|
xandra_fanta_sy
|
 |
« Reply #15 on: August 15, 2011, 11:23:26 PM » |
|
Mersi Anisia pt sfat, frumos si puiul tau am vazut pozele sa-ti traiasca si tie, sa te bucuri de el. Stii exact asa zic si eu cu Niki al meu, ca abia astept sa creasca sa il vad mare, sef peste toata curtea. Ieri am fost si noi la plimbare cu el, e micut el dar voinic si ne place in lesa de numai. SAmbata am facut si ultimul vaccin, deci in aprox doua saptamani avem anticorpi. Pana atunci ne plimbam prin apropiere ca totusi curtea ni-i se pare prea mica. Asa cum am zis ieri am fost la iarba verde, cum sotul e pescar am fost pe "balta' cu micutul dupa noi, si sa vedeti ce ne-am jucat, am alergat si fiti atenti ne-am bagat cu tati in apa sa inotam. Era asa dulce cu boticul lui mic deasupra apei. Cum eram si eu in apa nu am putut face poza. Mai mortal a fost dupa ce a iesit ca i-i se parea ciudat ca e ud  . Ar fi vrut el numai in apa apoi dar nu vrem totusi sa fortam nota. Azi a lenevit mai mult ca din pacate mai si trebuie sa mergem la lucru, dar pe seara sa vedeti ce dur a "incalecat" motanul, si il mirosea pe la urechi si il lingea, iar motanul a stat cuminte si manca. Am doi "copii" tare cuminti  . Apropo am observat ca ii este cam frica de alti caini in afara de Mara ( terierul care sta la noi ). Azi am mers la plimbare cu lesa si am intalnit un pui de Huski de 4 luni si nu l-a lasat sa se apropie de el, s-a ascuns dupa picioarele mele. In rest nu se teme de loc pe strada, nici de masini, nici de oameni, oare din cauza ca are doar 9 saptamani sa reactioneza asa?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #16 on: August 16, 2011, 09:21:52 AM » |
|
foarte frumos Niki  Noi , din pacate ,nu ma facut o socializare cu pisica Suzy, asa ca acum cand se intilnesc ies scantei,ea se ascunde si Oxx latra ca un turbat si se ia dupa el si Raff.Partida pierduta pt Suzy Sa va traiasca echipa in pace si prietenie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AarosVoiq
Hero Member

Aaros ! Baietelul meu iubit!
|
 |
« Reply #17 on: August 16, 2011, 10:19:05 AM » |
|
O frumusete de baiat!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xandra_fanta_sy
|
 |
« Reply #18 on: August 31, 2011, 10:42:33 AM » |
|
Buna tuturor, nu am mai intra de ceva vreme pe forum, pentru ca am avut cateva zile mai incarcate. Din fericire avem parte de o crestere linistita fara evenimente neplacute. Acum avem 11 saptamani jumate si deja dam semne ca ne cresc noii dintisori. Suntem foarte jucausi si mancaciosi. Acum o saptamana am avut si un prieten cu care sa ne harjonim. Timp de 3 zile a stat la unul din puii Marei ( catelusa care sta la noi ) E de o varsta cu Niki al meu si se jucau pana cadeau lati amandoi. Acum am ramas sigurei si iar ne lagam de motenel. Sa vedeti cum il latra si il cearta pentru ca motanul nu ii da atentie. Dar in fond suntem si buni prieteni. Acestia sunt micutii mei pe care ii iubesc la nebunie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xandra_fanta_sy
|
 |
« Reply #19 on: August 31, 2011, 10:46:13 AM » |
|
si mai multe poze cu micutii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Olga
|
 |
« Reply #20 on: August 31, 2011, 10:48:15 AM » |
|
Frumosi micutii! Sa va traiasca , sa va aduca numai bucurii 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
luluta
Jr. Member

Rex .
|
 |
« Reply #21 on: August 31, 2011, 11:47:47 AM » |
|
Ce urechiat frumos !  :D Sa creasca mare !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
carconcept
Newbie
|
 |
« Reply #22 on: August 31, 2011, 10:03:41 PM » |
|
Bunaseara! va rog frumos sa-i transmiteti micutului Niki, k toate furtunele, galetile si ce mai aveti prin curte sunt de ros. Eu cred ca nu si-a primit bine consemnele!  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tafarel
|
 |
« Reply #23 on: August 31, 2011, 11:11:06 PM » |
|
O dulceata de  .Sa va traiasca !
|
|
|
|
|
|
“Asigurati-va ca acest caine va ramane un caine utilitar, pentru ca am muncit spre acest scop toata viata mea”. Cpt. Max Von Stepanitz
|
|
|
|
dinca adrian
|
 |
« Reply #24 on: September 07, 2011, 09:57:22 PM » |
|
o frumusete de baiat, sa fie sanatos si sa va bucurati de el
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xandra_fanta_sy
|
 |
« Reply #25 on: September 07, 2011, 10:29:54 PM » |
|
Multumim de complimente, ne straduim sa fim si noi frumosi si sanatosi ca voi toti. Apropo de furtune si galeti, culmea e ca nici nu ne intereseaza, mami ne da foarte des de lucru cu jucarii si oase de vita pe care stam sa le roadem cat e ziulica de lunca, ca nu ne mai saturam de ele, acum ca incep sa ni se schimbe dintisorii, chiar avem nevoie sa fim cat mai ocupati. Cu matura mai avem treaba atunci cand mami face curat si ii furam mereu papucii ca sa ii ascundem prin gradina. Bine macar ca nu mai musca ca in primele doua luni. Incet incet invata ca nu e voie sa ne muste. Mai are si scapari dar, il certam ( asculta cand il prindem de ceafa cum ii prinde mama lor - nu ca sa il doara bineinteles) si apoi il mangaiem pana "rade cu gura pana la urechi" si gata cu muscatul 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xandra_fanta_sy
|
 |
« Reply #26 on: September 30, 2011, 02:53:43 PM » |
|
Salutari tuturor, nu am mai intrat de multisor pe forum pt ca intre servici si plimbarile de seara in parc nu prea ne mai ramane timp. Sa va traiasca la toti micutii sunt superbi ( am mai aruncat si eu un ochi pe pozele voastre  ) Si noi crestem incetisor acum avem 3 luni si jumatate si suntem un nazdravan. Ne-am facut si prieteni in parc cu care ne jucam pana cadem lati. Mami ne-a invatat sa dam labuta sa aducem mingia la comanda si bineinteles comanda sezi si asteapta. Pozitia culcat refuzam cu inversunare sa o executam, dar mai avem vreme sa invatam  . Acum am venit de la o mica plimbare si deja dormim dus. Va mai punem si niste poze sa ne spuneti si voi o parere despre evolutia noastra. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
xandra_fanta_sy
|
 |
« Reply #27 on: September 30, 2011, 02:55:08 PM » |
|
in parc 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ares11
Jr. Member

|
 |
« Reply #29 on: October 26, 2011, 06:58:52 PM » |
|
deja isi pazeste curtea  Scump si destept foc 
|
|
|
|
|
|
“One day”, she said, “I’ll catch dreams like butterflies.” “And then what?” He asked. “And then I’ll put them in between the pages of big fat books and press them until they’re words.”
|
|
|
|