el curios, s-a dus la el.. si i-am zis sa nu insiste..si tot apropiindu-se de el, Arex a lupt lantul( de fapt pielea de la zgarda) , a sarit la el, dar nu l-a muscat..eu am crezut ca o sa sara pe el ca-l omoara, dar cand am vazut ca s-a indepartat..m-am usurat! Al meu stiu ce are..e foarte protector si posesiv..dar am reusit mereu sa-l strunesc cand e in lesa..dar si in lesa e imprevizibil! Are momente si momente! Am zis ca apelez la dresor..dar financiar vorbind , mereu apare cate ceva la o casa noua..
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora