Forum ciobanesc german
January 03, 2012, 07:35:24 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Asociatia Romana pentru Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Parvoviroza  (Read 293 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
cosminutza_21
Jr. Member
**

« on: June 09, 2011, 03:18:25 PM »

Buna ziua! Am un  de aproape 8 sapt, achizitionat acum aproape 2 sapt. I-am vacut un vaccin pe 03.06 iar pe 7 a inceput sa vomite, apatic, inca mai manca, marti la fel, a stat pe perfuzii dar situatia s-a inrautit.Am decis sa il ducem la facultatea de medicina veterinara, iar perfuzii iar sa agravat starea, a facut diaree cu sange a vomat mult, azi dim i-am analize pt parvo, i-a facut coprocultura si i-au iesit asa analizele:

BULETIN ANALIZE-BOLI INFECTIOASE
Anamneza: Apatie, Enterita, vaccinat in urma cu 6 zile
Examenul serologic:
Anticorpi anti CVP IgG (Canine parvovirus)
Anticorpi anti CDV IgG (Canine Distempervirus)
CDV-ICAg Agrolabo_secretii/ser
CPV ICAg Agrolabo-fecale-POZITIV

Observatii: Supraveghere medicala, examene complementare-biochimie, hematologie,tratament de sustinere-specific, prognostic rezervat, reactie post vaccinala severa.

Intrebarea mea este de ce doctorii de aici au putut face teste sa stabileasca boala iar cei la care am fost prima oara imi tot spunea ca nu pot face niciun test deorece din cauza ca are un vaccin facut o sa ne dea un fals pozitiv.Se poate sa se insele medicul care a efectuat analiza?

Azi dim a facut urm tratament:
Duphalyte
Glucoza 5%
Ringer Lactat
metoclopramid 0,5
etamsilat 1ml
aspatofort 2,5 ml
vit c 2,5 ml

Nu da nici un semn de imbunatatire, sta intr-un loc doar vrea sa bea apa dar o vomita.Problema este ca am cheltuit incredibil de multi bani, o amarata de analiza ne-a dus 120 lei, nu mai zic perfuzii.Doctorii de la Facultate i-au incredibil de multi bani.Aseara am dat 177 de lei pe perfuzii si "mana de lucru" Intr-adevar se ocupa dar sa fim seriosi. Azi doctora de garda a vrut sa imi ia 250 de lei pe tratament dim si seara alti 250 de lei pe perfuzii si niste injectii.Pana la urma a scazut la 70 de lei adica 140 de lei pe zi ceea ce e enorm pt mine.Decat azi si maine mai pot merge cu el la doctor.Sunt ultimele mele resurse, Dumnezeu mi-e martor ca am facut tot ce am putut.Nu vreau sa il las sa moara, ma doare sufletul dar nu mai pot credeti-ma, am renuntat la mancare, la tot pt el dar din pacate nu mai am posibilitatea.Sunt disperata, un amarat de tratament costa incredibil de mult
LILA
Sr. Member

Ema si Marko van Pavora

« Reply #1 on: June 09, 2011, 03:52:28 PM »

Din pacate asa sunt preturile.Eu am bagat 1.000 ron intr-o saptamana.Trist dar adevarat.
Pet Shop Online cu Livrare Rapida PetShop4You
cosminutza_21
Jr. Member
**

« Reply #2 on: June 09, 2011, 03:54:06 PM »

Din pacate asa sunt preturile.Eu am bagat 1.000 ron intr-o saptamana.Trist dar adevarat.

As baga credeti-ma dar nu am de unde.Trag sperante ca isi va revenii pana poimaine dim.
Livius
Jr. Member
**

« Reply #3 on: June 09, 2011, 04:01:16 PM »

Incearca sa vorbesti la facultate sa iti faca tratamentul cainelui chiar daca nu ai bani si sa le duci banii pe urma..Eu asa am facut mai demult dar la Inovet...ramasesem fara bani si m-am rugat de ei....le-am dat buletinul si am semnat un angajament ca pana la data x le dau banii.....merita incercat si bafta multa
cosminutza_21
Jr. Member
**

« Reply #4 on: June 09, 2011, 04:05:12 PM »

Incearca sa vorbesti la facultate sa iti faca tratamentul cainelui chiar daca nu ai bani si sa le duci banii pe urma..Eu asa am facut mai demult dar la Inovet...ramasesem fara bani si m-am rugat de ei....le-am dat buletinul si am semnat un angajament ca pana la data x le dau banii.....merita incercat si bafta multa

Banii sunt incasati de medic, m-au lasat pana maine seara cu plata, o sa incerc maine seara sa vad daca pot rezolva ceva.Oricum seara asta este critica de asemenea si maine.Ma gandesc daca trece de maine noapte mai poate survenii decesul? Problema este ca ne-am cam imprumutat peste tot, am lasat facturi neplatite doar pt a putea face rost de bani, nu stim cum sa ne impartim mai repede.Voi vedea ce voi face.Ma rog la Dumnezeu macar sa inceapa sa manance ceva.Deocamdata a vrut doar apa dar i-am dat ceai de menta pe care sper sa nu il vomite.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora