Forum ciobanesc german
August 22, 2013, 02:01:07 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
herthaus
Anunturi: Expozitie Nationala de Club A.R.C.G, Cluj-Napoca, 23 martie 2013 - Rezultate

Home   Web Site Gallery Help Search Calendar Login Register  
forum
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Cum obtin pedigree la pui de 4 luni si 2 saptamani?  (Read 1373 times)
0 Members and 1 Guest are viewing this topic.
Jesssy_F
Newbie
*

« on: August 20, 2011, 10:08:14 AM »

Buna ziua,
am un pui de 4 luni si 2 saptamani, are parinti cu pedigree, tatal Romano Geko si mama Thara de Riba.Nu stiam ca trebuie sa aibe pedigree in momentul achizitionarii.L-am luat doar pentru a ma ajuta sa trec peste pierderea a doua persoane dragi din viata mea.Nu l-am luat sa merg cu ea la concursuri si expozitii.Am inteles ca daca trebuie sa o dau la monta trebuie sa aibe pedigree.Va rog din suflet sa ma ajutati.
Multumesc frumos!
I.Necula
Hero Member

1 X R.P.J Adda

« Reply #1 on: August 20, 2011, 11:21:30 AM »

Contacteaza crescatorul de la care ai luat puiul ! Si intreabal daca a scos acte la pui (pedigree) normal ar fi trebuit sa`i scoata , dar uni crescatori vand puii fara acte ... ( ca de traim in Romania , la noi totul e posibil )

Campioni nu se nasc campioni , se antreneaza pt a deveni campioni !!!
Mignon
Hero Member

« Reply #2 on: August 20, 2011, 06:10:53 PM »

Trebuia sa te informezi inainte de a achizitiona puiutul.
Jesssy_F
Newbie
*

« Reply #3 on: August 21, 2011, 08:16:33 AM »

Am luat legatura si mi-a spus ca el trebuia sa ii scoata acele in timpul montei sau ceva de genul asta.Acum 3-4 zile am inteles mai bine ce este un pedigree si cce mult conteaza.Nu stiu cum ii pot face pedigree-ul acum sau daca mai am o sansa....
Imi cer scuze ca am venit cu aceasta intrebare pe forum, deoarece stiu ca este strict al celor cu pedigree, insa sint disperata acum sa ii fac pedigreeul fetei mele.
Multumesc inca odata!
Mignon
Hero Member

« Reply #4 on: August 21, 2011, 12:50:53 PM »

Tot cu detinatorul canisei, de la care ai luat catelusa, trebuie sa te intelegi.
Print
Cody si Lynda
Full Member

« Reply #5 on: August 31, 2011, 10:15:30 AM »

Cry :'(OFF, inca un om iubitor de CG pacalit de acest Petrica "Riba" cum am fost si eu si multi altii. Nu stiu cum reuseste in aceste conditii sa mai vanda... Probabil pt ca exista oameni ca noi, iubitori si in situatii in care am pierdut pe cineva drag, in cazul meu un CG, iar el are o reclama agresiva peste tot. Eu am luat anul trecut 2 Cg-ei si pt ca i-am indragit din prima clipa... nu i-am putut duce inapoi cand am realizat de fapt ca trebuie sa bag foarte multi bani  in ei ca sa ii aduc la un nivel bun. Dar pot spune ca am ajuns cu intretinerea lor, rezolvarea problemelor de displazii, demodicie (caci are demodex-ul in canisa) la sume enorme pe luna. Dar iubitii mei de CG-ei ma rasplatesc in fiecare zi pt acest lucru...Ai grija, acum este prea tarziu, si oricum nu iti mai da banii inapoi daca ii duci cainele, cum ar fi normal. Daca ar cere sume modice pe ei ar fi de inteles...... iti asumi riscul de an nu stii ce achizitionezi. Insa el se lauda cu ce?Huh? Cu o canisa plina de demodex si displazii de sold. Sa demonstreze cu teste ca femelele lui nu au displazie si atunci imi retrag toate cuvintele, caci de demodex..... multi o stiu (simt pe pielea lor) si de pe acest forum ca il are. Chiar si colegul veterinarului meu a luat unul de la Riba tot cu demodex. Asa ca nu stiu sincer cum reuseste....
Succes si sanatate puiului.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

forum

pavora 

turenhof