neamtu45
Newbie
|
 |
« on: June 10, 2011, 03:52:36 PM » |
|
Buna ziua!Am si o problema cu catelusa mea. Am facut o MARE prostie si i-am dat sa manance Pedigree si la o saptamana sa umplut(foarte mult)de matreata(cred ca este matreata,este alba,multa si cu multe cojite  ) Cum pot sa o scap de acesta matreata,exista sampoane speciale?Eu am un sampon da zice ca este si deparazitant si pentru luciu blanii...etc.(dar nu si de"matreata") STIMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

|
 |
« Reply #1 on: June 10, 2011, 10:46:50 PM » |
|
Este foarte bun. In primul rand schimba mancarea.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Leo Brisan
|
 |
« Reply #2 on: June 10, 2011, 11:11:34 PM » |
|
Schimba-i cat mai repede mancarea cu una superpremium, sau macar premium. Buna ziua!Am si o problema cu catelusa mea. Am facut o MARE prostie si i-am dat sa manance Pedigree si la o saptamana sa umplut(foarte mult)de matreata(cred ca este matreata,este alba,multa si cu multe cojite  ) Cum pot sa o scap de acesta matreata,exista sampoane speciale?Eu am un sampon da zice ca este si deparazitant si pentru luciu blanii...etc.(dar nu si de"matreata") STIMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #3 on: June 10, 2011, 11:57:51 PM » |
|
Buna ziua!Am si o problema cu catelusa mea. Am facut o MARE prostie si i-am dat sa manance Pedigree si la o saptamana sa umplut(foarte mult)de matreata(cred ca este matreata,este alba,multa si cu multe cojite  ) Cum pot sa o scap de acesta matreata,exista sampoane speciale?Eu am un sampon da zice ca este si deparazitant si pentru luciu blanii...etc.(dar nu si de"matreata"). Incearca mai degraba cu Dermoscent Essentiale decat cu sampon. Cu sampon risti sa se agraveze problemele . STIMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus
|
 |
« Reply #4 on: June 11, 2011, 08:38:06 AM » |
|
Important este sa-i schimbi mancarea si sa restabilesti echilibrul piele/blanii de la origine. De spalat spal-o cu un produs dedicat cainilor, limpezeste-o bine si gata! De restul se ocupa organismul.
|
|
|
|
|
|
"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!" medic veterinar
Eu NU sunt membru CNCG!
|
|
|
Livius
Jr. Member

|
 |
« Reply #5 on: June 11, 2011, 11:42:36 AM » |
|
Cand ii schimbi mancarea nu ii da direct mancarea superpremium ca o sa faca indigestie....ii dai de ex:1 mana de pedigree(jegos) si 2 maine de acana,royal,eukanuba,orijen,etcccccccc.Spalat de 2 ori cu sampon special si clatit bine bine si pe urma la cateva ore periat pentru ca o sa iasa cojitele alea la suprafata..Bft multa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neamtu45
Newbie
|
 |
« Reply #6 on: June 11, 2011, 01:53:10 PM » |
|
Merge si cu acest sampon.Tot i-au m-ai ramas cateva coji de matreta.Daca il hranesc cu mancare bosh,e bine(e superpremium sau premium?) STIMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #7 on: June 11, 2011, 01:55:45 PM » |
|
In urma cu vreo 15 ani una din catelusele mele a facut alergie din cauza ca o hraneam cu Pedigree. Dar pe vremea aceea nu se gasea decat Pedigree si Chappi. Reiterez sfatul meu: fa-i un tratament cu Dermoscent Essentiale. Daca nu e ciuperca sau infectie bacteriana, face minuni, blanita straluceste de parca e proaspat spalata, pielea se regenereaza si dispare si mirosul de caine. Crede-ma, am vazut cu ochii mei nu vorbesc din auzite.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #8 on: June 11, 2011, 01:57:35 PM » |
|
Daca ii dai Bosch pe care multi il lauda, cumpara sortimentul Miel si Orez, nu cu pui.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neamtu45
Newbie
|
 |
« Reply #9 on: June 11, 2011, 02:02:04 PM » |
|
Pai daca nu bosh,ce recomanzi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neamtu45
Newbie
|
 |
« Reply #10 on: June 11, 2011, 02:03:40 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neamtu45
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: June 11, 2011, 02:04:37 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
freddy25
|
 |
« Reply #12 on: June 11, 2011, 02:14:29 PM » |
|
E mult mai bun Bosch-ul. Acum, ce sa-ti zic eu, depinde cati bani ai: bosch e o hrana premium dar furnizorul de la care ma aprovizionez eu mi-a zis ca e mai buna decat Royalul care costa cat nu face. Eu le dau Acana miel si mar dar e la vreo 18 lei/kg care are 27% proteina ceea ce e cam mult pentru un caine care are alergie. Ar mai fi Eukanuba Miel si Orez de care a mancat catelusa mea cu alergie aproape pina a murit de batranete.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
neamtu45
Newbie
|