Forum ciobanesc german
November 05, 2012, 06:51:51 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Imperechere mascul 4 ani IASI  (Read 992 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Vectorash
Newbie
*

« on: July 18, 2011, 10:30:04 PM »

Buna ziua,

Caut de ceva timp sa imi dau catelul la imperecheat dar nu gasesc nicaieri. E CG are 4ani, pedegree tot ce trebuie cred, nu ma intereseaza pui sau altceva vreau doar sa il duc la monta pentru ca pare cam agitat in ultima vreme, nici eu nu am foarte mult timp sa stau cu el si sa il plimb prin parcuri, si in plus am inteles ca pot aparea unele probleme de sanatate daca nu sunt dusi macar o data pana la 4-5 ani. Stie cineva daca exista vreo firma in iasi care se ocupa cu asa ceva? Sau unde as putea gasi pe cineva care are o femela si vrea sa o dea la imperecheat?

Cu stima,
Victor
alien80
Newbie
*

« Reply #1 on: February 06, 2012, 03:51:50 PM »

Salut vectorash,am o femela metis ciobanesc german,culoarea neagra cu labutele maro,are 6 ani,am carnet de sanatate la ea de cand era mica,nu am dato nici o data la monta si e foarte agitata,eu sunt de pe sos rediu la 2 km de rond capat pacurari din iasi,stau la casa,daca vrei sa iti dai masculul cu femela mea astept un mesaj de la tine.    Stima,Andrei
petshop4you
dux
Hero Member

« Reply #2 on: February 06, 2012, 04:00:03 PM »

Buna ziua,

Caut de ceva timp sa imi dau catelul la imperecheat dar nu gasesc nicaieri. . Stie cineva daca exista vreo firma in iasi care se ocupa cu asa ceva? Cu stima,
Victor

Laughing Laughing Laughing
dux
Hero Member

« Reply #3 on: February 06, 2012, 04:03:44 PM »

,am o femela metis ciobanesc german,culoarea neagra cu labutele maro.daca vrei sa iti dai masculul cu femela mea astept un mesaj de la tine.    Stima,Andrei
fac si eu o prenotare. Laughing Laughing Laughing
Ariana
Administrator

Nati von Klausenburg&Tzitziri de Catalina&Magnus

« Reply #4 on: February 06, 2012, 04:44:47 PM »

N-apare nici o problema daca nu monteaza, stai linistit! Probleme (pe scurt ...tumora la nivelul penisului-sarcom Sticker) pot aparea daca il lasi sa monteze femele care au mai fost montate accidental de maidanezi sau alte exemplare care au contactat boala....deci, ai grija la "ce pica".

"Satisfacerea unei pasiuni inseamna fericire!"
 medic veterinar

Eu NU sunt membru CNCG!
DanyThor
Full Member

Ut melius incipio nosse homines, quam diligo dogs

« Reply #5 on: February 06, 2012, 08:47:45 PM »

Salut vectorash,am o femela metis ciobanesc german,culoarea neagra cu labutele maro,are 6 ani,am carnet de sanatate la ea de cand era mica,nu am dato nici o data la monta si e foarte agitata,eu sunt de pe sos rediu la 2 km de rond capat pacurari din iasi,stau la casa,daca vrei sa iti dai masculul cu femela mea astept un mesaj de la tine.    Stima,Andrei
Pai daca nu ai pedigree la caine degeaba postezi...nu cred ca o sal i-a nimeni in considerare

Cu cat incep sa cunosc mai bine oamenii , cu atat iubesc mai mult cainii .
freddy25
Hero Member

« Reply #6 on: February 06, 2012, 09:36:35 PM »

Las-o in pace ca e prea batrana, mai ales daca nu a mai avut pui pina acum.
bobo70
Waldo Sress
Hero Member

« Reply #7 on: February 07, 2012, 09:19:12 AM »

Perfect! Laughing Laughing Laughing V-ati inteles? Cheesy
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof