|
Olga
|
 |
« Reply #15 on: August 31, 2011, 05:16:20 PM » |
|
e CG ca este C Malinois, daca este cu par lung , sau scurt este o discutie, dar ca este Malinois?? sigur unde ai fost era dr.vet??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
carconcept
Newbie
|
 |
« Reply #16 on: August 31, 2011, 05:24:39 PM » |
|
din pacate era, de asta vreau sa fac si o reclamatie. Plus k a zis ca pethfos-ul si calcitabs-ul nu sunt bune, era mai bun ce avea el sigur!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mignon
|
 |
« Reply #17 on: August 31, 2011, 06:40:38 PM » |
|
Fii linstit, si mie mi-a spus doctorul ca Arek e "defect", ca are picioarele cam strambe si spatele "ciudat".  Intre timp, si-a mai revenit - doctorul, nu Arek - si a recunoscut ca nu stia cum arata un  de lucru.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
carconcept
Newbie
|
 |
« Reply #18 on: August 31, 2011, 06:58:29 PM » |
|
"Mignon", acelasi lucru mi l-a spus si mie doctorita sefa la DSV la noi in judet, si tot asa, m-a apucat rasul. a zis ca are "mersul stramb". dar de la nerecunoasterea standardului rasei CG pana la identificarea gresita a rasei.... e cam grav.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AarosVoiq
Hero Member

Aaros ! Baietelul meu iubit!
|
 |
« Reply #19 on: August 31, 2011, 11:24:51 PM » |
|
Dobitoci de medici! Nu ai ce sa le ceri! Aaros face vineri 3 luni si cantareste 16.2 kg doctorita lui mi'a spus ca este subnutrit:))) si ca ea nu crede ca ii dau RC ca nu are cum sa cantareasca doar atat.Am zis ca zilele astea iau sacul si i'l torn in cap ca de...Romania te iubim!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sp3^k
Full Member

Don't worry to be happy
|
 |
« Reply #20 on: August 31, 2011, 11:40:06 PM » |
|
M-ai bine veneai la mine cu cainele  Auzi ma urechi rotunde Foarte dragut Abrams,un scump 
|
|
|
|
|
|
Toti avem nevoie să credem în ceva...Eu cred că o să mai beau o bere.
|
|
|
|
|
carconcept
Newbie
|
 |
« Reply #21 on: August 31, 2011, 11:44:07 PM » |
|
Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si sa te bucuri de el!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
carconcept
Newbie
|
 |
« Reply #22 on: September 01, 2011, 03:08:35 PM » |
|
Deci cum nu se putea mai rau, dupa ce ca nu sunt veterinari competenti, mai sunt si idioti care sa loveasca cainii. Astazi dimineata, pe la ora 7 jumate, logodnica mea iesind cu catelul sa-l plimbe putin pe afara(mentionez ca Abrams sta la curte si are padocul lui unde isi face nevoile), a iesit un vecin de pe strada, injurand si blestemand, cum ca si-ar fi facut abrams nevoile in fata portii lui, a inceput sa o injure pe logodnica mea si a dat si un picior in cap catelusului. De parca Abrams e singurul caine din cartier care isi face nevoile peste tot de 20 ori pe zi.
Momentant sunt plecat in strainatate pt inca o luna si ceva, dar cand revin va fi macel, o sa-l zdrobesc, poate o sa dea si la televizor! Un dobitoc de 50 ani contra unei fete de 25 ani si un catel de 4 luni, care inafara sa se joace si sa se faca placut si indragit de toti nu face altceva.
In fine, a fost cu el la un doctor, de data asta cu experienta la CG s-a uitat la el, nu avea nici o umflatura la cap nici o urma de lovitura. A stat trist o jumatate de ora, dar dupa, si-a revenit si a inceput sa sara si sa se joace cu doctorul si cu cine mai venise la el in vizita.
Trist!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tafarel
|
 |
« Reply #23 on: September 01, 2011, 09:41:29 PM » |
|
Imi pare rau pentru micut , cat despre vecin , e un Dobitoc.
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
carconcept
Newbie
|
 |
« Reply #24 on: September 01, 2011, 09:47:20 PM » |
|
Lasa ca ma ocup eu personal de cazul lui, cand ajung acasa. om batran si minte .... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
carconcept
Newbie
|
 |
« Reply #25 on: September 25, 2011, 11:39:49 AM » |
|
Bunadimineata!
Chiar astazi am implinit 5 luni si daca va era dor de mine, aveti doua poze sa ma vedeti ce frumos am crescut!
Va salut!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NeroAttis
|
 |
« Reply #26 on: September 25, 2011, 12:05:10 PM » |
|
La Multi Ani ,Abrams!Dragut foc..
|
|
|
|
|
|
Inca mai dam restante /Ca nu se dau diplome in scoala vietii/Ca asa e in tenis /Au inteles de mult, stiu toti baietii...!!!
|
|
|
AarosVoiq
Hero Member

Aaros ! Baietelul meu iubit!
|
 |
« Reply #27 on: September 25, 2011, 12:14:30 PM » |
|
La multi ani Abrams! Frumos baiatu` !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tafarel
|
 |
« Reply #28 on: September 25, 2011, 02:50:05 PM » |
|
La multi ani , pufosule !
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
carconcept
Newbie
|
 |
« Reply #29 on: September 25, 2011, 02:52:40 PM » |
|
hey hey, va multumim tuturor, sa cresteti mari si voi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|