Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 02:44:59 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1] 2   Go Down
  Print  
Author Topic: Pedigree  (Read 3626 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Snella
Jr. Member
**

« on: June 14, 2011, 04:51:39 PM »

In urma cu 7 luni  am primit cadou in ciobanesc german in varsta de 1 an , mi sa spus ca este caine cu pedigree . Am fost la veterinar si a spus ca este un exemplar pur si ar fi pacat sa nu continui cu pedigree
Am incercat sa continui cu pedigree dar MAMA ii mai strecoara din cand in cand carne , oase   si  acum nu mai vrea sa manance pedigree singur modalitate da a le manca este da ai turna putin lapte peste  Cry Cry Cry Cry
mariuspaun
Sr. Member

« Reply #1 on: June 14, 2011, 04:55:40 PM »

a mancat pedigree-ul cu lapte?Huh Laughing

mygermanshepherddog.blogspot.com
petshop4you
Snella
Jr. Member
**

« Reply #2 on: June 14, 2011, 05:03:34 PM »

numai asa il mai pot pacali sa il manance  Grin
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #3 on: June 14, 2011, 05:04:27 PM »

In urma cu 7 luni  am primit cadou in ciobanesc german in varsta de 1 an , mi sa spus ca este caine cu pedigree . Am fost la veterinar si a spus ca este un exemplar pur si ar fi pacat sa nu continui cu pedigree
Am incercat sa continui cu pedigree dar MAMA ii mai strecoara din cand in cand carne , oase   si  acum nu mai vrea sa manance pedigree singur modalitate da a le manca este da ai turna putin lapte peste  Cry Cry Cry Cry

ce intelegi tu prin "caine cu pedigree"? Stii ce inseamna "pedigree"?

Mancarea pedigree este o mancare de calitate slaba, documenteaza-te si da-i ceva mai bun si sanatos.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
Snella
Jr. Member
**

« Reply #4 on: June 14, 2011, 05:07:15 PM »

pai ajutatima voi .... spuneti ce mancare sa ii cumpar
poate va manca
mariuspaun
Sr. Member

« Reply #5 on: June 14, 2011, 05:16:14 PM »

http://www.ciobanescgerman.net/forum/index.php/board,12.0.html

mygermanshepherddog.blogspot.com
Sorina
Hero Member

Bellezza

« Reply #6 on: June 14, 2011, 07:32:02 PM »

Deci..."pedigree-ul' despre care spui tu ca il ai de la cel care ti l-a dat este un act care atesta puritatea rasei si apartenenta cainelui la rasa Ciobanesc German.Pedigree-ul despre care ti-a spus doctorul este o hrana de calitate slaba,asa cum a scris si Ariana,care mai mult ii face rau cainelui,decat bine.Acum intelegi?Incearca alte marci de mancare,care sa fie super-premium,sau macar premium,cum ar fi:Acana,Hill's,Purina,Eukanuba,Royal Canin etc. sau daca nu iti permiti sa ii cumperi mancare industriala poti sa ii pregatesti tu,daca ai timpul si rabdarea necesara,propria mancare gatita care sa contina toate proteinele de care cainele are nevoie.Pentru mai multe detalii despre cum ai putea sa ii pregatesti hrana gatita poti afli dand un search la sectiunea "Alimentatie" despre "Dieta BARF" sau pe google.

”Cand cainii potriviti ajung la oamenii potriviti nici o rasa nu se poate compara cu ciobanescul german.”-Joan Hustace Walker
Snella
Jr. Member
**

« Reply #7 on: June 14, 2011, 07:39:34 PM »

Ii voi cumpara mancare Acana , va multumesc foarte mult pentru sfaturi , credeam ca ii fac un bine dandui  acel '' pedigree''  dar sper sa ii placa noua mancare 

imi puteti spune cantitate sa ii dau pe zi ?
Sorina
Hero Member

Bellezza

« Reply #8 on: June 14, 2011, 07:42:28 PM »

imi puteti spune cantitate sa ii dau pe zi ?
Din cate am auzit trebuie sa scrie pe ambalaj cantitatea de hrana la greutatea fiecarui caine.Nu stiu sigur,mai documenteaza-te pe site sau daca nu intreaba vanzatorul de la pet-shop,el trebuie sa stie.Si schimba veterinarul fiindca se vede ca nu are nicio legatura cu lumea chinologica daca se vede ca ti-a spus o asemenea "bomba".

”Cand cainii potriviti ajung la oamenii potriviti nici o rasa nu se poate compara cu ciobanescul german.”-Joan Hustace Walker
emilysoft11
Newbie
*

« Reply #9 on: June 21, 2011, 05:56:51 AM »

pai ajutatima..spuneti ce mancare sa ii cumpar
poate va manca
*

« Reply #10 on: June 21, 2011, 01:49:24 PM »

Eu iti recomand Bewi Dog Basic croc sau Bewi Dog lamb &Rice.este la un pret accesibil si o calitate foarte buna.
Intra aici.
http://www.happypets.ro/bewi-dog-basic-croc-p-883.html?zenid=90040ad72c12c3a60a2f5aa97f93f52f
Are analiza garantata.
Bogdan94
Jr. Member
**

« Reply #11 on: July 08, 2011, 10:47:36 AM »

Am o mica intrebare...
Am luat-o pe Linda in ianuarie de la un vecin care are CG cu pedigree,erau 8 frati fara Linda si proprietarul nu le-a facut pedigree pt nu prea se renta...Daca nu are pedigree pot sa merg cu ea la concursuri sau expozitii canine...?(sunt nou in domeniu:)
Snella
Jr. Member
**

« Reply #12 on: July 08, 2011, 11:01:46 AM »

din pacate ,  NU Lips Sealed
Bogdan94
Jr. Member
**

« Reply #13 on: July 09, 2011, 10:33:01 AM »

Ok multumesc... Cry
Frida von Rotdämon
Sr. Member

Hmm...

« Reply #14 on: August 22, 2011, 07:41:34 PM »

Eu asa stiu ca la expozitii nationale (CAC) poti merge si fara pedigree....doar ca nu prea are sens...daca eventualii pui n- o sa aiba pedigree (n- au cum), n- are rost sa arunci banii pe niste rezultate (sa zicem ca o sa aiba asa ceva dat fiind faptul ca "vecinul" avea) care nu- ti folosesc la nimic. (daca nu stiai: rezultatele de la expo sunt necesare sa aiba puii pedigree pe o parte, pe de alta parte cresc valoarea puilor etc.) Daca despre catelul din avtarul tau vorbim sa stii ca arata foarte bine, sa- ti traiasca!
Pages: [1] 2   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof