Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 12:45:16 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Viermi  (Read 802 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
czinczok
Jr. Member
**

« on: June 16, 2011, 12:15:52 AM »

Cainele meu nu se ingrasa defapt de fel a fost asa mai slab.Tin sa precizez ca i-am schimbat mancarea orele i-am marit cantitatea nimic.Oare are viermi intestinali sau ceva de genul  de aceea nu se ingrasa?
PS:Cainele are 7 ani daca ii dau drumul prin curte fuge intruna nu se opreste se joaca cu mingea este foarte activ chiar si la aceasta varsta in fiecare weekend ies cu el pe camp unde il alerg si nu prea reusesc sa il obosesc repede incat sa se plimbe la pas.
freddy25
Hero Member

« Reply #1 on: June 16, 2011, 02:02:08 AM »

Unui caine trebuie sa-i faci deparazitarea interna o data la 3-4luni.
petshop4you
czinczok
Jr. Member
**

« Reply #2 on: June 16, 2011, 02:47:27 PM »

Ce ar trebui sa folosesc spunetimi si mie ceva bun.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #3 on: June 16, 2011, 02:55:18 PM »

Daca mergi la un cabinet veterinar sau o farmacie si soliciti un deparazitant intern bun vei primi ce doresti. Totusi, este posibil ca urecheatul tau sa fie doar suplu/atletic....intr-o conditie fizica foarte buna. Un caine nu trebuie sa fie gras sub nici o forma, daca i se vad 1-2 spatii intercostale e foarte ok chiar daca noi oamenii tindem sa-i dorim rotofei ca niste pepenasi. Oricum, deparazitarea interna se face trimestrial, indiferent de rezervele adipoase ale blanosilor. Atat timp cat nu se spala pe maini si nu mananca la masa cu lingura si furculita, inevitabil vor culege si paraziti din mediu. Si noi oamenii de altfel ar trebui sa ne deparazitam din cand in cand...

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
czinczok
Jr. Member
**

« Reply #4 on: June 16, 2011, 06:51:51 PM »

Daca mergi la un cabinet veterinar sau o farmacie si soliciti un deparazitant intern bun vei primi ce doresti. Totusi, este posibil ca urecheatul tau sa fie doar suplu/atletic....intr-o conditie fizica foarte buna. Un caine nu trebuie sa fie gras sub nici o forma, daca i se vad 1-2 spatii intercostale e foarte ok chiar daca noi oamenii tindem sa-i dorim rotofei ca niste pepenasi. Oricum, deparazitarea interna se face trimestrial, indiferent de rezervele adipoase ale blanosilor. Atat timp cat nu se spala pe maini si nu mananca la masa cu lingura si furculita, inevitabil vor culege si paraziti din mediu. Si noi oamenii de altfel ar trebui sa ne deparazitam din cand in cand...
Multumesc dar recomandami ceva bun totusi adica ceva ce folosesti si tu la caini/cainele tau.Pe strada vad CG foarte grasi.
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #5 on: June 16, 2011, 06:59:10 PM »

Cg-ii foarte grasi sunt supraponderali, probabil nu au posibilitatea sa faca miscare sau sunt hraniti in exces cu hrana nu tocmai adecvata.
Poti sa-i dai Cestal, Drontal, etc...sunt mai multe produse bune care se folosesc cu succes.

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
czinczok
Jr. Member
**

« Reply #6 on: June 16, 2011, 07:02:47 PM »

Cg-ii foarte grasi sunt supraponderali, probabil nu au posibilitatea sa faca miscare sau sunt hraniti in exces cu hrana nu tocmai adecvata.
Poti sa-i dai Cestal, Drontal, etc...sunt mai multe produse bune care se folosesc cu succes.
Multumesc!Maine am sa ma duc sa ii cumpar ceva.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof