Forum ciobanesc german
November 02, 2011, 10:37:42 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Asociatia Romana pentru Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: cainele musca stapanul  (Read 667 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
leilamic
Newbie
*

« on: July 03, 2011, 09:46:48 AM »

buna ziua tuturor

nu am mai scris de mult timp, am avut o gramada pe cap, insa v-am urmarit cu mare drag posturile

Mirra, catelusa noastra a crexcut, va face 6 luni in iulie ... insa problemele cu ea nu au disparut, ba din contra ...

eu sunt toata muscata pe picioare si pe maini, deja nu mai pot sa ies in curte decat in viteza sa plec, sau impreuna cu sotul meu ... acelasi lucru cu mama mea; cu copiii nu are nimic, se joaca frumos

pe mine, cum ma vede cum sare la maini si la picioare si ma musca infiorator - maraie si sare, deci nu in joaca! nu mai stiu ce sa fac ... eu ii dau de mancare tot timpul, deja mi-e groaza sa ies in curte ... de cainele ales de mine!

pe sotul meu il asculta, nu misca si ii e frica de el ... eu degeaba spun "jos", sau incerc sa o dau la o parte ... deja am facut vanatai atat de mari si umflate, ca ma dor si cand stau in pat ...

nu e normal acest comportament!!! am vorbit ccu un dresor care a venit si a vazut-o, insa in prezenta sotului meu -  si a spus ca e un caine echilibrat ... ce fac eu s mama mea, ce gresim de are acest comportament cu noi?

este foarte bun pentru paza, dar si in timp ce-oi pregatesc mancarea sa muste??? acum am venit de afara - ma musca in acelasi loc tot timpul la picioare, abia pot sta jos

va rog mult un sfat, o parere ...

multumesc mult
freddy25
Sr. Member

« Reply #1 on: July 03, 2011, 06:51:06 PM »

Cred ca se considera de acelai rang cu tine si vrea sa se joace. Asa se joaca puii de caine, cu muscaturi si maraieli. Cel putin asa fac ai mei, crezi ca se omoara dar ei asa se joaca numai ca sunt protejati de cojoc. Ar trebui sa-i arati ca te doare ca sa stie cat are voie sa te muste ca sa nu doara. Poate ca nici nu o plimbati si nu va jucati suficient cu ea si are energie neconsumata. Si pe mine ma musca unul din pui, acela pe care l-am alintat mai mult dar pe la 8 luni a incetat. Ce e drept cand exagera ii mai trageam una peste bot. Nu tare, cat sa inteleaga ca nu- mi convine.
skrtel
Newbie
*

« Reply #2 on: July 26, 2011, 07:47:59 PM »

buna ziua tuturor

nu am mai scris de mult timp, am avut o gramada pe cap, insa v-am urmarit cu mare drag posturile

Mirra, catelusa noastra a crexcut, va face 6 luni in iulie ... insa problemele cu ea nu au disparut, ba din contra ...

eu sunt toata muscata pe picioare si pe maini, deja nu mai pot sa ies in curte decat in viteza sa plec, sau impreuna cu sotul meu ... acelasi lucru cu mama mea; cu copiii nu are nimic, se joaca frumos

pe mine, cum ma vede cum sare la maini si la picioare si ma musca infiorator - maraie si sare, deci nu in joaca! nu mai stiu ce sa fac ... eu ii dau de mancare tot timpul, deja mi-e groaza sa ies in curte ... de cainele ales de mine!

pe sotul meu il asculta, nu misca si ii e frica de el ... eu degeaba spun "jos", sau incerc sa o dau la o parte ... deja am facut vanatai atat de mari si umflate, ca ma dor si cand stau in pat ...

nu e normal acest comportament!!! am vorbit ccu un dresor care a venit si a vazut-o, insa in prezenta sotului meu -  si a spus ca e un caine echilibrat ... ce fac eu s mama mea, ce gresim de are acest comportament cu noi?

este foarte bun pentru paza, dar si in timp ce-oi pregatesc mancarea sa muste??? acum am venit de afara - ma musca in acelasi loc tot timpul la picioare, abia pot sta jos

va rog mult un sfat, o parere ...

multumesc mult
aceeasi problema am eu...rastastete la ea..."nu e voie","ai grija",mai lovesteo usor si rastindute in acelasi timp...iai ceva (o minge) unde sa bage coltii...cred ca nu are cu cine se juca si face asa...asa face si a mea,insa este mai mica
Olga
Hero Member

« Reply #3 on: August 18, 2011, 09:05:22 PM »

Asa patesc si eu de la Ox, ma strnge de mana dreapta de ma doare, dar face asa doar daca am facut ceva rau dpdv al lui:am lipsit o zi-doua,nu i-am dat drumu din padoc cand a vrut el, dar o face ca atentionare.Insa nu face acelasi lucru cu ceilalti pt ca nu i-au permis
Poate asa intelege Mirra sa va atraga atentia
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora