Forum ciobanesc german
November 02, 2011, 10:38:24 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Asociatia Romana pentru Ciobanesc German

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Doarme unde nu trebuie  (Read 505 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Tugrul
Newbie
*

« on: August 01, 2011, 12:23:39 AM »

Salut , CG mea de 2 luni nu vrea sa doarma in cusca , desi i-am facut un culcus acolo , ea insista sa doarma pe scari , problema este ca atunci cand ploua , ea tot acolo doarme in loc sa intre in cusca , unde e protejata de ploaie si astfel se imbolnaveste ... Cry
Am patit deja odata (si asta e prima saptamana cand e la mine) acum e bine s-a vindecat , dar vreau sa o obijnuiesc sa doarma acolo cat mai repede pentru a evita repetarea evenimentului .
Aveti ceva sfaturi ?
Multumesc anticipat Smiley

Oamenii te pot minti , insela , trada sau rani , dar cainele tau va fi mereu loial tie .
freddy25
Sr. Member

« Reply #1 on: August 01, 2011, 01:03:50 AM »

Doarme pe scari fiindca vrea sa stea cu voi, nu singura. Pune-i in cusca jucarii si un tricou purtat. E mica, probabil ii este frica. Daca ar avea o jucarie de plush, poate ca s-ar simti mai in siguranta.
Tugrul
Newbie
*

« Reply #2 on: August 01, 2011, 01:27:40 AM »

Multumesc freddy , am sa incerc cum ai spus tu , ii voi pune un tricou purtat si o jucarie de plus , te anunt daca va reusi metoda .

Oamenii te pot minti , insela , trada sau rani , dar cainele tau va fi mereu loial tie .
CG_Lady
Newbie
*

« Reply #3 on: August 01, 2011, 12:35:54 PM »

Alta metoda,testata de mine,ar fi sa ii dai mancarea in cusca.O sa vezi ca,treptat,se va duce singura cand te vede cu castronul,iar apoi si cand e vreme rea.In acelasi timp sa rostesti si un cuvant,cum ar fi "cusca",sa asocieze mai usor.
Mignon
Hero Member

« Reply #4 on: August 17, 2011, 11:21:27 AM »

Alta metoda,testata de mine,ar fi sa ii dai mancarea in cusca.O sa vezi ca,treptat,se va duce singura cand te vede cu castronul,iar apoi si cand e vreme rea.In acelasi timp sa rostesti si un cuvant,cum ar fi "cusca",sa asocieze mai usor.

Metoda a functionat si la noi, cand era Arek micut. Aplic-o cu incredere!
AarosVoiq
Full Member

Aaros ! Baietelul meu iubit!

« Reply #5 on: August 17, 2011, 12:59:06 PM »

Primul meu catel.Spun primul pentru ca ne'a parasit acum 1 luna Rip pe numele sau,la fel facea cand era mic.Ploua,tuna , ningea statea afara,pana in seara de Revelion cand cu putina ninsoare a auzit si vre'o 3 4 petarde si a fugit direct in cusca.Nu'ti fa probleme ca se va obisnui.Doar din cand in cand o mai pui in cusca tu,stai langa ea putin sa vada ca nu este nimic rau si asa cum au spus si mai sus hraneste'o in cusca.Va functiona sigur! Mult noroc cu catelusa si poate pui si 2 3 poze sa o vada si ochii nostri!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

pavora