Forum ciobanesc german
February 25, 2016, 10:21:55 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
Anunturi: SiegerShow 2015 in Nurnberg

Home   Web Site Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Am avut si eu un caine.........  (Read 4957 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
DINURO63
Newbie
*

« on: June 25, 2011, 06:30:26 PM »

Cry  Am avut si eu un caine,un ciobanesc german.Mi la facut cadou baiatul meu,am 48 de ani,m-am nascut la curte ,am trait o buna perioada la curte dar nu am avut caine.....parintii erau reticienti in privinta cainilor.....
  Deci cum am spus,la 47 de ani,locuiesc cu sotia intr'o garsoniera,si baiatul meu mi'a facut cadou un caine...pe SILVER !!!!!!! Era pui,avea doar 2 luni,la inceput nu stiam nici ce sa'i dau sa manance nici ce nevoi avea,nu stiam nimic....dar m'am documentat (zic eu) si cainele a inceput sa creasca,a inceput sa ma asculte si mi'a devenit asa de apropiat incat dormea in pat cu mine,manca la masa din farfurie cu mine.........avea la 6 luni 35 kg ,era puternic si jucaus ,acum cand scriu am lacrimi in ochi ! Se pare ca nu am fost destul de destept incat sa'l pastrez !!!!!!!!! In ziua de 03 03 2011 a indoit carabiniera in care era prins si mi'a fost furat !!!!! L'am scapat din ochi cam 20 de minute,si .........
  degeaba am oferit recompensa pt. el 300 de euro,degeaba l'am cautat tot orasul si nu numai am fost si in orasele invecinate unde aveam informatii cum ca ar fi un caine care seamana cu al meu,degeaba !!!!!!!! Dupa 3 luni,mi'am luat alt pui de ciobanesc german,este cu mine acum,il cheama tot silver,dar nu mai este cainele pe care il iubesc cu adevarat ! Nu ca pe asta nu l'as iubi ,dar are alt temperament,alt caracter,sunt tot zgariat si muscat de acest pui,nu suporta sai faca cineva reguli,adevarul e ca este prea mic si spre rusinea mea l'am si batut odata,lucru care am sa'l regret mereu.....dar eu eram invatat cu celalalt silver,ala era docil,asculta,facea ce'i spuneam,cand ma simteam rau ma veghea toata noaptea de la marginea patului,nu inchidea un ochi toata noaptea,era altceva......oare o sa fie si puiul asta la fel ? Cine se pricepe la caini mai mult,il rog sa'mi raspunda ! Mi'am propus sa am mai multa rabdare cu acest pui,si sa'l invat incetul cu incetul sa ma asculte,si sa'l inraiesc ! Pe celalalt nu am vrut s'al inraiesc sa nu raneasca pe cineva,dar prea socializa cu toti vecinii,cu toti copii,se lua dupa toti oamenii......el credea ca oamenii sunt buni....

Acum ma rog la D_ZEU ca cine l-a luat sa aiba grija de el si sa nu'si bata joc de sufletul lui........
c2t2l4n
Newbie
*

« Reply #1 on: December 31, 2011, 04:28:06 PM »

CrySad
love4animals
Jr. Member
**

« Reply #2 on: February 22, 2012, 12:24:09 PM »

miau dat lacrimile Cry Cry Cry imi pare rau de ..probabil  acesta care`l ai acum e mai jucaus mai activ...incearca sa`l inveti pas cu pas....si nu mai da in el...ai grija de el...silver1  a trecut nu va fi uitat...dar gandestete ca exista un silver 2 care are nevoie de toata atentia ta...nu fiecare catel are acelas temperament.. Undecided
alora
Hero Member

WeiSS

« Reply #3 on: May 20, 2012, 07:58:25 AM »

Dinu...se pare ca Silver2 este un caine Alfa! Este un caine dominant! Nu il poti dresa la fel ca si pe primul. Primul era supus si usor de controlat. Al 2-lea este un Alfa si il poti dresa dar nu supune! Ca sa il poti dresa trebuie sa-i dovedesti ca tu esti cel in control si nu el. Este greu...Crede-ma ca stiu...am ales un Alfa, in necunostinta de cauza! Dar am citi mult despre cum sa domini un Alfa si acum am stabilit deja cine-i leaderul! Smiley
Cum mai este acum al 2-lea Alfa? Imi pare tare rau pentru pierderea suferita!

Proud Caninedian...He He lived and died with dignity
mishu65
Hero Member

« Reply #4 on: May 20, 2012, 10:47:27 AM »

Imi pare rau pentru tine si pentru Silver ca ati fost despartiti asa brusc si urat si chiar am nod in gat cand scriu asta. Nu cauta sa-l regasesti pe Silver1 in acest pui, Nici copiii mei nu seamana deloc desi i-am crescut si educat la fel. O sa vezi mai tarziu ce-ti ofera noul prieten. Mai asteptam povesti de la voi. Numai bine!

Cine a zis ca fericirea nu se poate cumpara, trebuie sa-si ia un caine!
eros
Hero Member

Eross Del Valio

« Reply #5 on: May 21, 2012, 11:19:34 PM »

Foarte trist....pot spune ca ma regasesc in aceasta poveste numai ca eu mi am dat primul meu caine, pe Arko.Eram in clasa a 8 a, aveam capacitatea de dat si nu invatam nimic pentru ca eram non stop cu Arko.Atunci mama a pus piciorul in prag si m-a obligat sa dam cainele...si l-am dat.Din acea zi nu am mai stiut nimic de el decat ca era la proprietarul unei mori si era bine (sau poate asta a fost o poveste inventata de parintii mei ca sa ma linisteasca)...nu il voi uita niciodata chiar daca acum am doi CG pe cre ii iubesc enorm, dar cum zici si tu, Arko era total diferit de acestia 2...era tot ce vroiam de la un caine...jucaus, protector, ma apara si ma iubea.Timp de de 7 ani nu am mai avut nici un CG, pana a aparut Eros, apoi Vera.Ii iubesc enorm dar asta nu ma face sa nu ma gandesc deseori la Arko...care probabil este intr un loc mai bun acuma.
 Te inteleg perfect, o sa ai mereu amintirea lui in mintea ta, dar o sa vezi ca in curand o sa il iubesti pe Silver 2 tot asa de mult, dar nu trebuie sa uiti sa doi caini nu vor fi niciodata identici. Bafta cu puiutul.
dan_ionut
Newbie
*

« Reply #6 on: October 15, 2012, 11:49:24 PM »

Al meu a fost otravit tot la varsta aia.Cel putin stiti ca e undeva bine...
Nyke99
Hero Member

Enzo von Bismack

« Reply #7 on: August 03, 2014, 05:24:07 PM »

Trista poveste!

“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: