Forum ciobanesc german
March 07, 2012, 09:19:14 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Asociatia Romana pentru Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Ingrijire blana si piele.Urgent.  (Read 2140 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
neamtu45
Newbie
*

« Reply #30 on: June 11, 2011, 03:54:50 PM »

La aceasta sdresa http://www.animall.ro/caini/hrana/hrana-uscata/adult/toate-taliile/bewi-lamb-15kg.html
In calafat judetul dolj
« Last Edit: June 11, 2011, 04:35:27 PM by neamtu45 » Logged
Dreamer25
Newbie
*

« Reply #31 on: June 26, 2011, 05:10:30 PM »

Va salut pe toti, in primul rand, deoarece sunt nou, sa ma prezint Sunt Dan si am un "baietel" ciobanesc german de 3luni.Am citit cate ceva pe forum si vreau sa va intreb care este cea mai buna mancare pentru aceasta rasa:
Eukanuba Dog Puppy, Junior Large
Dog Chow Junior Large Beed
Biomill Junior Maxi
Bewi Dog Junior
Acana Puppy Large Breed

Mentionaez ca, eu hrana uscata ii dau momentan royal canin, 2 mese pe zi si 2 mese ii pregatesc eu ( orez fiert+carne de pui sau vita ).

Va rog sa ma sfatuiti putin in legatura cu alimentatia lui si sa imi recomandati care credeti ca este marca cea mai bune pentru hrana uscata.

Va multumesc.
petshop4you
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #32 on: June 26, 2011, 05:44:41 PM »

Mancarea cea mai buna este aceea care-i prieste cel mai bine cainelui tau. Daca-i dai Royal si-i merge bine, continua fara probleme. Mancarea cainelui este bine sa o schimbi cat mai rar posibil si asta numai daca manifesta o oarecare reticenta la consum, sau creaza probleme de alta natura (matreata, blana uscata si ****, scaun prea moale/tare, etc.)
Dreamer25
Newbie
*

« Reply #33 on: June 27, 2011, 07:47:09 AM »

Pai aste este si ideea, vreau sa o schimb deoarece a facut ceva matreata in ultimul timp si parca face si prea tare si uscat.
Deci care credeti ca ar fi mai indicata din cele pe care le-am mentionat.Ma gandeam sa ii dau  Eukanuba Dog Puppy, Junior Large.

Multumesc mult.
freddy25
Sr. Member

« Reply #34 on: June 27, 2011, 10:36:08 AM »

Ar trebui sa-l duci la veterinar. Matreata aia sa nu fie de la vreo ciuperca. Eu mi-am hranit cainele, cat a fost pui, cu Artemis si i-a mers foarte bine. Dar fiecare caine reactioneaza altfel la un anumit tip de mancare. Cred ca nu ar fi rau sa-i suplimentezi hrana cu ulei de somon salbatic.
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #35 on: June 27, 2011, 12:29:06 PM »

Iti recomand Acana Puppy Large Breed, Arden Grange Puppy Large Breed sau Pro Pac Puppy Large Breed.
Daca o sa te uiti la compozitia Royal-ului o sa vezi in primele 6 ingrediente "doar" 5 din cereale. De aceea face matreata cainele tau, schimb-o cat mai repede. Din tot ce am dat eu cainilor mei (si au fost numai sortimente cel putin super premium) Royal Canin a fost una din cele mai proaste variante , desi am incercat vreo 3 sortimente.

Va salut pe toti, in primul rand, deoarece sunt nou, sa ma prezint Sunt Dan si am un "baietel" ciobanesc german de 3luni.Am citit cate ceva pe forum si vreau sa va intreb care este cea mai buna mancare pentru aceasta rasa:
Eukanuba Dog Puppy, Junior Large
Dog Chow Junior Large Beed
Biomill Junior Maxi
Bewi Dog Junior
Acana Puppy Large Breed

Mentionaez ca, eu hrana uscata ii dau momentan royal canin, 2 mese pe zi si 2 mese ii pregatesc eu ( orez fiert+carne de pui sau vita ).

Va rog sa ma sfatuiti putin in legatura cu alimentatia lui si sa imi recomandati care credeti ca este marca cea mai bune pentru hrana uscata.

Va multumesc.
lavi
Jr. Member
**

« Reply #36 on: August 29, 2011, 10:56:23 PM »

eu as recomanda:

Arden Grange Puppy Large Breed
http://www.petshop4you.ro/arden-grange-junior-large-breed-15kg-p-64.html

Acana Puppy Large Breed
http://www.petshop4you.ro/acana-puppy-large-breed-18kg-p-317.html
Andreiutz
Newbie
*

« Reply #37 on: January 31, 2012, 01:02:46 PM »

Buna ziua,

Am ciobanesc german mascul, are 11 luni si 2 saptamani se de cateva zile, a inceput sa ii apara matreata si sa se scarpine. Hrana pe care i-o administrez este Royal Canin Maxi Junior. As avea nevoie de un sfat, va rog.! Ii schimb mancarea? Acana Puppy Large Breed e buna pentru el?

Va multumesc!
lavi
Jr. Member
**

« Reply #38 on: January 31, 2012, 01:08:39 PM »

da,acana puppy large breed este potrivit pentru varsta lui
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora