Forum ciobanesc german
May 06, 2012, 01:27:09 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2 3   Go Down
  Print  
Author Topic: Ingrijire blana si piele.Urgent.  (Read 2395 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
neamtu45
Newbie
*

« on: June 10, 2011, 03:52:36 PM »

Buna ziua!Am si o problema cu catelusa mea.
Am facut o MARE prostie si i-am dat sa manance Pedigree si la o saptamana sa umplut(foarte mult)de matreata(cred ca este matreata,este alba,multa si cu multe cojite    )
Cum pot sa o scap de acesta matreata,exista sampoane speciale?Eu am un sampon da zice ca este si deparazitant si pentru luciu blanii...etc.(dar nu si de"matreata")
STIMA
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #1 on: June 10, 2011, 10:46:50 PM »

Este foarte bun.
In primul rand schimba mancarea.
petshop4you
Leo Brisan
Sr. Member

« Reply #2 on: June 10, 2011, 11:11:34 PM »

Schimba-i cat mai repede mancarea cu una superpremium, sau macar premium.

Am facut o MARE prostie si i-am dat sa manance Pedigree si la o saptamana sa umplut(foarte mult)de matreata(cred ca este matreata,este alba,multa si cu multe cojite    )
Cum pot sa o scap de acesta matreata,exista sampoane speciale?Eu am un sampon da zice ca este si deparazitant si pentru luciu blanii...etc.(dar nu si de"matreata")
STIMA
freddy25
Sr. Member

« Reply #3 on: June 10, 2011, 11:57:51 PM »

Cum pot sa o scap de acesta matreata,exista sampoane speciale?Eu am un sampon da zice ca este si deparazitant si pentru luciu blanii...etc.(dar nu si de"matreata").                                   
Incearca mai degraba cu Dermoscent Essentiale decat cu sampon. Cu sampon risti sa se agraveze problemele .
STIMA
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #4 on: June 11, 2011, 08:38:06 AM »

Important este sa-i schimbi mancarea si sa restabilesti echilibrul piele/blanii de la origine. De spalat spal-o cu un produs dedicat cainilor, limpezeste-o bine si gata! De restul se ocupa organismul.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
Livius
Jr. Member
**

« Reply #5 on: June 11, 2011, 11:42:36 AM »

Cand ii schimbi mancarea nu ii da direct mancarea superpremium ca o sa faca indigestie....ii dai de ex:1 mana de pedigree(jegos) si 2 maine de acana,royal,eukanuba,orijen,etcccccccc.Spalat de 2 ori cu sampon special si clatit bine bine si pe urma la cateva ore periat pentru ca o sa iasa cojitele alea la suprafata..Bft multa
neamtu45
Newbie
*

« Reply #6 on: June 11, 2011, 01:53:10 PM »

Merge si cu acest sampon.Tot i-au m-ai ramas cateva coji de matreta.Daca il hranesc cu mancare bosh,e bine(e superpremium sau premium?)
STIMA
freddy25
Sr. Member

« Reply #7 on: June 11, 2011, 01:55:45 PM »

In urma cu vreo 15 ani una din catelusele mele a facut alergie din cauza ca o hraneam cu Pedigree. Dar pe vremea aceea nu se gasea decat Pedigree si Chappi. Reiterez sfatul meu: fa-i un tratament cu Dermoscent Essentiale. Daca nu e ciuperca sau infectie bacteriana, face minuni, blanita straluceste de parca e proaspat spalata, pielea se regenereaza si dispare si mirosul de caine. Crede-ma, am vazut cu ochii mei nu vorbesc din auzite.
freddy25
Sr. Member

« Reply #8 on: June 11, 2011, 01:57:35 PM »

Daca ii dai Bosch pe care multi il lauda, cumpara sortimentul Miel si Orez, nu cu pui.
neamtu45
Newbie
*

« Reply #9 on: June 11, 2011, 02:02:04 PM »

Pai daca nu bosh,ce recomanzi?
neamtu45
Newbie
*

« Reply #10 on: June 11, 2011, 02:03:40 PM »

Dar de mancarea asta ce zici
http://www.animal-vet.ro/continut/produse/4026/600/hrana-pentru-caini-adulti-ok-cu-miel-15-kg-2660.jpg
neamtu45
Newbie
*

« Reply #11 on: June 11, 2011, 02:04:37 PM »

http://www.animal-vet.ro/caini/hrana/hrana-pentru-caini-adulti-ok-cu-miel-15-kg_P4026
freddy25
Sr. Member

« Reply #12 on: June 11, 2011, 02:14:29 PM »

E mult mai bun Bosch-ul. Acum, ce sa-ti zic eu, depinde cati bani ai: bosch e o hrana premium dar furnizorul de la care ma aprovizionez eu mi-a zis ca e mai buna decat Royalul care costa cat nu face. Eu le dau Acana miel si mar dar e la vreo 18 lei/kg care are 27% proteina ceea ce e cam mult pentru un caine care are alergie. Ar mai fi Eukanuba Miel si Orez de care a mancat catelusa mea cu alergie aproape pina a murit de batranete.
neamtu45
Newbie
*

« Reply #13 on: June 11, 2011, 02:20:19 PM »

Asta este buna
http://www.petshop4you.ro/acana-adult-135kg-p-322.html
freddy25
Sr. Member

« Reply #14 on: June 11, 2011, 02:22:29 PM »

http://www.animal-vet.ro/caini/hrana/hrana-pentru-caini-adulti-ok-cu-miel-15-kg_P4026
[/quote
 Mai bine cumperi Brit Miel si Orez. E ceva mai scumpa dar am auzit numai de bine despre acest tip de hrana. Daca te tine buzunarul ar mai fi Lupovet IB Derma Hiposens.
Pages: [1] 2 3   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof