Forum ciobanesc german
November 05, 2012, 03:30:52 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Prea prietenos??  (Read 967 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
skrtel
Newbie
*

« on: July 26, 2011, 07:34:28 PM »

salut,am un prieten care cred ca are aceeasi problema ca a lu` "bondarel"...cred...cainele sau...cand il plimba pe strada si intalneste pe cineva incepe sa se joace cu el,sa sare in preajma lui...normal ar trebuii sa nu se apropie de persoane straine...
cainele are 9 luni si 1 sapt.
alexandrucujba
Newbie
*

« Reply #1 on: May 09, 2012, 10:12:12 PM »

trebuia de mai mic sal inveti dar se poate si amu cind esi la plimbare si se duce la persoane straine sa se joace roagai sal loveasca si atunci el va sti ca nu trebue sa se apropie de straini
petshop4you
Serba Costy
Sr. Member

« Reply #2 on: May 10, 2012, 09:00:01 AM »

Sa-l loveasca?Huh? In nici un caz daca nu vrei sa ai probleme cu el mai tarziu, cand iesi cu el la plimbare o sa sara la toata lumea apoi. Are 9 luni, e inca puiut, nu te grabi cu agresivitatea, asteapta sa se mai maturizeze si o sa vezi apoi ca o sa se dezvolte agresivitatea putin cate putin natural.
Maraluadi
Sr. Member

« Reply #3 on: May 10, 2012, 11:36:25 AM »

trebuia de mai mic sal inveti dar se poate si amu cind esi la plimbare si se duce la persoane straine sa se joace roagai sal loveasca si atunci el va sti ca nu trebue sa se apropie de straini

Scuze...dar cred ca asta e de departe cel mai.... inadecvat (ca sa fiu politicos) sfat pe care l-am auzit vreodata.
betterdayz
Newbie
*

« Reply #4 on: May 10, 2012, 11:40:24 AM »

Parerea mea e sa nu mai lasi pe nimeni (in afara de familie) sa puna mana pe caine. Prin mangaiere se creaza atasament. Cainele trebuie sa aiba atentie si atasament doar pt stapanul lui.

Se poate socializa si fara sa-l mangaie toti necunoscutii de pe strada. Chestia cu lovitul e o prostie.

2 articole pe tema mangaiatului de catre straini: http://www.click.ro/lifestyle/animale/lasa-strainii-mangaie-cainele_0_1288671174.html  si   http://leerburg.com/pdf/whocanpetmypuppy.pdf  .

Odata cu maturizarea cred ca va deveni mai selectiv, nu va mai fi  prietenos cu toata lumea.

El este prietenul tău,partenerul tău, apărătorul tău,câinele tău. Eşti viaţa lui,iubirea lui, stăpânul lui. El va fi al tău, credincios şi loial,până la ultima bătaie a inimii.
Datoria ta este să meriţi un astfel de devotament.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof