AarosVoiq
Hero Member

Aaros ! Baietelul meu iubit!
|
 |
« on: July 23, 2011, 04:06:28 PM » |
|
Vom reveni cu poze la 12 saptamani:) Multumim tuturor!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Serba Costy
|
 |
« Reply #1 on: July 23, 2011, 05:50:14 PM » |
|
Foarte frumos. Sa traiasca si sa te bucuri de el
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AarosVoiq
Hero Member

|
 |
« Reply #2 on: July 23, 2011, 06:19:12 PM » |
|
Multumim frumos Costy.Deocamdata suntem micutzi:) papam , roadem si dormim.revenim cu poze peste 4 5 saptamani! Sa iti traiasca si tie frumosul!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AarosVoiq
Hero Member

|
 |
« Reply #3 on: July 23, 2011, 07:53:25 PM » |
|
As avea o mica intrebare tinand cont ca are 7 saptamani implinite chiar azi,ochisorii ar trebui sa ii fie limpezi si clari? pentru ca el nu ii are limpezi are ca un fel de foita transparenta pe deasupra.Este normal? Multumesc frumos!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AarosVoiq
Hero Member

|
 |
« Reply #4 on: July 24, 2011, 06:09:13 PM » |
|
Astazi incercam sa punem un filmulet de cateva minutele pe youtube.De indata ce vom reusi vom reveni cu link'ul:) Multumim tuturor!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #5 on: July 24, 2011, 06:30:06 PM » |
|
Sa va traiasca!! Frumos, are labute groase...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AarosVoiq
Hero Member

|
 |
« Reply #7 on: July 24, 2011, 06:37:03 PM » |
|
Multumim la fel Olga!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #8 on: July 24, 2011, 06:40:45 PM » |
|
Am vazut filmul...mie imi place puiutul..se joaca, este energic...ce sa-i ceri mai mult??este un mic puiut !!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AarosVoiq
Hero Member

|
 |
« Reply #9 on: July 24, 2011, 06:52:23 PM » |
|
Intr'adevar...se joaca mananca doarme:) plange.e micutz la 7 saptamani nu putem cere nimic de la ei decat sa faca cat mai multe prostioare:) vom reveni cu poze si detalii peste 2 saptamani sa vedem evolutia:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AarosVoiq
Hero Member

|
 |
« Reply #10 on: July 26, 2011, 09:52:47 PM » |
|
Am o problema nu prea mananca de 2 zile sambata l'am luat si a mancat bine tare.ieri si azi a mancat circa 80 90 de grame de royal canin starter! nu stiu din ce cauza.ce parere aveti? se joaca incontinuu si lasa mancarea deoparte! un sfat v'as ruga!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #11 on: July 27, 2011, 09:05:51 AM » |
|
posibil probleme de adaptabilitate,inca nu si-a refacut ritmul de dinainte, si eu ma luat un catel luni seara, are 4 luni,ieri aproape n-a mincat nimic,azi dimineata a rontait niste bobite R.C starter,sper sa se acomodeze multa sanatate puiutului..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Serba Costy
|
 |
« Reply #12 on: July 27, 2011, 12:44:07 PM » |
|
Inseamna ca nu ii este foame daca nu mananca. Stai linistit ca daca i se va face foame o sa caute singura mancarica si o sa manance. Am vazut si filmuletul este foarte frumos. Mi se pare ca zgarda care i-ai pus-o la gat este prea stransa sau asa se vede? Sa i-o lasi mai larga ca apoi cu timpul o sa i se toceasca parul acolo. Parerea mea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AarosVoiq
Hero Member

|
 |
« Reply #13 on: July 27, 2011, 06:08:15 PM » |
|
Multumim frumos pentru sfaturi si observatii:) zgarduta nu este stransa asa se vede ea...dar este normala cat sa ii iasa aproape pe cap! Sanatate tuturor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mariuspaun
|
 |
« Reply #14 on: July 27, 2011, 06:23:58 PM » |
|
Am o problema nu prea mananca de 2 zile sambata l'am luat si a mancat bine tare.ieri si azi a mancat circa 80 90 de grame de royal canin starter! nu stiu din ce cauza.ce parere aveti? se joaca incontinuu si lasa mancarea deoparte! un sfat v'as ruga!
I-ai schimbat cumva mancarica cu care se obisnuise el cu alta? E posibil ca asta sa fie cauza
|
|
|
|
|
|
mygermanshepherddog.blogspot.com
|
|
|
|