Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 12:10:09 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: tot eu sunt...  (Read 498 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
florynesq
Newbie
*

« on: June 14, 2011, 10:56:39 AM »

Mentionez ca a fatat mai devreme, cam la a 48-a zi. In dimineata asta, a inceput sa manance, sa mearga cat de cat bine. Ce sa fac in continuare? Va multumesc !
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #1 on: June 14, 2011, 12:02:37 PM »

Ai putea merge la medicul veterinar sa ii faca un control. Altceva tu nu ai ce-i face. Da-i mancarica si ajut-o sa-si recapete fortele insa ar fi foarte bine s-o vada si un medic.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
petshop4you
florynesq
Newbie
*

« Reply #2 on: July 04, 2011, 05:00:07 PM »

Mersi mult Ariana. Nu stiu ce sa mai cred, dupa ce a avortat, am fost la veterinar, mi-a dat tratament cu antibiotic, si mi-a zis sa-i pun comprese cu apa rece pe tzatze. Asa am facut, si dupa o saptamana, exact de ziua mea, a fatat 3 catzelusi, care acum sunt sanatosi, ea si-a revenit, ii ingrijeste, au crescut, si efectiv..nu stiu ce sa mai cred. Inca odata, mii de multumiri !!!
Ai putea merge la medicul veterinar sa ii faca un control. Altceva tu nu ai ce-i face. Da-i mancarica si ajut-o sa-si recapete fortele insa ar fi foarte bine s-o vada si un medic.
Irina2007
Hero Member

« Reply #3 on: July 04, 2011, 06:06:05 PM »

Mersi mult Ariana. Nu stiu ce sa mai cred, dupa ce a avortat, am fost la veterinar, mi-a dat tratament cu antibiotic, si mi-a zis sa-i pun comprese cu apa rece pe tzatze. Asa am facut, si dupa o saptamana, exact de ziua mea, a fatat 3 catzelusi, care acum sunt sanatosi, ea si-a revenit, ii ingrijeste, au crescut, si efectiv..nu stiu ce sa mai cred. Inca odata, mii de multumiri !!!

Felicitari pentru catei, sa-ti traiasca. Cateaua a avut un avort partial, a eliminat o parte din catei si o parte au ramas inauntru. E un fenomen destul de comun, nu-ti face griji. Bafta multa sa se faca mari si frumosi.
florynesq
Newbie
*

« Reply #4 on: July 14, 2011, 01:50:04 PM »

Multumesc Irina. Nu am mai avut de a face cu asa ceva, de aceea eram speriat. Bafta si tie !!!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof