Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 11:40:41 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: cum pot sa-mi ajut mosul?  (Read 859 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
bigblackie
Newbie
*

« on: June 08, 2011, 12:37:24 PM »

Buna ziua. Am un ciobanesc german de 14 ani si 6 luni si are probleme (normale -zic eu- pentru varsta lui) cu picioarele. Este vioi si activ, ii place sa iasa, sa sape, sa inoate, insa dupa abia se tine pe picioare si schioapata cand de o labuta cand de alta.  Ii dau mancare Hills senior si suplimente MegaFlex de la Rx Vitamins. Va rog daca stiti sa-mi recomandati ceva mai bun.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #1 on: June 08, 2011, 01:25:56 PM »

Poti sa-l ajuti cu Trocoxil, citeste insa inainte aici:

http://www.ema.europa.eu/docs/ro_RO/document_library/EPAR_-_Summary_for_the_public/veterinary/000132/WC500069275.pdf

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
petshop4you
Terry
Newbie
*

« Reply #2 on: July 08, 2011, 09:49:39 AM »

Buna tuturor,
Am postat aici deoarece am vazut ca Ariana a recomandat acest Trocoxil. Sa incep...
am un CG de 8 ani si cam de o luna si jumatate  schioapata. Am fost la doctorul veterinar, care mi-a recomandat in prima faza o radiografie si i-am administrat sub indrumarea lui Norocarp si Synoquin timp de 5 zile, insa la noi in Ploiesti nu se poate face radiografie....(by the way...este un dr din Ploiesti inscris pe forum, care se lauda cu aparaturile dansului, precum si cu radiografii....total neadevarat...teapa...nu va imbatati cu apa rece....asa cum am facut eu).In fine, am ajuns la Bucuresti la clinica FMVB unde am fost intrebata dc am trimitere....si cum nu aveam, a trebuit sa platesc o consultatie la dl prof.dr....ca sa ma poata trimite la radiologie. Am facut "pozele" si dl dr. mi_a spus ca ar avea o inflamatie in urma unei muscaturi mai vechi....ceea ce aste total exclus pt ca numai eu il scot si stiu f bine. m-am intors la Ploiesti unde dr. meu mi-a spus ca este artrita, si mi-a dat sa-i administrez Onsior 5 zile, Artrostop rapid 20 zile si un gel antiinflamator de uz veterinar ca sa il ing pe labuta. Suntem la a 5-a zi de tratament si nu este nici o ameliorare. m-ia mentionat ca dc nu ii merge nici Onsiorul imi va da doua pastilute de Trocoxil.
problema mea este ca am doua diagnostice si nu as vrea sa-l indop pe Terry cu medicamente fara sa am certitudinea ca intr-adevar asa trebuie
ca sa nu ma mai lungesc cu post-ul atasez si radiografiile in speranta ca voi primi sfaturi utile din partea voastra.
va multumesc anticipat

* ciob german 8 ani M0001.jpg (179.81 KB, 1760x2140 - viewed 65 times.)

* ciob german 8 ani M0002.jpg (150.55 KB, 1760x2140 - viewed 48 times.)
Terry
Newbie
*

« Reply #3 on: August 02, 2011, 10:45:44 PM »

Buna,
revin cu aceeasi problema nerezolvata...
dupa mai bine de o luna de administrare a medicamentelor de mai sus, si nicio ameliorare, doctorul il suspecteaza de ruptura de ligament, problema care nu s-ar vedea la radiografie, ci doar la RMN.
in cazul in care nu reusesc sa fac RMN-ul, va trebui operat ca sa se poata vedea ce este acolo de fapt, lucru care nu ma incanta prea tare.
trebuie sa ma interesez unde se face RMN in Bucuresti....daca stiti voi sa imi recomandati va rog sa imi spuneti.
nu stiu ce sa mai zic....si ce sa mai fac...ce sa mai cred
va rog sa ma ajutati.
multumesc
Lory
Sr. Member

« Reply #4 on: August 02, 2011, 11:53:48 PM »

De pe un alt forum am inteles ca se poate face la Marcovet se poate face la spitalul Colentina , la clinica Phoenix dar numai prin intermediul facultatii de medicina veterinara. FMV-ul are un contract de colaborare cu aceasta clinica si, 2 zile la 2 saptamani, pot merge cu cainii acolo. Eu am fost...costa 5 milioane

“Mila pentru animale este in mod esential legata de bunatatea caracterului. Oricine e crud cu ele, nu poate fi bun fata de oameni. “Arthur Schopenhauer
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof