Forum ciobanesc german
August 22, 2013, 03:53:27 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013 - Rezultate

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
forum
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Prima data!!!  (Read 1798 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Axy_Kia_Vera
Newbie
*

« on: June 18, 2006, 03:02:43 PM »

Este la prima fatare!Cat poate dura?Ce sa fac?Sunt deja 5 intr-un interval de aproape "12 ORE"!! Este ceva normal????Si acum are acelasi comportament cum avea pe cand a iesit primul........exista cumva posibilitatea sa mai fie si alti pui??De ce dureaza asa mult?Cand se va linisthi?Cum trebuie sa o ajut?Veterinarul doar maine poate veni! Rog sfaturi,urgent!
crb
Hero Member

« Reply #1 on: June 18, 2006, 08:50:15 PM »

sorry, no advices,...from me... ideea e sa incerci sa fii cat se poate de calm... starea se transmite si femelei, si conteaza fff mul cu atit mai mult cu cit e primipara...

ce nu te omoara ,te intareste ?  ... aiurea !! doar te umple de nervi !!!
ada
Newbie
*

« Reply #2 on: July 08, 2006, 12:19:44 AM »

la prima fatare nu cred sa faca multi pui, a mea a fatat patru prima data, a doua oara mi-a bagat 13 bucati in 7 ore.

tot ce pot sa te sfatuiesc e sa nu faci greseala mea....o credeam sleita de puteri si i-am dat lapte de vaca sa prinda forta...a facut diaree, poate din cauza asta mi-au murit patru catei (sau ca le-am dat lapte pt sugari, in fine, puii au facut si ei diaree)

primul sfat de la medic prin telefon a fost: nu-iiiiiiiiiii daaaaaaaaaaaaa lapteeeeeeee de vacaaaaaaaaa.

tardiv
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

forum

pavora 

turenhof