:'(OFF, inca un om iubitor de CG pacalit de acest Petrica "Riba" cum am fost si eu si multi altii. Nu stiu cum reuseste in aceste conditii sa mai vanda... Probabil pt ca exista oameni ca noi, iubitori si in situatii in care am pierdut pe cineva drag, in cazul meu un CG, iar el are o reclama agresiva peste tot. Eu am luat anul trecut 2 Cg-ei si pt ca i-am indragit din prima clipa... nu i-am putut duce inapoi cand am realizat de fapt ca trebuie sa bag foarte multi bani in ei ca sa ii aduc la un nivel bun. Dar pot spune ca am ajuns cu intretinerea lor, rezolvarea problemelor de displazii, demodicie (caci are demodex-ul in canisa) la sume enorme pe luna. Dar iubitii mei de CG-ei ma rasplatesc in fiecare zi pt acest lucru...Ai grija, acum este prea tarziu, si oricum nu iti mai da banii inapoi daca ii duci cainele, cum ar fi normal. Daca ar cere sume modice pe ei ar fi de inteles...... iti asumi riscul de an nu stii ce achizitionezi. Insa el se lauda cu ce?

? Cu o canisa plina de demodex si displazii de sold. Sa demonstreze cu teste ca femelele lui nu au displazie si atunci imi retrag toate cuvintele, caci de demodex..... multi o stiu (simt pe pielea lor) si de pe acest forum ca il are. Chiar si colegul veterinarului meu a luat unul de la Riba tot cu demodex. Asa ca nu stiu sincer cum reuseste....
Succes si sanatate puiului.