Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 02:32:24 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: 1 [2]   Go Down
  Print  
Author Topic: Pedigree  (Read 3625 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Bogdan94
Jr. Member
**

« Reply #15 on: August 24, 2011, 09:11:38 AM »

Am inteles....
Multumes frumos.Smiley
Eliptater
Newbie
*

LOrd

« Reply #16 on: March 02, 2012, 04:19:26 PM »

Am inteles ca poti obtine pedigree pentru un catel daca ai participari la concurs.ii adevarat?
petshop4you
Frida von Rotdämon
Sr. Member

Hmm...

« Reply #17 on: March 02, 2012, 04:35:11 PM »

NU!! Daca parintii nu au pedigree, sau daca are doar unul din ei, puii nu pot sa aiba pedigree chiar daca te duci la 100 de expozitii! Se obtin pedigree doar dupa parinti.
Bogdan94
Jr. Member
**

« Reply #18 on: March 03, 2012, 02:07:42 PM »

Parinti ei au pedigre dar proprietara nu le-a facut....dar nu m-am gandit sa o duc la expoziti sau cv de genu pt k este primul meu catel si nu stiu cum se procedeaza.. Undecided
Bogdan94
Jr. Member
**

« Reply #19 on: March 03, 2012, 02:09:10 PM »

Frida multumesc de complimente... Smiley
freddy25
Hero Member

« Reply #20 on: March 03, 2012, 02:26:30 PM »

Am inteles ca poti obtine pedigree pentru un catel daca ai participari la concurs.ii adevarat?
Am auzit ca de cateva luni s-a schimbat regulamentul pentru obtinerea pedigree-ului asa incat se poate obtine mai usor. Cauta pe site-ul AChR la www.ach.ro/regulamente/Regulamentul_COR.pdf Din ce am citit acolo. poti obtine pedigree de tip B daca originea cainelui este cunoscuta pe trei generatii. Avand in vedere ca puiul tau provine din parint cu pedigree , ar putea obtine si pedigree de tip A dar cum faci dovada ca puiul este al acelor parinti si nu unul gasit la marginea soseleidin moment ce nu exista o declaratie de monta a proprietarului mamei si poate ca nici nu au obtinul dreptul de monta.   Cred ca ar trebui sa mergi la asociatia chinologica de care apartin parintii puiului si sa ceri lamuriri de acolo.
Bogdan94
Jr. Member
**

« Reply #21 on: March 03, 2012, 03:54:27 PM »

Prin originea a trei generatii vrei sa spui de liniile parintilor bunicilor si strabunicilor...?
Pe langa certificatul de origine ai parintilor mai trebuie si un certificat de monta...?
multumesc...
Bogdan94
Jr. Member
**

« Reply #22 on: March 03, 2012, 04:09:46 PM »

Am studiat putin pagina acea care mi-ai dat-o tu si nu am inteles ,,Certificat de Origine de Export (Pedigree Export)"....
dc nu a iesit din tara nu se poate face pedigree sau cum..
Certificatele de origine ale parintilor le am iar cele trei generati: ale parintilor, bunicilor si ai strabunicilor sunt....
marius_bl
Sr. Member

« Reply #23 on: March 03, 2012, 08:50:10 PM »

Am studiat putin pagina acea care mi-ai dat-o tu si nu am inteles ,,Certificat de Origine de Export (Pedigree Export)"....
dc nu a iesit din tara nu se poate face pedigree sau cum..
Certificatele de origine ale parintilor le am iar cele trei generati: ale parintilor, bunicilor si ai strabunicilor sunt....

Nu este cazul sa-ti bati capul cu aceasta regula. Proprietarul femelei (de unde provine catelusa)trebuia sa-i faca pedigreeul in cazul in care chiar au si masculul si femela la randul lor pedigree.Pe acest act sunt trecuti parinti, bunici, strabunici pe linie paterna cat si materna.

freddy25
Hero Member

« Reply #24 on: March 03, 2012, 09:09:15 PM »

Pedigree-ul de export se face doar in cazul in care un pui sau mai multi sunt cumparati de cetateni straini si puii vor fi scosi din Romania. Pentru Romania se scoate pedigree normal. Eu zic sa te tuci cu puiul si sa-l inscrii la Asociatia Chinologica de care apartii si te vor lamuri ei in privinta pasilor de urmat. Asta in cazul in care vrei sa participi la expo, sa dai puiul la monta atunci cand va creste.Cred ca si vecinul trebuie sa se inscrie cu cainii la AChR ceea ce presupune plata cotizatiei de membru. Precis-precis nici eu nu stiu cum se face fiindca nu mai sunt membru ACh de mai multi ani. In mod cert, un pedigree poate fi obtinut doar de cainii inscrisi la Asociatia Chinologica la una din filialele judetene sau la Clubul rasei  si mi se pare ca la C.G. exista acest club. Chiar site-ul acesta este al c.lubului rasei. Poate gasesti informatiile necesare pe www.ciobanescgerman.net
Bogdan94
Jr. Member
**

« Reply #25 on: March 03, 2012, 09:13:22 PM »

Multumesc frumos de opinii...voi vedea ce voi face in privinta asta...
Eliptater
Newbie
*

LOrd

« Reply #26 on: March 04, 2012, 03:48:30 PM »

multumesc de informatii.
Pages: 1 [2]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof