buna ziua tuturor
nu am mai scris de mult timp, am avut o gramada pe cap, insa v-am urmarit cu mare drag posturile
Mirra, catelusa noastra a crexcut, va face 6 luni in iulie ... insa problemele cu ea nu au disparut, ba din contra ...
eu sunt toata muscata pe picioare si pe maini, deja nu mai pot sa ies in curte decat in viteza sa plec, sau impreuna cu sotul meu ... acelasi lucru cu mama mea; cu copiii nu are nimic, se joaca frumos
pe mine, cum ma vede cum sare la maini si la picioare si ma musca infiorator - maraie si sare, deci nu in joaca! nu mai stiu ce sa fac ... eu ii dau de mancare tot timpul, deja mi-e groaza sa ies in curte ... de cainele ales de mine!
pe sotul meu il asculta, nu misca si ii e frica de el ... eu degeaba spun "jos", sau incerc sa o dau la o parte ... deja am facut vanatai atat de mari si umflate, ca ma dor si cand stau in pat ...
nu e normal acest comportament!!! am vorbit ccu un dresor care a venit si a vazut-o, insa in prezenta sotului meu - si a spus ca e un caine echilibrat ... ce fac eu s mama mea, ce gresim de are acest comportament cu noi?
este foarte bun pentru paza, dar si in timp ce-oi pregatesc mancarea sa muste??? acum am venit de afara - ma musca in acelasi loc tot timpul la picioare, abia pot sta jos
va rog mult un sfat, o parere ...
multumesc mult
aceeasi problema am eu...rastastete la ea..."nu e voie","ai grija",mai lovesteo usor si rastindute in acelasi timp...iai ceva (o minge) unde sa bage coltii...cred ca nu are cu cine se juca si face asa...asa face si a mea,insa este mai mica