Forum ciobanesc german
November 09, 2012, 12:54:51 PM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: SV-Bundessiegerzuchtschau 2012 in Ulm

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Catel cu diaree  (Read 2330 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
dytaa-
Newbie
*

« on: July 29, 2011, 09:25:02 AM »

Sambata trecuta am cumparat un catel de la Canisa Premium.Mi l-au trimis cu diaree & mi-au zis sa ii dau orez cu ficat de pui . I-am dat si inca ii mai dau si tot nu ii trece diareea . L-am sunat pe medicul de la canisa premium si mi-a zis ca daca pierde 50% din ce are el in burtica moare.Pe acest medic l-am mai sunat luni si mi-a zis ca trebuie sa ii treaca . Azi de dimineata cand l-am sunat mi-a zis ca ceilalti catei sunt ok . Am fost cu el si la un medic veterinar de la noi din oras si mi-a zis sa ii dau ceai de menta cu Smecta.
Apropo , catelusul vomita si nu mai mananca.
Ce sa ii mai dau de mancare ca sa ii treaca diareea?
man
Hero Member

www.ausbruch.ro

« Reply #1 on: July 29, 2011, 09:54:07 AM »

Daca a inceput sa si vomite, nu "se mai incadreaza" la ce sa-i dau de mancare. . .  FUGA LA VETERINAR!
petshop4you
Schwarz
Hero Member

www.ciobanescgermantartlau.ro

« Reply #2 on: July 29, 2011, 01:22:07 PM »

dute urgent la alt doctor!
Irshu
Sr. Member

Adi, Una si Jerro

« Reply #3 on: July 29, 2011, 01:29:35 PM »

"canisa" Premium :|
freddy25
Hero Member

« Reply #4 on: July 29, 2011, 02:21:31 PM »

Nu-i da ficat ca provoaca diaree si la catei sanatosi. Daca are infectie intestinala ( sper ca nu e parvo) trebuie sa-l duci la doctor sa-i dea tratament. Smecta e buna dar exista si un medicament de caini similar cu Smecta. Se numeste Finidiar si se da 2-3 zile. Dupa o zi de ceai de menta incepi cu mucilagiu de orez, apoi orez fiert si apoi adaugi cate un pic de piept de pui. Dar acum e mai bine sa-l duci la medic sa-faca perfuzie pentru rehidratare. Cel mai mare pericol pentru un pui, mai ales pe caldurile astea este deshidratarea.
Schwarz
Hero Member

www.ciobanescgermantartlau.ro

« Reply #5 on: July 29, 2011, 02:39:12 PM »

daca are infectie intestinala ii face injectie.. numai du-l nu sta asa! Sad

ce canisa e aia?
freddy25
Hero Member

« Reply #6 on: July 29, 2011, 04:13:19 PM »

"canisa" Premium :|
Canisa Premium nu e o canisa ci o firma de samsari care comercializeaza toate rasele. Mi se face rau cand vad atata nepasare in a te interesa inainte de a lua un sufletel. Ii comanda ca pe camasi pe internet si dupa aia se mira ca e catelul bolnav.
ioaana
Newbie
*

« Reply #7 on: April 28, 2012, 06:17:54 PM »

ce mai face catelusul? am cumparat si eu acum o saptamana un labrador si prezinta aceleasi simptome..as dori sa te intreb cum l-ai tratat si in cat timp i-a trecut?
freddy25
Hero Member

« Reply #8 on: April 28, 2012, 10:22:36 PM »

Tot de la canisa Premium l-ai luat?Pentru a-si diminua cheltuielile, aceste firme care nu sunt canise inregistrate la AChR nu prea vaccineaza cateii contra parvovirozei .Pe perioada transportului se infecteaza cu virusul si cand ajung la noul proprietar se declanseaza boala. Te rog, mergi urgent cu catelul la veterinar si trateaza problema cu maxima seriozitate. Poate are noroc si e o simpla indigestie din cauza schimbarii hranei.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora 

turenhof