carconcept
Newbie
|
 |
« on: June 26, 2011, 11:46:34 AM » |
|
Salutare! Ma cheama Abrams, am 2 luni jumate, si doar ce am ajuns si eu in aceasta frumoasa si calduroasa comunitate. Am atasat cateva poze de cand eram eu mai mic - 5 saptamani  Va salut! Ham! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gladiatorul
|
 |
« Reply #1 on: June 26, 2011, 11:50:12 AM » |
|
Wow ce ursulache blanos ! asteptam poze mai recente cu frumosul
|
|
|
|
|
|
Nu mor cainii cand vor caii !
|
|
|
|
carconcept
Newbie
|
 |
« Reply #2 on: June 26, 2011, 11:52:17 AM » |
|
Multumim!
Poze o sa mai fac pe 17 iulie, cand o sa merg sa-l vad iar, deocamdata e impreuna cu fratii lui, nu l-am luat inca!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
carconcept
Newbie
|
 |
« Reply #4 on: June 26, 2011, 12:06:40 PM » |
|
Mersi frumos, am corectat, avem a multumi!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
carconcept
Newbie
|
 |
« Reply #5 on: August 07, 2011, 07:40:47 PM » |
|
Salutam!
Asa cum am promis, am revenit. Avem 3 luni fix in pozele astea. Ne era cam somn, dar o sa facem si altele in actiune.
Nu mancam papuci si adidasi, dar rupem florile din curte.
Abrams!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AarosVoiq
Hero Member

Aaros ! Baietelul meu iubit!
|
 |
« Reply #6 on: August 07, 2011, 09:41:35 PM » |
|
SUPERB Abrams! La mai multe prostioare!:))
|
|
|
|
|
|
|
|
|
carconcept
Newbie
|
 |
« Reply #7 on: August 29, 2011, 12:31:53 AM » |
|
Bunaseara! asa cum am promis, am revenit in forta cu 2 poze la 4 luni  Ce parere aveti despre mine?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #8 on: August 29, 2011, 09:02:09 AM » |
|
Ce parere avem?? Esti suuper de frumos  Sa cresti mare, sa faci multe prostioare,si ai grija cu floriile,cum cres frumoase,....sunt ale tale Imi plac urechiusele tale , asa mai imbalnie,am si eu un puiut la fel, il cheama Raff si iti transmite impreuna cu fratele lui Ox toate cele bune
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mignon
|
 |
« Reply #9 on: August 29, 2011, 12:11:18 PM » |
|
Un pitic de revista, n-avem cuvinte!  Sa traiasca, sa fie sanatos si sa se "impace" cu florile si familia lui!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tafarel
|
 |
« Reply #10 on: August 29, 2011, 06:38:02 PM » |
|
Superb blanosul !
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
carconcept
Newbie
|
 |
« Reply #11 on: August 30, 2011, 12:29:41 AM » |
|
Bunaseara! Va multumesc tuturor pt ca ma indragiti si sa stiti ca si eu va plac la fel de mult. Dar pt Raff si Ox, vreau sa le urez la cati mai multi anisori de prostioare, mancat flori, ros incaltaminte, rupt perdele etc.  ham haam! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #12 on: August 30, 2011, 10:09:08 AM » |
|
Dar pt Raff si Ox, vreau sa le urez la cati mai multi anisori de prostioare, mancat flori, ros incaltaminte, rupt perdele etc.
Am rupt flori, papuci,am alergat pisica.,ne certam cu pechinezul vecinei.....si mai vedem ce ne trece prin cap.Facem o buuuuna echipa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
luluta
Jr. Member

Rex .
|
 |
« Reply #13 on: August 31, 2011, 11:50:27 AM » |
|
Adorabil urechiatul. Sa-ti traiasca si sa te bucuri de el !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
carconcept
Newbie
|
 |
« Reply #14 on: August 31, 2011, 05:06:39 PM » |
|
Va salut! Va scriu ce i s-a intamplat astazi lui Abrams, ca sa va dati seama cata idiotenie poate fi pe pamantul asta si cata incompetenta la fel de mare. Fiind plecat in strainatate pt o perioada, logodnica mea a fost cu catelul la un medic veterinar recunoscut(la noi in Dr TR SEVERIN), pt un control periodic, si acesta i-a spus ca nu e CG ca este C Malinois, ca are urechile rotunde(ca la elefant poate), ca ce ii dau eu de mancare royal canin german shepherd junior 30 nu e bun si ca trebuie sa-i portionez cele 400g in 6(sase) portii pe zi. Apoi ca e cg cu par lung, dar este mediu, nicidecum lung - se vede si in poze, l-a aproximat ca avand 15 kg maxim, dar el are defapt 24 pe cantar electronic. In concluzie un dobitoc!!! As vrea sa-i fac o reclamatie sau plangere undeva, pt ca nu se poate. Catelul vine de la canisa DI GRANDE LUKAS a Dnului Florin BALANICA. tatal cainelui este Ghandi sa Ilidze, va pun link-ul cu pedigree-ul tatalui: http://www.pedigreedatabase.com/german_shepherd_dog/dog.html?id=438638Sincer sunt dezgustat. poate trebuie sa duc cainele in Germania la control medical.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|