Am avut si eu un caine,un ciobanesc german.Mi la facut cadou baiatul meu,am 48 de ani,m-am nascut la curte ,am trait o buna perioada la curte dar nu am avut caine.....parintii erau reticienti in privinta cainilor.....
Deci cum am spus,la 47 de ani,locuiesc cu sotia intr'o garsoniera,si baiatul meu mi'a facut cadou un caine...pe SILVER !!!!!!! Era pui,avea doar 2 luni,la inceput nu stiam nici ce sa'i dau sa manance nici ce nevoi avea,nu stiam nimic....dar m'am documentat (zic eu) si cainele a inceput sa creasca,a inceput sa ma asculte si mi'a devenit asa de apropiat incat dormea in pat cu mine,manca la masa din farfurie cu mine.........avea la 6 luni 35 kg ,era puternic si jucaus ,acum cand scriu am lacrimi in ochi ! Se pare ca nu am fost destul de destept incat sa'l pastrez !!!!!!!!! In ziua de 03 03 2011 a indoit carabiniera in care era prins si mi'a fost furat !!!!! L'am scapat din ochi cam 20 de minute,si .........
degeaba am oferit recompensa pt. el 300 de euro,degeaba l'am cautat tot orasul si nu numai am fost si in orasele invecinate unde aveam informatii cum ca ar fi un caine care seamana cu al meu,degeaba !!!!!!!! Dupa 3 luni,mi'am luat alt pui de ciobanesc german,este cu mine acum,il cheama tot silver,dar nu mai este cainele pe care il iubesc cu adevarat ! Nu ca pe asta nu l'as iubi ,dar are alt temperament,alt caracter,sunt tot zgariat si muscat de acest pui,nu suporta sai faca cineva reguli,adevarul e ca este prea mic si spre rusinea mea l'am si batut odata,lucru care am sa'l regret mereu.....dar eu eram invatat cu celalalt silver,ala era docil,asculta,facea ce'i spuneam,cand ma simteam rau ma veghea toata noaptea de la marginea patului,nu inchidea un ochi toata noaptea,era altceva......oare o sa fie si puiul asta la fel ? Cine se pricepe la caini mai mult,il rog sa'mi raspunda ! Mi'am propus sa am mai multa rabdare cu acest pui,si sa'l invat incetul cu incetul sa ma asculte,si sa'l inraiesc ! Pe celalalt nu am vrut s'al inraiesc sa nu raneasca pe cineva,dar prea socializa cu toti vecinii,cu toti copii,se lua dupa toti oamenii......el credea ca oamenii sunt buni....
Acum ma rog la D_ZEU ca cine l-a luat sa aiba grija de el si sa nu'si bata joc de sufletul lui........